onerilerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
onerilerinizi bekliyorum
servise cihazi vereli 30 is gunu oldu yurt disindan bp-3l kodlu bataryayi bekliyor nokiayi ariyom 20 is gunu doldu diyom aksesuarda 20 is gunu olmaz diyolar servis cihazi bataryasiz yollayalim diyo batarya gelince bataryada yollariz diyo sizce cihazi bataryasiz alim mi yoksa serviste kalsin mi(tuketici hakem heyetine git demeyin fatura benim uzerime degil)alirsam bataryayi yollarlar mi sonra

Metin MF

Metin MF

Üye
Bataryasız al

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
bence de bataryasiz al.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
bataryasız al panpa bulursun bataryayı

azrock

azrock

Üye
Cihazı verirken ki bataryan ile al. Ama tavrını ortaya koy. Sen bunu garantiye vermişsin ve çözümü "PARÇA DEĞİŞİMİ". Sonuçta batarya da telefonun o devrenin aksamını çalıştıran bir nesne.

Bataryayı "aksesuar" kategorisine sokan garanti... Senin telefonun bozulmuş ve 20 iş günü tamir süresi var. Tamir olması için batarya gerekiyor ve "aksesuar" diye getirmiyor vay be...

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
iste boyle bu teleservice ben bu telefonu ilk yolladigimda yazilim guncellendi calismadan verdiler calismiyor dedim sarj bitti dediler 2. gonderimimde gene ayni islem gordu calismadi nokia yi aradim birdaha yollayin dedi bende ne size ne teleserviceye guvenmiyorum bu yuzden sadece batarya mi yollayacam dedim oyle yollayamazsiniz dedi bende 2 den fazla yolladim degistirin cihazi diyince 4 kere servis islemi gorcek yada 20 is gunu dolcak boyle birdurumda cikisini engelleriz dediler simdi ariyom aksesuarda

- - - Eklendi - - -

iste boyle bu teleservice ben bu telefonu ilk yolladigimda yazilim guncellendi calismadan verdiler calismiyor dedim sarj bitti dediler 2. gonderimimde gene ayni islem gordu calismadi nokia yi aradim birdaha yollayin dedi bende ne size ne teleserviceye guvenmiyorum bu yuzden sadece batarya mi yollayacam dedim oyle yollayamazsiniz dedi bende 2 den fazla yolladim degistirin cihazi diyince 4 kere servis islemi gorcek yada 20 is gunu dolcak boyle birdurumda cikisini engelleriz dediler simdi ariyom aksesuarda

- - - Eklendi - - -

20 is gunu olmaz diyor bagiriyom yasal haklarinizi kullanin diyolar teleservice ariyom nokia batarya yollamiyo biz napalim diyo nokiayi ariyom bataryslar yurtdisindan geliyor 15 is gunu surer diyo 30 is gunudur batarya bekliyor diyince ohh diye bi ses geliyor yakinda gelir mersk etmeyin diyor ben ne kadar yakinda diyince onu bilemem diyo peki 4 ay surerse diyom o zaman servisi arariz bizzat hatayi cozeriz diyo simdi yap diyince bekleme sureniz normal diyor

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bence cihazı bataryasız al dostum:)

meme4

meme4

Üye
    Konu Sahibi
bu seferde bataryayi hic yollamazlar diye korkuyom 3 aydir cihaz olu yatiyor

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
öyle olursa hemen şikayet et ve geri yolla

cihatyılmaz

Üye
ben n8 kulaklığı göndermiştim aynı şekilde 20iş günü oldu gittim yurt dışından gelicek dediler ayrıca aksesuarda garanti süre geçerliliği yok dediler 38.gün geldi.malesef beklemen lazım kardeş yapıcak bişey yok şikayet bile etsen haksız çıkarıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...