170 mb gibi oluyormus dendi ben 170mb demedim yazmiyor cunku yanlis anlamissinya arkadaşım anna bi kere 170 mb bir güncelleme değill ki ben müşteri hizmetlerinede sordum nokia care bayinede sordum bende 250mb internet paketi var telefondan yapsam olurmu dedim güncelleme 271 mb boyunda olacak dedi her iki tarafta,ve bnce bu arkadaş pr 1.2yi gösteriyor onunla ilgili yorum yapıyor,anna olsa sanırım 170 mb bahsetmezdik değilmi ?? birde bu açıdan bakalım ayrıca anna yayınlanmış olsa illaki c6-01 taraftarları burayı yakardı![]()
haksızmıyım yaa ?
bence sen ona en erken iki gün deyani bizimki en geç iki günemi kaldı:

170mb diye ben demiştim annanın ne kadar olduğunu bilmiyorum şimdiki yazılım 170 mb diye bende 170 dedimya arkadaşım anna bi kere 170 mb bir güncelleme değill ki ben müşteri hizmetlerinede sordum nokia care bayinede sordum bende 250mb internet paketi var telefondan yapsam olurmu dedim güncelleme 271 mb boyunda olacak dedi her iki tarafta,ve bnce bu arkadaş pr 1.2yi gösteriyor onunla ilgili yorum yapıyor,anna olsa sanırım 170 mb bahsetmezdik değilmi ?? birde bu açıdan bakalım ayrıca anna yayınlanmış olsa illaki c6-01 taraftarları burayı yakardı![]()
haksızmıyım yaa ?

170 mb gibi oluyormus dendi ben 170mb demedim yazmiyor cunku yanlis anlamissin
ama cogu arkadasta *#0000# güncelleştirmeleri kontrol edince ''sunucu tarafından iptal edildi'' hatasi ile karsilasiyorlarmis bir iliskisi olabilir..Olabilir Türkiye tanıtımıdır sonuçta çıkmadı bize henüz, internet paketi olanlar şebeke interneti üzerinden kontrol ederse anlarız.
170mb diye ben demiştim annanın ne kadar olduğunu bilmiyorum şimdiki yazılım 170 mb diye bende 170 dedim![]()
ben hızlı hızlı okurken farketmedim yani kimin yazdıgına bakmadım zaten sadece 170 mb olayı gördüm yorum katmak istedim
) ama benim her iki tarafada sorduğum sorunun cevabı 271 mb olacak telefondan güncelleme yapmanızı önermeyiz şeklinde olmuştu 
ikimizde birbirimizi yanlis anlamisiz ozamanyok arkadaşım ben sana birşey demedim ki,hızlı hızlı okurken 170 mb gördümde ondan dedim yoksa zaten alıntı falan yapmadan yorum yaptım,sana birşey demedim yanlış anlaşılma olmayaa..

ikimizde birbirimizi yanlis anlamisiz ozaman![]()
ramazanın son günleri işte oruç iyiden iyiye vurdu sanırım
ama hepimizin derdi aynı değilmi ANNA

telefondan zaten o bayağı uzun sürer mantıklısıda pcden yapmaktamam arkadaşımben hızlı hızlı okurken farketmedim yani kimin yazdıgına bakmadım zaten sadece 170 mb olayı gördüm yorum katmak istedim
) ama benim her iki tarafada sorduğum sorunun cevabı 271 mb olacak telefondan güncelleme yapmanızı önermeyiz şeklinde olmuştu
![]()
dedimbence sen ona en erken iki gün de![]()

telefondan zaten o bayağı uzun sürer mantıklısıda pcden yapmak
anna mı geldi yokkk
bizimkilerde yarın gece dönüyorlar anna yüzünden olan bizim tatile oldu yaa 
bencede bi baglanti kopsa telefonun sistemine zarar verirtelefondan zaten o bayağı uzun sürer mantıklısıda pcden yapmak
<br><br>aynen öyle o yüzden inanırmısınız tatile gitmedim yaa :/ pcyi götüremeyeceğim için bende bizimkilerle tatile gitmedim gerçi gitmedimde noldu sanki<font color="Blue"><font size="2"><strong> telefondan zaten o bayağı uzun sürer mantıklısıda pcden yapmak</strong></font></font>
anna mı geldi yokkk
bence keşke bitseydin neyse olan olmuş artıkaynen öyle o yüzden inanırmısınız tatile gitmedim yaa :/ pcyi götüremeyeceğim için bende bizimkilerle tatile gitmedim gerçi gitmedimde noldu sankianna mı geldi yokkk
![]()
----------Eklendi @ 13:09:16 ---------- Yazıldı @ 13:07:33 ----------
pcden güncellerkende bağlantı kopsa aynı sorun olur olurdüşünsene güncellemenin bitmesine az kala elekttikler kesiliyorbencede bi baglanti kopsa telefonun sistemine zarar verir

yine pc neysede telefondan heleki sebeke baglantisindan yapmak cok risklibence keşke bitseydin neyse olan olmuş artık----------Eklendi @ 13:09:16 ---------- Yazıldı @ 13:07:33 ---------- pcden güncellerkende bağlantı kopsa aynı sorun olur olurdüşünsene güncellemenin bitmesine az kala elekttikler kesiliyor
![]()

o zaman leptopla yapmak lazımtelefon güncelleme yaparken önce güncellemeyi indiriyor sonra yüklüyor.yani internetiniz veya elektriğiniz kesilirse güncelleme iptal edilir.birşey olmaz telefona merak etmeyin.Ama bilgisayardan yüklerken elektrikler kesilirse işte o zaman feci![]()