Opda cepte anlatım cepten sertifika !!

Sponsorlu Bağlantılar

viafuzun

Üye
çok iyi paylaşım ama tüm adımları harfiyen uyguladım son adımda go dediğimde error veriyo C:/data/freesigner/freesigned.log dosyasına yazdı diyo ama o dosyaya gidince de error yazıyor :bilmm

ali601

ali601

Üye
Sağolasın Güzel Paylaşım :oke:

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Nokia E63 Model bir telefonum var sertifika tarihi eski uyarısı verıyor ancak ben opda dan guncelleştırmek ıstedım ama dosyayı yukle dedıgımde bunuda bır uygulama olarak gordugu ıcın serıfıka tarıhı eskı deyıp yuklemıyor nasıl yukleyebılırım acaba?

Bunu acıklamıstım o uygulamayıda opda uzerınden serıfıkaladıktan sonra telefona atıp yuklıyceksınız

--------------- Ekleme ---------------

e71 de tarihi 2009 yaptım freesigneri kurdum ama şimdi en son aşamadasertifikalanacak dosyayı seçiyorum ama bende go demiyor ok diyorum dışarı atıyor

bu en son aşamada hellox' u sign sis diyorum sonra go diyoruzya ben orda go dedikten sonra

Errors Found
Errors found in operation
logs are write to C:\Data\
FreeSigner\FreeSigner.log
-------------diye bir hata veriyor--- bu nedirki?

.log ve . dosyalarını secmemısınız telefonda adımları ıyı ınceleyın

çok iyi paylaşım ama tüm adımları harfiyen uyguladım son adımda go dediğimde error veriyo C:/data/freesigner/freesigned.log dosyasına yazdı diyo ama o dosyaya gidince de error yazıyor :bilmm

Adımları eksıksız ınceleyın . .log dosyalarını ındırıp secın

Sağolasın Güzel Paylaşım :oke:

Rica ederim

johnymu67

Üye
log dosyasını nerde indireceğiz??

JaMeRoN

JaMeRoN

Üye
tşk

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
. ve .cer secılı dosyalar logu saglıyor onları ındırıp secmelısınz arkadaslar

zafergs007

Üye
Hocam Bende Yüklerken şöyle bir hata veriyor sertifika süresi dolmuş veya henüz geçerli değil diyor ne yapmalıyım?

Benim Telefonum N73 DEdiğiniz şeylerin hepsini harfiyen yaptım bundan öncede forumda telefonu sertifikasını güncelleştirmek için opdaya 1 hafta önce üye oldum . O kadar uğraştığım halde olmadı sizin belirrtiğinize göre yaptım pc den sertifika güncelleştirdim (yani programları hackledim) olmadı bu konuya bakıp yapmaya çalıştım yine olmadı acaba benim telefonumdamı bir sorun var?
Önceden olmamıştı diye yazılım attırdım hard formattır şudur budur hepsini hallettim tekrar yaptım ama yine olmadı. Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim bu olay çok canımı sıkmaya başladı

Lütfen bana mesaj atarsanız sevinirim bu konuyla alakalı

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
hocam yazıma bakmamısınız .
O freesinger ı sitede sertıfıkalandırıp indircez ozaman iş biter gerısı kolay

senkoylu

Üye
Eline Emeğine sağlık...

osmantaner44

Üye
arkadaŞlar bi öneri de ben vereyim.çoğu kişinin soracaqından.cer ve dosyası hemen yukleyemezsiniz.dikkat edin tıkladıqınızda bi sayfa açılıyor orda denilen şu.hemen indirmek için paralı alım diye.paralı alımı istemiyorsanız yine dikkat edin 3-5 yazıo.yani parasız alım almak için 3 ile 5 gün bekleyin.3-5 qun arasında cer ve dosyasına tıkladıqınızda indirme işlemini yapacaktır...telefondan sertifikalama işini yapmak istemeyenler programını indirsin pc den yapsın.o daha rahat bence...
ben 1 haftalık e71 kullanıcıyım.e71 ile alakalı ve butun sis sisx program olan herşeyi çözdüm.ve olduqundan fazla arşivim var gece gunduz program ve oyun indiriyorum.bu opda da sertifika işini çözün yoksa telefonunuzdan zevk alamazsınız..
tşk paylaşımın içinde kardeşim quzel anlatmıssın.

Hocam Bende Yüklerken şöyle bir hata veriyor sertifika süresi dolmuş veya henüz geçerli değil diyor ne yapmalıyım?

dostum ilk bakman gereken bu hatada telefonunun tarihi.2007 den 2010 a kadar dene süresi gecmiş sertifika için.

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
tessekurler kardes bilgilendırmen için

jeki01

jeki01

Üye
cok guzel anlatim olmus,
2 senedir kullaniyorum,
opda dan 5 telefona sertifika aldim bu proglamla izalayip yukledim.
Hic sorun olmadi.
emegine saglik.

silentwolf

silentwolf

Üye
Allah için bunun daha kısa ve çabuk yolu yokmu ??????

sahindertli

Üye
ellerine sağlık yardımn için teşekkürler. iyi paylaşmlar yapman dileğiyle.

durutlar

durutlar

Üye
sağol kardeşim

halil12345

Üye
teşekkürler

asigencc

Üye
selam yasirn bende n95 8gb var son yazılım olan 35.0.001 yükledim malum tel'e bi şey atamıyorum senin dediğin serfitika yönteminide uyguladım freesiger'i yükledim resimdekinin aynısını yaptım şöyle bi hata veriyor
(erros found in operation logs are write to C:/data/freesigner/freesigner.log) yardımcı olursan sevinirim cevabını bekliyorum.

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür edenlere ben tesekkür ederim :)
*En kısa sertifika yontemı budurur.
*Seçeneklerden cer seçin uygulamayı yukledığınız bolme atın dosyaları sonra secin ordan

pıatr

Üye
merhaba ben opda dan sertifika aldım ilk iki programı yüklerken herhangi bir sorun çıkmadı ama sonradan yüklemeye çalıştığım programlarda ''gerekli uygulama erişimine izin verilmedi'' diye uyarı alıyorum(hem cepten yüklemede hem de siteden yüklemede) bunu nasıl aşabilirim......teşekkürler

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
en son yüklemiş olduğun uygulama sistem erişimi istiyor onun için sistem hackli olması gerek veyahut sisteme erişim açık olması gerek sertifika kurtarmaz

Üst Alt