Opda cepte anlatım cepten sertifika !!

Sponsorlu Bağlantılar

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

fatih_011

Üye
Uygulamayı yükledim sorunsuz çalışıyor uygulamayı yükleyince geliştirme amaçlıdır uygulamayı yüklemek cihazınızda ciddi sorunlara yol açabilir diyor nasıl halledilir şimdiden teşekkürler

balpinar

Üye
arkadslar lutfen yardım edermısınızz .. n95 hacklemek ıstedım ' y sürücüsü ıle telı hackleme yontemı ıle ' telefonu hacklemek ıstedım y surucusune installerexe yı attım ve sonrasında telım hıc program almıyor yuklerken dosya bozuk dıyor x-plore ve benzerı hıc bı program almıoyr sımdı bn o ınstallexe yı y surucusnden nasl sılcem sılersm sorun duzelr ama nasl lutfen yardım ednız::S:S telefonumu kullanamıyorum arkdslar yardımlrınızı beklıyorum :S:S

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı yükledim sorunsuz çalışıyor uygulamayı yükleyince geliştirme amaçlıdır uygulamayı yüklemek cihazınızda ciddi sorunlara yol açabilir diyor nasıl halledilir şimdiden teşekkürler

devam de yuklsında cıktıgında

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

izmirclubbin

Üye
6.adımda signed e tıkla demişin hocam bulamadım yardımcı olman mümkünmü

hasman

Üye
6.adımda signed e tıkla demişin hocam bulamadım yardımcı olman mümkünmü

arkadaşlar orda "signed" değil,"signing" butonu var ordan free_signer uygulamasını sertifikalandıracak ve tekrar indirip kuracaksınız..

izmirclubbin

Üye
çok teşekkürler eline emeğine sağlık

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
ben tesekkur derım

bloodsheld

Üye
freesigner sertifika hatası veriyor neden acaba ?

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
adımların ince ayrıntılarını ıncelememıssın dostum onu sıtede sertıfıkalandırcaksın

er.turan

er.turan

Üye
değerli paylaşım. çok teşekkürler.

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
ben tesekkur ederim :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

grsy1453

grsy1453

Üye
BU SERTİFİKA lAFINA UYUZ OlMAYA BAŞlADIM ARTIK
telefonun seri numarasını vermek istemiyordum ama artık bende bu sertifika yüzünden yapıcam ama iLk ve son kez sormak istedim seri numarasının verilmesinde bir sakınca varmıdır ve sertifikayı aLdık diyeLim bir süresi varmıdır nekadar zaman geçerLi ??? (E71)

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
opda da ıme adresine birşey olmaz .
Orda başlangıç ve bitiş süreleri veriliyor.

grsy1453

grsy1453

Üye
opda ya kaydı yaptım bakaLım ne zaman sonuçLanır =)

emeğine sağLık teşekkürLer...

ugurvuran

Üye
Merhaba Nokia E63 Model bir telefonum var sertifika tarihi eski uyarısı verıyor ancak ben opda dan guncelleştırmek ıstedım ama dosyayı yukle dedıgımde bunuda bır uygulama olarak gordugu ıcın serıfıka tarıhı eskı deyıp yuklemıyor nasıl yukleyebılırım acaba?

grsy1453

grsy1453

Üye
e71 de tarihi 2009 yaptım freesigneri kurdum ama şimdi en son aşamadasertifikalanacak dosyayı seçiyorum ama bende go demiyor ok diyorum dışarı atıyor

--------------- Ekleme ---------------

bu en son aşamada hellox' u sign sis diyorum sonra go diyoruzya ben orda go dedikten sonra

Errors Found
Errors found in operation
logs are write to C:\Data\
FreeSigner\FreeSigner.log
-------------diye bir hata veriyor--- bu nedirki?

Üst Alt