Favorite
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam zten tel numarası kısmının başına 15 _ 11 yada 18 gibi yazdıgın taktirde tam olarak yazamıyosunki tel numaranı karakter yetmiyo
mahmut halan daha birkaç saat içersinde geliyomu ced dosyas
artık imei nosunun altındaki kısımda tel no değil email istiyor heralde hangi malimi yazdıysam yanlış diyor yardımcı olursanız sevinirim
hocambenim mail adresinde sorun veriyor emei yazarken valid değil diyor ne yapacağım....cenkerizmir@hotmail.com yardımcı olurmusun lütfen
--------------- Ekleme ---------------
seri numarasını yazdıktan sonra email adresini yazıp onaylıyorum sürekli wrong valid email adress uyarısı geliyor
hocam valla bi gecede 4 5 msn aldım yeni onlarlada denedim ama sonuç yine aynı kafayı yedim gece geceArkadaşlar her mail adresini kabul etmiyor sebebini anlamadım siz farklı mail adresleriyle deneyin olur
hocam valla bi gecede 4 5 msn aldım yeni onlarlada denedim ama sonuç yine aynı kafayı yedim gece gece
hocam ozel mesaj atamıyorum msn adresim kemalerdemir_87@hotmail.com msnden yardımcı olabilirsen sevinirim burda yazmıyım şimdi imei nosunuTamam kardeş sitrese girmene gerek yok telefonun imei adresini yaz ben senin yerine alayım cer dosyanı yalnız 1 gün sürer alınca yine buraya upload ederim indirirsin.
arkadaşlar cer dosyası bölümündeli kırmızı alan yeşil oldu sağdaki yerin üzerine geliyorum mavi ve kırmızı olarak 2 ana bölüm çıkıyor ikisindede cer ve yazıyor kırmızıdan 3 defa almak için tıklaadım cer dosyasını gördüm ama indirmedi 4. de artık cer ve yazmıyordu ne yapıcam ben lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?