keşke benim telefonada gelseydi şimdi çoktsn güncellemiştimkardes anliyorum ama ben de forumda yeni biri degilim hadi oyle yeni uye olan biri olsa tamam----------Eklendi @ 12:38:41 ---------- Yazıldı @ 12:36:52 ---------- valla kendimden cok size gelmesini istedim cunku suan denemeye firsatim yok cafeye gitmem lazim

telde girdigim icin goremiyorum telefonun c7 mi c7 ise hangi renk?aynı durum bende de var saat 11 gibi güncelleme yok diyordu şimdi ise *#0000# yapıp güncelleştirmeleri kontorl et dediginde nokia geliyo ve işlem sunucu tarafından iptal edildi diyo
aynen tam adamina geldi guncellemekeşke benim telefonada gelseydi şimdi çoktsn güncellemiştim![]()

gumus benimkiuribaju seninki hangi renk benimki siyah ?
olurmu olur :/hmm renk olarak geliyosa :S öyle bi saçmalık yapmış olabilirler :S
aynen tam adamina geldi guncelleme----------Eklendi @ 12:44:21 ---------- Yazıldı @ 12:43:59 ---------- gumus benimki
:
:
:bende yeni üye değilim ama symbian kısmında pek aktif değilim.Bütün güncellemeler renklere göre geliyordu anna da öyle olur muhtemelen.hatta 14.12 yine en son Türkiye'ye en son N8'e ve en son Dark Grey'e (benimki) gelmişti.
inşallah hemen ardından siyahada gelirzaten renk olarak geliyor diyorum ya o bi kesin

sanmiyorum koskoca anna guncellestirmesi daha yenimi tanitiliyorki :/Sadece şebeke interneti üzerinden gözüken bir güncelleme tanıtım amaçlı olabilir mi acaba![]()
işlem sunucu tarafından iptal edildi diye uyarı veriyor birşeyler olabilir.bekleyelim bi umut...
haksızmıyım yaa ?yani bizimki en erken iki günemi kaldı yaniRenklere göre ayrı ayrı geliyor çünkü her rengin product kodu farklı.En son her modelin siyahına geliyor.Mesela 14.12'yi ben beyaz beyaz N8'lerden 1-2 gün sonra güncelleyebilmiştim
: