Orange tsunami homescreen s60v5 harika yeni bir ev ekrani...

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
evet modifiye yazılım kullanıyorum bunu yapmak için bana önerebilceğiniz fw varmı?

kendim modifiye fw kullanmadigim icin tam olarak bilmiyorum ama sistem modifikasyon bolumunde orange tsunami ekli bir fw cikti galiba bi bak istersen..

cgunday

Üye
bu program n97 için değil sanırım.
ev ekranı diye bişey yok bizde.

murat23351

Üye
arkadaşım çok güzel bir şey. telefonda klasik ev ekranından sıkılmıştım.

madalimert

madalimert

Üye
Teşekkürler...

geneluye

geneluye

Üye
beyler program harika ama ben ne yazık ki ev ekranını kullanmıyorum hep Menu deyken tuş kilidi yapıyorum.İşte öyle

okvnoe

Üye
dostum iyi günler
paylaşımını yaptıgın orange tsunami ni yükledim ancak kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim? uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara girip kaldırmak istiyorum ancak hata veriyor silmemin başka bir yolu var mı? telefonum 5800 ve bunu silip türkçe olanını kurmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim

Εthnic

Εthnic

Üye
dostum iyi günler
paylaşımını yaptıgın orange tsunami ni yükledim ancak kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim? uygulama yöneticisinden yüklü uygulamalara girip kaldırmak istiyorum ancak hata veriyor silmemin başka bir yolu var mı? telefonum 5800 ve bunu silip türkçe olanını kurmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim

ilk once aktif etigin tsunami ev ekrani temasini degistir.. sonra telefonu kapatip ac.. ondan sonra uygulama yoneticisine girip sil... tsunami ev ekrani aktifken silinemez...

okvnoe

Üye
ilk once aktif etigin tsunami ev ekrani temasini degistir.. sonra telefonu kapatip ac.. ondan sonra uygulama yoneticisine girip sil... tsunami ev ekrani aktifken silinemez...

tamam dostum çok teşekkür ederim

bakigs

Üye
bende o kısayollar çıkmıyo sadece epostayla resim ekleme var

sawyer32

sawyer32

Üye
5230 v21.0.004 için olur mu bu yoksa sadece 5800 : v50 veya v51 için mi ?? :hmmm

Εthnic

Εthnic

Üye
YsF_90

YsF_90

Üye
teşekkürler

unalresul

unalresul

Üye
tesekkürler

mozz-depro

mozz-depro

Üye
Yüklerken güncelleme hatası veriyorr..??

bugra_selduz

bugra_selduz

Üye
ya arkaddaşlar niye sertifikalayıp koyan yok koca sitede ypan war yapamayan war lütfen

Üst Alt