Orange tsunami homescreen s60v5 harika yeni bir ev ekrani...

Sponsorlu Bağlantılar

optiq

Üye
orange ev ekranı ıcın bugun telefon haclıcektım hiiiiiçççç gerek kalmadı nasıl güzel oldu anlatamam ya :D resmen mutlu oldum :D eline saglık kardesım :) hattım avea telefonum hackli deil çalısıyor bilgilendırme amaçlı söyledım..

Εthnic

Εthnic

Üye
orange ev ekranı ıcın bugun telefon haclıcektım hiiiiiçççç gerek kalmadı nasıl güzel oldu anlatamam ya :D resmen mutlu oldum :D eline saglık kardesım :) hattım avea telefonum hackli deil çalısıyor bilgilendırme amaçlı söyledım..

evet telefonun hackli olmasina gerek kalmadan kullanabilecegin guzel bir ev ekrani.. ayrica hattini belirtmis olman uygulamanin her hatta calisiyor oldugunu kanitlamasi acisindan onemli...
iyi gunlerde kullan...

wolcan

Üye
Ayarlar seçilince kişiselleştir seçeneği çıkmıyor bende. Hattım turkcell ve telefonda program yüklü gözüküyor. Ancak ayar kısmında tercih, tema....vb menüsünde kişiselleştir yok.

erde22

Üye
sertifik hatası verıyor

ergunx

ergunx

Üye
güncelleştirme hatası diyor :S:hmmm

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
teşekkürler sorunsuz:oke:

ergunx

ergunx

Üye
n97nin ev ekranın buldum yabancı bi sitede ama deneme fırsatım olmadı. bakmak isteyen olursa işte link: :oke:

fatih82

fatih82

Üye
o senin gördüğün gdesk tarzı birşeydir

ergunx

ergunx

Üye
Cepten yapamıyorm bi bak istersen gdesk değil, ev ekranı teması.;)

ilterdesti

Üye
modifiyeli yazılım kullananlarda dahili bileşen uyarısı veriyor ve yüklenmiyor bilginize......

mustafa

mustafa

Üye
bu neden çok kasıyor telefonu :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler

bubu954

bubu954

Üye
Teşekkürler.. Fakat sertifika sorunu var. nasıl halledebilirim,ilgilenirseniz çok sevinirim..

taners

Üye
teşekkurler

frowell

frowell

Üye
"istenen uygulamaya erişemiyor1 diyor ne yapabilirim yardım lütfen.

Εthnic

Εthnic

Üye
modofiye yazilim kullaniyorsan veya sertifikalandirmadiysan bu uyariyi alman mumkun...

ozanazy

ozanazy

Üye
Sertifikalandırmadan olmuyo mu?

mustiii84

mustiii84

Üye
tesekkürler kardeş.türkçe olsaydı daha bi manyak olurdu.

Üst Alt