asdas6
Üye
-
Konu Sahibi
-
nokinin ekranını corning üretiyor. gorilla glass kullanıyorlar. aynı şekilde samsungda da gorilla glass var. ama lg de yok ve ekranı çizilmeye müsait :S
nokinin ekranını corning üretiyor. gorilla glass kullanıyorlar. aynı şekilde samsungda da gorilla glass var. ama lg de yok ve ekranı çizilmeye müsait :S
megapiskele bakma se 5mp kameralı telleri n8 i eziyior kamerada
megapiskele bakma se 5mp kameralı telleri n8 i eziyior kamerada
Optimus fiyatına göre çok iyi özellikler sunan bir telefon.Kastettigin kalitesizlik peroformanstan yana degildir olamaz zaten.
Dıs malzemeleri hakkında bilgim var ama saglamlıgından falan emin degilim hiç düsürmedim konusamam.
N8 performansı iyi düzeyde ayrıca telefonu geri verdigini yazmıssın ama o sorun degil ayıplı mal ile alakası yok ısık sensörü ekranın rahat okunabilmesi için gün ısıgında ekranın parlaklıgına kumanda ediyor.N8'in dıs malzemesi ve ekranı çok kaliteli,kalite bakımından önde oldugunu söyleyebilirim rahatlıkla.Düsürdügünde N8 ezilirken çizilirken, optimus black veya baska bir telefon ne hale gelir bilemem.Ama malzeme kalitesi açısında n8 kesinlikle çok çok üstün.
Amoled ekranın daha iyi oldugunu düsünüyorum canlılık ve renk dolgunlugu açısından.
Bide bu çocuk çok güldürüyo beni.
Adam n8 sorun yasadigi icin sattim diyorbosver arkadasım al bır n8
1.Özgül Soğurma Oranı (SAR) değeri 2.0 W/kg seviyesinin üzerindeki mobil aygıtların satışı yapılamaz...(black'ın piyasada olması onun SAR değerinin yüksek olmadığını gösteriyor.)
2.Aygıtlar , bir sinyali en yakın baz istasyonuna iletmeye yetecek kadar RF enerjisi yayacak şekilde tasarlandığından,normal kullanımda gerçek SAR değerleri , testler sırasındaki SAR değerlerinden çok daha altında olacaktır...
3.Notebook kasaları sence çelik&aliminyun Mu yoksa Sert plastikmi Eğer Notebook kasaLarını incelediysen Ne kadar kaliteli olduklarını anlarsın..( telefonu hor kullanırsan çelik Bile dayanmaz..+ olarak Sen beğenmediysen N8'i alabilirsin... )
4.Ekran konusunda ben telefonun ekranını çizmeye kalkarsam eğer GoriLLa Glas ekranı bile çizerim...ekran konusunda rakiplerine meydan okur ve üfler...
5.(2.2) olarak gelmesi rakiplerinden önce çıktığı içindir ... Neo 2.3 geliyorsa bilki bunun nedeni daha yeni çıktıği içindir. daha ne oldu çıkaLı.. Black içinde gücelleme gelecektir...
6.Kamera 5megaPixeL GüzeL yeterLi bir kameradır..Ama senin işin kamera ise N8 daha mantıkLı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?