Opda cepte anlatım cepten sertifika !!

Sponsorlu Bağlantılar

feaRneveR

feaRneveR

Üye
State: Normal

diyor ama cer ve indiremiyorum..

silentwolf

silentwolf

Üye
1 hafta önce kayıt oldum imei ve model falan tamam ama hala cer ve dosyaları gözükmüyor sayfadaki state kısmında Being produced yazıyor. yardım edebilecek biri varmı ?

nakres2991

Üye
arkadaşlar sertifika almak ücretlimi

----------Eklendi @ 19:37:51 ---------- Yazıldı @ 19:37:17 ----------

arkadaşlar opda dan sertifika almak ücretlimi

place3461

place3461

Üye
siteye bir türlü üye olamadım delircem..

Symbianist

Symbianist

Üye
Sertifika işiyle uğraşmaktan yorulmadıniz mi? Artık daha güvenli yollardan sertifikaya çözüm bulmak mümkün. forumda konular var bununla alakalı.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Güzel Paylaşım teşekkürler

kekec_19

Üye
saol kardeşim.. güzel paylaşım

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
teşekkürler kardeş kral paylaşım

mstf_l

mstf_l

Üye
opda sertifika vermeyi bırakalı bu hala ust konu normalde olsa anında kilitlenmisti anlamıyorum ki neden hala ust konu

xinanux

Üye
opda sertifika vermeyi bırakalı bu hala ust konu normalde olsa anında kilitlenmisti anlamıyorum ki neden hala ust konu

haydi üst konu olmasını bırakalım bir de şu var opda bıraktı millet hala opda dan vazgeçemiyor illa imei verecekler :ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
ne yaparsın takıntılı millet iste eskiden opda dan sertifika almaya ikna edemezdik simdi hacklemeye ikna edemiyoz sanki bize cinsligine yapıyorlar

skyman_352451

Üye
arkadaşlar zamanında opdadan alınan cer ve dosyalarımız mevcut bu konun üst konu olması yol göstermesidir formattan sonra bakıp hatırlıyoruz yeni yöntemde telefon yenilediğimiz geçeriz iyi günler herkeze emeğe saygı

mstf_l

mstf_l

Üye
formatttan sonra freesigner ile sertifikalamayı mı unutuyorsunuz anlamadım :hmmm

----------Eklendi @ 06:08:37 ---------- Yazıldı @ 06:08:15 ----------

kendinize de mi format atıyorsunuz :ehe

xinanux

Üye
formatttan sonra freesigner ile sertifikalamayı mı unutuyorsunuz anlamadım :hmmm

----------Eklendi @ 06:08:37 ---------- Yazıldı @ 06:08:15 ----------

kendinize de mi format atıyorsunuz :ehe

:ehe

skyman_352451

Üye
aynen freesigner bir şeyi tekrar etmezsen unutursun

mstf_l

mstf_l

Üye
he tamam da freesigner ı kullanmayı unutan adam sertifikayı nereye koydugunu nasıl unutmuyor anlamadım gorende freesigner ı qt writer falan sancak

skyman_352451

Üye
arkadaşım sana fikrini soran olmadı anma salça oldu konuya millete sataşçana başka işlerle uğraş insanlara yorumda yaptırmıyorsun

mstf_l

mstf_l

Üye
nasıl fikrini soran olmadı gelip bana satasan sensin bisey demiyom pes yani

skyman_352451

Üye
aynen dostum bosver :D neyse sen haklısın bu eski bir yöntem

Üst Alt