Önerilen yazılım güncelleştirmesi var,sanırım anna..

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
bana da olmuştu ama hiç bu kadar uzun süreli olmamıştı

-omer-

-omer-

Üye
34. hafta geldi geldi, yoksa mail ve arama yağmuruna tutulur nokia.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım anna bi kere 170 mb bir güncelleme değill ki ben müşteri hizmetlerinede sordum nokia care bayinede sordum bende 250mb internet paketi var telefondan yapsam olurmu dedim güncelleme 271 mb boyunda olacak dedi her iki tarafta,ve bnce bu arkadaş pr 1.2yi gösteriyor onunla ilgili yorum yapıyor,anna olsa sanırım 170 mb bahsetmezdik değilmi ?? birde bu açıdan bakalım ayrıca anna yayınlanmış olsa illaki c6-01 taraftarları burayı yakardı :D :D haksızmıyım yaa ?
170 mb gibi oluyormus dendi ben 170mb demedim yazmiyor cunku yanlis anlamissin

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ya arkadaşım anna bi kere 170 mb bir güncelleme değill ki ben müşteri hizmetlerinede sordum nokia care bayinede sordum bende 250mb internet paketi var telefondan yapsam olurmu dedim güncelleme 271 mb boyunda olacak dedi her iki tarafta,ve bnce bu arkadaş pr 1.2yi gösteriyor onunla ilgili yorum yapıyor,anna olsa sanırım 170 mb bahsetmezdik değilmi ?? birde bu açıdan bakalım ayrıca anna yayınlanmış olsa illaki c6-01 taraftarları burayı yakardı :D :D haksızmıyım yaa ?
170mb diye ben demiştim annanın ne kadar olduğunu bilmiyorum şimdiki yazılım 170 mb diye bende 170 dedim :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
170 mb gibi oluyormus dendi ben 170mb demedim yazmiyor cunku yanlis anlamissin

yok arkadaşım ben sana birşey demedim ki,hızlı hızlı okurken 170 mb gördümde ondan dedim yoksa zaten alıntı falan yapmadan yorum yaptım,sana birşey demedim yanlış anlaşılma olmayaa..

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir Türkiye tanıtımıdır sonuçta çıkmadı bize henüz, internet paketi olanlar şebeke interneti üzerinden kontrol ederse anlarız.
ama cogu arkadasta *#0000# güncelleştirmeleri kontrol edince ''sunucu tarafından iptal edildi'' hatasi ile karsilasiyorlarmis bir iliskisi olabilir..

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
170mb diye ben demiştim annanın ne kadar olduğunu bilmiyorum şimdiki yazılım 170 mb diye bende 170 dedim :)

tamam arkadaşım :) ben hızlı hızlı okurken farketmedim yani kimin yazdıgına bakmadım zaten sadece 170 mb olayı gördüm yorum katmak istedim :)) ama benim her iki tarafada sorduğum sorunun cevabı 271 mb olacak telefondan güncelleme yapmanızı önermeyiz şeklinde olmuştu :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşım ben sana birşey demedim ki,hızlı hızlı okurken 170 mb gördümde ondan dedim yoksa zaten alıntı falan yapmadan yorum yaptım,sana birşey demedim yanlış anlaşılma olmayaa..
ikimizde birbirimizi yanlis anlamisiz ozaman :)

Aege

Aege

Üye
navifirme bakan varmı ?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tamam arkadaşım :) ben hızlı hızlı okurken farketmedim yani kimin yazdıgına bakmadım zaten sadece 170 mb olayı gördüm yorum katmak istedim :)) ama benim her iki tarafada sorduğum sorunun cevabı 271 mb olacak telefondan güncelleme yapmanızı önermeyiz şeklinde olmuştu :)
telefondan zaten o bayağı uzun sürer mantıklısıda pcden yapmak

----------Eklendi @ 13:04:51 ---------- Yazıldı @ 13:03:26 ----------

bence sen ona en erken iki gün de :)
dedim :D

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
telefondan zaten o bayağı uzun sürer mantıklısıda pcden yapmak

aynen öyle o yüzden inanırmısınız tatile gitmedim yaa :/ pcyi götüremeyeceğim için bende bizimkilerle tatile gitmedim gerçi gitmedimde noldu sanki :D anna mı geldi yokkk :D bizimkilerde yarın gece dönüyorlar anna yüzünden olan bizim tatile oldu yaa :(

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
<font color="Blue"><font size="2"><strong> telefondan zaten o bayağı uzun sürer mantıklısıda pcden yapmak</strong></font></font>
<br><br>aynen öyle o yüzden inanırmısınız tatile gitmedim yaa :/ pcyi götüremeyeceğim için&nbsp; bende bizimkilerle tatile gitmedim gerçi gitmedimde noldu sanki :D anna mı geldi yokkk :D bizimkilerde yarın gece dönüyorlar anna yüzünden olan bizim tatile oldu yaa :(

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
aynen öyle o yüzden inanırmısınız tatile gitmedim yaa :/ pcyi götüremeyeceğim için bende bizimkilerle tatile gitmedim gerçi gitmedimde noldu sanki :D anna mı geldi yokkk :D bizimkilerde yarın gece dönüyorlar anna yüzünden olan bizim tatile oldu yaa :(
bence keşke bitseydin neyse olan olmuş artık :)
----------Eklendi @ 13:09:16 ---------- Yazıldı @ 13:07:33 ----------
bencede bi baglanti kopsa telefonun sistemine zarar verir
pcden güncellerkende bağlantı kopsa aynı sorun olur olurdüşünsene güncellemenin bitmesine az kala elekttikler kesiliyor :D

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bence keşke bitseydin neyse olan olmuş artık :)----------Eklendi @ 13:09:16 ---------- Yazıldı @ 13:07:33 ---------- pcden güncellerkende bağlantı kopsa aynı sorun olur olurdüşünsene güncellemenin bitmesine az kala elekttikler kesiliyor :D
yine pc neysede telefondan heleki sebeke baglantisindan yapmak cok riskli :ehe

Aege

Aege

Üye
telefon güncelleme yaparken önce güncellemeyi indiriyor sonra yüklüyor.yani internetiniz veya elektriğiniz kesilirse güncelleme iptal edilir.birşey olmaz telefona merak etmeyin.Ama bilgisayardan yüklerken elektrikler kesilirse işte o zaman feci :)

cyber

cyber

Üye
hiç yoktan telefon şarj var ama bi reset atsa gider

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
telefon güncelleme yaparken önce güncellemeyi indiriyor sonra yüklüyor.yani internetiniz veya elektriğiniz kesilirse güncelleme iptal edilir.birşey olmaz telefona merak etmeyin.Ama bilgisayardan yüklerken elektrikler kesilirse işte o zaman feci :)
o zaman leptopla yapmak lazım :D

Üst Alt