Daha önce çince dil seçeneği ile yaptıım anlatımın ingilizce site hali
Buraya Tıklayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..
Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..
Daha önce çince dil seçeneği ile yaptıım anlatımın ingilizce site hali
Buraya Tıklayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..
Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. DOLAR istiyor hocam eskiden ücretsiz idi şimdi paralı olmus ne yapcaz.
kardesim opda senin ekledigin resimleri degişmiş şuan site yenilenmiş ama ingilizcemiz oldugundan hallettim ufak bi sorun dısında. 1 gun gecti henüz sertifika siteye yüklenmedi normal mi yoksa yanlıs yaptıgımız bişey mi war
arkadaşlar sakın opda.cn sitesine güvenmeyin ben 5800 için sertifika aldım ordan 2 ay sonra telefonum klonlandı diye msj geldi ve şu an kendi hattım dışında hiç bir hatla kullunamıyorum kapanıyor bilginize