uribaju
Üye
ss atmaya calisicam 1dk..ben zaten şu an telefondan internete bağlıyım maxicepe telden bağlanıyorum anlayacağın
ss atmaya calisicam 1dk..ben zaten şu an telefondan internete bağlıyım maxicepe telden bağlanıyorum anlayacağın
dün bir arkadaş konu açtı onun c6'sı da bulmuş güncelleme bugün c7'ye geldiğine göre ilerleyen saatlerde n8'e de gelir muhtemelen
eser anlıyorum Benim telefonda sadece burda ve şimdi ile tema var c7 yazılım güncellemesi çıkmıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hic bir fikrim yok belki ilerleyen saatlerde gelir senin gumus c7 miydieser anlıyorum Benim telefonda sadece burda ve şimdi ile tema var c7 yazılım güncellemesi çıkmıyor
fotoları gördüm bizde neden güncelleme çıkmıyor neden çıkmıyor nokia nedenss ekledim ust mesajda bakin bana uyari verdi intde dolasirken birde baktim anna----------Eklendi @ 12:14:40 ---------- Yazıldı @ 12:13:35 ---------- hic bir fikrim yok belki ilerleyen saatlerde gelir senin gumus c7 miydi
hayır siyah renk o kadar fark ediyormuss ekledim ust mesajda bakin bana uyari verdi intde dolasirken birde baktim anna----------Eklendi @ 12:14:40 ---------- Yazıldı @ 12:13:35 ---------- hic bir fikrim yok belki ilerleyen saatlerde gelir senin gumus c7 miydi
kardes uygulamalara gir ordan araclara gir ve yazilim guncellestirmeleri uygulamasina tikla orda "c7 cihaz yazilimi" guncellestirmesi cikmasi lazim altinda da "pc kullanarak guncelle" yaziyo ona basili tut ve bilgiler de versiyon 22.014 yazacakKardeş bende c7 var nasıl yapcam tekrar anlatsane Tüm ugulumlar guncel dıyor![]()
ah bi çıksa hiç beklemeyeceğimdekardes uygulamalara gir ordan araclara gir ve yazilim guncellestirmeleri uygulamasina tikla orda "c7 cihaz yazilimi" guncellestirmesi cikmasi lazim altinda da "pc kullanarak guncelle" yaziyo ona basili tut ve bilgiler de versiyon 22.014 yazacak
farkedebilir belki guncellestirmeyi ilk gumuslere sonrada siyahlara vereceklerdir yada ilerleyen zamanlarda gelirfotoları gördüm bizde neden güncelleme çıkmıyor neden çıkmıyor nokia neden----------Eklendi @ 12:16:31 ---------- Yazıldı @ 12:15:39 ---------- hayır siyah renk o kadar fark ediyormu
o zaman oluyormutelefonun tarihini bir gün ileriye alip tekrar güncelleme kontrolü yapın arkadaşlar
saka yapacak halim yok beni bilen bilirama tabi bu aynı kişinin kötü bir şakasıda olabilir![]()
inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz valla sen ne yaptım güncelliyormusun telefonufarkedebilir belki guncellestirmeyi ilk gumuslere sonrada siyahlara vereceklerdir yada ilerleyen zamanlarda gelir
170 mb cok benim kota 50mb .sehir disindayim bideinşallah sabırsızlıkla bekliyoruz valla sen ne yaptım güncelliyormusun telefonu
bu guncellestirme pc kullanilarak yapiliyor sanirim cunku aciklamasinda "pc kullanarak guncelle" yaziyor cafeye gidince denicem