arkadaslar ilk once tsk ler ben 2 ay once opda dan sertf.aldım ama indirmedm para istiyor diye 1 aydırda kullanamadm 5 gundur bu yazı cıkıyo (Center info: Can not connect to MySQL server) ve uye giriside yapamıyorum
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
bende sertifika için bekliyorum fakat yaklaşık 1 hafta olacak hala sertifikam oluşmadı. ne yapmalıyım, yada bir şey yapabilir miyim?
daha önce n73 üm için sertifika almıstım ama sımdı alamıyorum normal falan yazıyo ama cer veya e tıkladıgım zaman baska sayfa acılıyo ve 3 euro veya 3 dolar istiyo indiremedim arkadaslar
Dalga mı geçıyo bunlar bayadır beklıyoruz hem imei numarasını wermişiz.Burada cewap weren de yok şimdiden söylıyım de inş. bişey olmz telefona...Kaç gündür beklıyorum.Daha doğrusu benm gibi bekleyen bir sürü kişi var. buraya koymuşsunuz konuyu cevap veren yok.Ne biçim işdir bu arkadaş ya ...
Dalga mı geçıyo bunlar bayadır beklıyoruz hem imei numarasını wermişiz.Burada cewap weren de yok şimdiden söylıyım de inş. bişey olmz telefona...Kaç gündür beklıyorum.Daha doğrusu benm gibi bekleyen bir sürü kişi var. buraya koymuşsunuz konuyu cevap veren yok.Ne biçim işdir bu arkadaş ya ...