Önerilen yazılım güncelleştirmesi var,sanırım anna..

Sponsorlu Bağlantılar

Aege

Aege

Üye
dün bir arkadaş konu açtı onun c6'sı da bulmuş güncelleme bugün c7'ye geldiğine göre ilerleyen saatlerde n8'e de gelir muhtemelen

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

mezoart

mezoart

Üye
dün bir arkadaş konu açtı onun c6'sı da bulmuş güncelleme bugün c7'ye geldiğine göre ilerleyen saatlerde n8'e de gelir muhtemelen

Bende de C7 var ama hiçbir güncelleme gözükmüyor şimdilik.Arkadaşın dediğini tam olarak anlayamadım, yazılım güncellemesinde İnformation seçeneği var ama güncelleme gözükmediğinden dolayı kullanılamıyor...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş bende c7 var nasıl yapcam tekrar anlatsane Tüm ugulumlar guncel dıyor :(

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
eser anlıyorum Benim telefonda sadece burda ve şimdi ile tema var c7 yazılım güncellemesi çıkmıyor

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ss ekledim ust mesajda bakin bana uyari verdi intde dolasirken birde baktim anna

----------Eklendi @ 12:14:40 ---------- Yazıldı @ 12:13:35 ----------

eser anlıyorum Benim telefonda sadece burda ve şimdi ile tema var c7 yazılım güncellemesi çıkmıyor
hic bir fikrim yok belki ilerleyen saatlerde gelir senin gumus c7 miydi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ss ekledim ust mesajda bakin bana uyari verdi intde dolasirken birde baktim anna----------Eklendi @ 12:14:40 ---------- Yazıldı @ 12:13:35 ---------- hic bir fikrim yok belki ilerleyen saatlerde gelir senin gumus c7 miydi
fotoları gördüm bizde neden güncelleme çıkmıyor neden çıkmıyor nokia neden

----------Eklendi @ 12:16:31 ---------- Yazıldı @ 12:15:39 ----------

ss ekledim ust mesajda bakin bana uyari verdi intde dolasirken birde baktim anna----------Eklendi @ 12:14:40 ---------- Yazıldı @ 12:13:35 ---------- hic bir fikrim yok belki ilerleyen saatlerde gelir senin gumus c7 miydi
hayır siyah renk o kadar fark ediyormu

Aege

Aege

Üye
ama tabi bu aynı kişinin kötü bir şakasıda olabilir :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende c7 var nasıl yapcam tekrar anlatsane Tüm ugulumlar guncel dıyor :(
kardes uygulamalara gir ordan araclara gir ve yazilim guncellestirmeleri uygulamasina tikla orda "c7 cihaz yazilimi" guncellestirmesi cikmasi lazim altinda da "pc kullanarak guncelle" yaziyo ona basili tut ve bilgiler de versiyon 22.014 yazacak

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Evet kardeş bizde nıe olmıyorda sende oluyor böle annanın ben taa anansını :(

eRdaL.

eRdaL.

Üye
telefonun tarihini bir gün ileriye alip tekrar güncelleme kontrolü yapın arkadaşlar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardes uygulamalara gir ordan araclara gir ve yazilim guncellestirmeleri uygulamasina tikla orda "c7 cihaz yazilimi" guncellestirmesi cikmasi lazim altinda da "pc kullanarak guncelle" yaziyo ona basili tut ve bilgiler de versiyon 22.014 yazacak
ah bi çıksa hiç beklemeyeceğimde

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
fotoları gördüm bizde neden güncelleme çıkmıyor neden çıkmıyor nokia neden----------Eklendi @ 12:16:31 ---------- Yazıldı @ 12:15:39 ---------- hayır siyah renk o kadar fark ediyormu
farkedebilir belki guncellestirmeyi ilk gumuslere sonrada siyahlara vereceklerdir yada ilerleyen zamanlarda gelir

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
farkedebilir belki guncellestirmeyi ilk gumuslere sonrada siyahlara vereceklerdir yada ilerleyen zamanlarda gelir
inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz valla sen ne yaptım güncelliyormusun telefonu

Aege

Aege

Üye
ya bırakın arkadaşlar güncelleme falan yok bazıları bu tür konuların çok mesaj aldığını bildiği için böyle konular açıyorlar ama konu biraz sonra kilitlenecek muhtemelen

pta123

pta123

Üye
bendede gözükmüyo ama tek fark var şu anda *#0000# yapıp güncelleştirmeleri kontorl et dediginde nokia geliyo ve işlem sunucu tarafından iptal edildi diyo 15 dk önce demiyodu

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz valla sen ne yaptım güncelliyormusun telefonu
170 mb cok benim kota 50mb .sehir disindayim bide:( bu guncellestirme pc kullanilarak yapiliyor sanirim cunku aciklamasinda "pc kullanarak guncelle" yaziyor cafeye gidince denicem

Üst Alt