Önerilen yazılım güncelleştirmesi var,sanırım anna..

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ya bırakın arkadaşlar güncelleme falan yok bazıları bu tür konuların çok mesaj aldığını bildiği için böyle konular açıyorlar ama konu biraz sonra kilitlenecek muhtemelen
dostum forumda ne kadar aktifsin bilmiyorum ama eser kardeşimizin konularına bakarsan faydalı ve kaliteli paylaşımlar yaptığını görürsün rastgele konuşma öyle

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ya bırakın arkadaşlar güncelleme falan yok bazıları bu tür konuların çok mesaj aldığını bildiği için böyle konular açıyorlar ama konu biraz sonra kilitlenecek muhtemelen
kardes sorunlumusun ? ss attim onadami inanmiyosun ne yapayim amudami kalkayim ?

mraz

mraz

Üye
işlem sunucu tarafından iptal edildi diye uyarı veriyor birşeyler olabilir.bekleyelim bi umut...

cyber

cyber

Üye
senin telefon yurtdışı kayıtlı olmasın

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
dostum forumds ne kadar aktifsin bilmiyorum ama eser kardeşimixib konularına bakarsan faydslı ve ksliteli paylaşımlsr ysptığını görürsün rastgele konuşma öyle
eyw abi bunlarin sikintisi nedir cozemedim ben :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
170 mb cok benim kota 50mb .sehir disindayim bide:( bu guncellestirme pc kullanilarak yapiliyor sanirim cunku aciklamasinda "pc kullanarak guncelle" yaziyor cafeye gidince denicem
olabilir ama telefondan yapılmıyorsa neden telefona uyarı gelsinki

pta123

pta123

Üye
şuan ovidende kontrol ettim gözükmüyo :/ uribaju yazılım güncelleme ayarlarını söylermisin sana zahmet

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
olabilir ama telefondan yapılmıyorsa neden telefona uyarı gelsinki
bilgi verme amacli olabilir hic denemedim bu sekilde telefonunu guncellestiren varsa bilgi verebilirmi nasil yapildigi hakkinda..

----------Eklendi @ 12:29:41 ---------- Yazıldı @ 12:28:46 ----------

şuan ovidende kontrol ettim gözükmüyo :/ uribaju yazılım güncelleme ayarlarını söylermisin sana zahmet
nasil nerden bakiliyor ?

pta123

pta123

Üye
yazılım güncellemeye gelip seçeneklere de ayarlar de varsayılan bağlantı ve güncel. için otm. kontrol. 2 sinide söylermisin

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Tarih ileri aldım yine olmıyor cıx :(

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
tamam gordum
varsayilan erisim noktasi=internet
guncelleme icin oto kontrol=ana sebekede
ayarlarim bu sekilde

----------Eklendi @ 12:32:58 ---------- Yazıldı @ 12:31:50 ----------

ozellikle c7 gumus renkli teleefonu olan arkadaslarin denemesini istiyorum cunku renge gore geliyor olabilir

pta123

pta123

Üye
sagol bide öyle deneyim bkym benmki öyle deglde :)

Aege

Aege

Üye
kusura bakmayın ama anna çıktığından beri telefonu yurt dışı kayıtlı olanlar veya milleti kandırmaya çalışanlar çok oldu.temkinli yaklaşmam normal değil mi sizce

MoonLife01

MoonLife01

Üye
tamam gordum
ayarlarim bu sekilde

----------Eklendi @ 12:32:58 ---------- Yazıldı @ 12:31:50 ----------

ozellikle c7 gumus renkli teleefonu olan arkadaslarin denemesini istiyorum cunku renge gore geliyor olabilir

Bendede böle ayarlar... olmıyor ama :( Şehirlere göre gelıyor olmasın?

mezoart

mezoart

Üye
tamam gordum
ayarlarim bu sekilde

Aynı ayarlar benimkiyle ama henüz bir güncelleme yok.Dilerim yakında herkeze gelir bu güncelleme de kurtulur millet bu işkenceden, bende dahil olmak üzere...Renkler arasında bile bir sınıf ayrıcalığı olduğunu görmekse üzdü beni.Herkez aynı koşullara ve fırsat eşitliğine sahip olmalı bence.Siyah, gümüş veya beyaz, fark etmemeli. (:

pta123

pta123

Üye
şehirlerle alakası oldugunu sanmıyorum mahmut türkiye geneline aynı sunucu üzerinden dağılır eğer arkadaş naviden yada phonixden önceden bişey yapmadıysa

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın ama anna çıktığından beri telefonu yurt dışı kayıtlı olanlar veya milleti kandırmaya çalışanlar çok oldu.temkinli yaklaşmam normal değil mi sizce
kardes anliyorum ama ben de forumda yeni biri degilim hadi oyle yeni uye olan biri olsa tamam

----------Eklendi @ 12:38:41 ---------- Yazıldı @ 12:36:52 ----------

Aynı ayarlar benimkiyle ama henüz bir güncelleme yok.Dilerim yakında herkeze gelir bu güncelleme de kurtulur millet bu işkenceden, bende dahil olmak üzere...Renkler arasında bile bir sınıf ayrıcalığı olduğunu görmekse üzdü beni.Herkez aynı koşullara ve fırsat eşitliğine sahip olmalı bence.Siyah, gümüş veya beyaz, fark etmemeli. (:
valla kendimden cok size gelmesini istedim cunku suan denemeye firsatim yok cafeye gitmem lazim

Üst Alt