Opda cepte anlatım cepten sertifika !!

Sponsorlu Bağlantılar

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar Başlıktan Anlaşıldığı Üzere Size En Kolay En İnce Ayrınsınıdan Bu Zor Görünen Ama Kolay işi Kendi Telefonumdan SCler İle Bir Kaç Adımda Halledebileceğinizi Göstericem...[/
----------
1. Adım: " Opda " ile tanışalım:
Arkadaşlar Cer. Opda sitesi bir OS işleti sistemine sahip mobile telefonlarda size " unsigned " dosyaları " singed " yapmaya yarayan bir sitedir yani sertifikalandırma sitesidir.. Bunu kulanmayı size ilk adımla birlikte anlatmaya başlıyorum:
öncelikle tarıycınızdan arama moturna girip " opda " yazmanızı istiyecem ve çıkan ilk siteye girin .. Bknz. Görsel 1-2

Görsel 1

Görsel 2
----------
2. Adım: " Kayıt/Üye Girişi " bu en basit yöntemdir diye düşünüyorum şuan bu forumda hesabınız varsa üyelik oluşturma veya üyelik girişini anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum ve direk geçiyorum :)
Sitedeki Login deme butonu göremezseni aramayın diye Bknz. Görsel 3

Görsel 3
----------
3. Adım: IME adresini girişini yapmak bunu başka bir arkadaşımız görselli anlatığı için onun konusunu veriyorum ordan bakabilirsiniz gayet kolay Buraya Tıklayın
----------
4. Adım: " .cer " ve " . " dosyalarını indirip bir klasöre kaydetmeniz bunu saklayın unutmayın gerekecek gerçi silsenizde kaybetsenizde tekrar burdan indirebilirsiniz :ehe Bknz. Görsel 4

Görsel 4
----------
5. Adım: " FreeSigner.sisx " dosyasını indirmek oda My Certificas bölmünun altında bu konuya koyucaktım ama bir türlü ek yapmayı bulamadım sanırsam moderetorler ekleyebiliyor bunu okuyan yönetim yetkilisi olursa bi ÖM atarsanız sevinirim ek konusunda :hmmm . Bknz. Görsel 5

Görsel 5
----------
6. Adım: İndirdiğimiz dosyayı ".cer" dosyasını indirirken gömüş olduğumuz " signed " bölmüne tıklayıp en altta dosya secme yerinden kaydetmiş olduğumuz dosyayı seçip alttaki kutuya istediğinizi yazıp upload diyoruz ve sertifikalandırdığımız " FreeSigned.sisx" dosyasını indiriyoruz.
karşımıza klasik yükleme metotları çıkıyor biliyorsunuzdur zaten ve yüklerken sertifika hatası vermediğini görüceksiniz ve mutluluğun tadını çıkarmaya başlamanıza adım sayısı az kaldığını hisedeceksiniz :ehe :D Bknz. Görsel 6-7

Görsel 6

Görsel 7
----------
7. Adım: Yüklemiş olduğumuz apps'ı seçip "secenekler>settings" diyip eskiden yüklemiş olduğumuz ".cer , ." dosyalarını seciyoruz. Bknz. Görsel 7-15

Görsel 7

Görsel 8

Görsel 9

Görsel 10

Görsel 11

Görsel 12

Görsel 13

Görsel 14

Görsel 15
----------
8. Adım: Sertifikalandıracağımız " unsigned " uygulamayı seçeceğiz ve cepte sertifika olayını 8 Adımda bittireceğiz .
Bknz. Görsel 16-

Görsel 16 - Add diyoruz ve istediğimiz uygulamayı seciyoruz.

Görsel 17 - Add diyoruz ve istediğimiz uygulamayı seciyoruz.

Görsel 18 - secenek tuşu yani sol tık ve " sing sis " Diyoruz.

Görsel 19

Görsel 20 - Secenek tuşu ve " Go! " diyoruz ve secmiş olduğumuz dosyanın bulunduğu konuma sonu signed olan bir dosyayla yenisi oluşuyor ve Opda cepte anlatım cepten sertifika !! olayına Noktayı ( . ) koyuyoruz..

Arkadaşlar bu 1 saatlik bir çalışmamdır lütfen alıntılarda " Alıntıdır" demeyi unutmayın Emeğe Saygı!
Birde Teşekkür Butonunu Görüp Basarsanız Çok Teşekkür Ederim Emeğin Karşılığı Olsun Dimi :islik
Özellikle "Görsel, Adım" Kuallandımki Yapamadığınız Noktada tarif Etmeniz Kolay Olsun ve Hemen Cozulmesi Amacıyla Yapmış Bulunmaktayım Cözemiyenler Burdan yazarsa Kaldığı Takıldığı Yerden Yardım Etmeye Çalışırım.. İyi Forumlar .. :oke:

• Beğen
Tepkiler: G.A, caspersafak, lemaynak ve 65 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler,süper bir anlatım olmuş..

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim ustad..

cahatay

cahatay

Üye
cok sagol dostum işime yarayacak bılgi sunmuşsun....uygulamayı indirmişdim fakat kullanamamıştım sayende ögrendim....

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.
Birde tesekkur butonuna basarsanız sevinirim :ehe

MURATT_25

MURATT_25

Üye
iyi çalışmalar Arkadaşlar,
Ben N96 kullanıcısıyım, telefonu aldığım günden beri hiçbir uygulama yükleyemedim. her yüklemede "dosya bozuk" hatası veriyor. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar...

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları aynı yerden ındırmıssındır ve ordaki dosyalar bozuktur acılmamıstır. Sistem günceleme yaptınızmı?

MURATT_25

MURATT_25

Üye
Sistem güncellemeden kastınız versiyon günc. ise yaptım şimdi hiç bir sis uzantılı dosya yükleyemiyorum,
ilginiz için teşekkürler.

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar konu harici sorularınızı ve sorunlarınızı bu konuda değil bu bölümde soralım lütfen..

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
nadir abi sana ÖM atcam atamıyorm duvarın kapalı birşey diycektim bu freesigner dosyasını ek yapabılırmısın mılet kısa yoldan haletsinler dosyayı atsam?

cix_can-61

Üye
cok guzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim..

Tnyavuz

Üye
merhaba, söylendiği şekilde 5. adımdaki free signer i yüklemeye kalktığımda süresi geçmiş sertifikasyon diyor ve yükleme yapamıyorum. ne yapmam gerekiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz?

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
hocam orda anlatmışım o sıtede sertıfıkalandırcaksınız o dosyayı

Tnyavuz

Üye
sertifikalandırmaya kalktığımda zaten suresi geçmiş sertifikasyon diyor.İzin vermiyor yüklemeye

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
o dosyayı siteden sertifikalandırcaksınız..

tamirciciragi

Üye
tesekkürler

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

crazyferit

crazyferit

Üye
çok iyi ve güzel kaliteli