Önerilen yazılım güncelleştirmesi var,sanırım anna..

Sponsorlu Bağlantılar

yildiranm

Üye
aynı durum bende de var saat 11 gibi güncelleme yok diyordu şimdi ise *#0000# yapıp güncelleştirmeleri kontorl et dediginde nokia geliyo ve işlem sunucu tarafından iptal edildi diyo

Aege

Aege

Üye
bende yeni üye değilim ama symbian kısmında pek aktif değilim.

Bütün güncellemeler renklere göre geliyordu anna da öyle olur muhtemelen.hatta 14.12 yine en son Türkiye'ye en son N8'e ve en son Dark Grey'e (benimki) gelmişti.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardes anliyorum ama ben de forumda yeni biri degilim hadi oyle yeni uye olan biri olsa tamam----------Eklendi @ 12:38:41 ---------- Yazıldı @ 12:36:52 ---------- valla kendimden cok size gelmesini istedim cunku suan denemeye firsatim yok cafeye gitmem lazim
keşke benim telefonada gelseydi şimdi çoktsn güncellemiştim :D

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
aynı durum bende de var saat 11 gibi güncelleme yok diyordu şimdi ise *#0000# yapıp güncelleştirmeleri kontorl et dediginde nokia geliyo ve işlem sunucu tarafından iptal edildi diyo
telde girdigim icin goremiyorum telefonun c7 mi c7 ise hangi renk?

pta123

pta123

Üye
uribaju seninki hangi renk benimki siyah ?

pta123

pta123

Üye
hmm renk olarak geliyosa :S öyle bi saçmalık yapmış olabilirler :S

Aege

Aege

Üye
zaten renk olarak geliyor diyorum ya o bi kesin

_ardaa

_ardaa

Üye
Sadece şebeke interneti üzerinden gözüken bir güncelleme tanıtım amaçlı olabilir mi acaba:hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende yeni üye değilim ama symbian kısmında pek aktif değilim.Bütün güncellemeler renklere göre geliyordu anna da öyle olur muhtemelen.hatta 14.12 yine en son Türkiye'ye en son N8'e ve en son Dark Grey'e (benimki) gelmişti.
:hmmm inşallah hemen ardından siyahada gelir

Aege

Aege

Üye
Renklere göre ayrı ayrı geliyor çünkü her rengin product kodu farklı.En son her modelin siyahına geliyor.Mesela 14.12'yi ben beyaz beyaz N8'lerden 1-2 gün sonra güncelleyebilmiştim

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar kafanızı yormayın nokıa bizi ......... Takmıyor dalga geçiyor ancak 1 ay sonra güncelleme verir

_ardaa

_ardaa

Üye
Olabilir Türkiye tanıtımıdır sonuçta çıkmadı bize henüz, internet paketi olanlar şebeke interneti üzerinden kontrol ederse anlarız.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya arkadaşım anna bi kere 170 mb bir güncelleme değill ki ben müşteri hizmetlerinede sordum nokia care bayinede sordum bende 250mb internet paketi var telefondan yapsam olurmu dedim güncelleme 271 mb boyunda olacak dedi her iki tarafta,ve bnce bu arkadaş pr 1.2yi gösteriyor onunla ilgili yorum yapıyor,anna olsa sanırım 170 mb bahsetmezdik değilmi ?? birde bu açıdan bakalım ayrıca anna yayınlanmış olsa illaki c6-01 taraftarları burayı yakardı :D :D haksızmıyım yaa ?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Renklere göre ayrı ayrı geliyor çünkü her rengin product kodu farklı.En son her modelin siyahına geliyor.Mesela 14.12'yi ben beyaz beyaz N8'lerden 1-2 gün sonra güncelleyebilmiştim
yani bizimki en erken iki günemi kaldı yani:sinir:

Üst Alt