Opda cepte anlatım cepten sertifika !!

Sponsorlu Bağlantılar

Dodanli

Üye
N8 kullanıyorum. çok teşekkür ederim. harika oldu

silentwolf

silentwolf

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz. benim sis ve sisx dosyalar kurarken unsigned bile olsa sertifika uyarısı verene kadar yarıya kadar falan kurabiliyordu taki bu siteden s60v3 uygulamalar bölümünden hack.sis isimli bi dosya bulup indirip kurana kadar. sertifika sorunu için yüklemiştim onu onun yüklemesi tamamlandıktan sonra binpda yazdın teli yeniden başlattı ama ondan sonra hiç bir sis ve sisx dosyayı açmamaya çalışmadı önceden yüklediğim signed dosyalara bile yüklemeye çalışırken basar basmaz dosya bozuk diyorama jar dosyalarda başından beri en ufak hata vermiyor. bunun sebebi ve çözümü nedir? ne olur bi yardım edin günlerdir bu sertifika olayı yüzünden deli olacağım. tel n73

alpheron31

Üye
ben 4. Adım'ı anlamadım .cer ve . dosyalarını nerden lndlrecez?

talat070

Üye
opda ya teni üye oldum.üyeliğim 2014 e kadar onaylandı.free signer.sisx dosyasını telefona yükleyemiyorum.süresi geçmiş sertifika diyor.telim E-72 yazılım güncel.yardımlarınızı bekliyorum.ayrıca cer ve dosyalarını nasıl indireceğim

stainless steel

stainless steel

Üye
o sitedeye imei yükleyeceksin sonra o site sana sertivika verecek sonra signer sisx dosyasını opda programıyla sertivikala yükle

ugur.diker

Üye
cok teşekkurler n86 da işe yarıyo

----------Eklendi @ 09:12:33 ---------- Yazıldı @ 09:10:23 ----------

opda ya teni üye oldum.üyeliğim 2014 e kadar onaylandı.free signer.sisx dosyasını telefona yükleyemiyorum.süresi geçmiş sertifika diyor.telim E-72 yazılım güncel.yardımlarınızı bekliyorum.ayrıca cer ve dosyalarını nasıl indireceğim
<br />
<br />
tarihi geri al oyle yukle 2009 2008 gibi

nihataygul

Üye
hocam emeğin için teşekkürer ben x6 kullanıyorum optaya üye oldum indirdim sertifikası geçmiş diyor telefona kuramadım görsel 5ten sonrasını çözemedim biraz daha açıklarmısın usb ie direkt telemi iğndirecez yoksa pc den tele atsak olurmu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Teşekkürler.

tempolimit07

Üye
çok teşekkür ederim

ailriza123

Üye
ben yukleyemıyorum e 71 ım var sertıfıka ayarlarını kontrol edın dıyo yardımlarınızı beklıyorumm

saribogakadir

Üye
teşekkürler..

muratmantc

Üye
teşekkürler

benbabacan1

Üye
ya kardeş ben cer.opda.cn sitesine girmek istediğimde beni shiouzi die bi siteye yönlendirio
:allalla:

musam

musam

Üye
teşekkürler

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Opda üyeliği olupta .cer ve .ky dosyalarını indiremeyen benimle iletişime geçsin kendi adlarına indirilir ve istedikleri siteye upload edilir

benbabacan1

Üye
hala bi cevap yok
:hmmm

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
opda halla çalışmaktadır

Fotistox

Fotistox

Üye
sağol kardeş güzel paylaşım.

02furkan

Üye
üyede oldum girdim mycertificaya tıkladım bi tablo cıktı onda model remark falan yazıo ama altında benim telin bilgisi falan yok bi yardım ederseniriz sevinirim
:angry:

Üst Alt