(Öneri) AKILLI TELEFONLARIN ENERJİ TASARRUFU 3 KATINA KADAR UZATIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
benim sırrım yok valla özel bişey yapmıyorum 6 saat net yarım saat oyun 1 saat müzik götürüyor beni hergün

pilin ömrü zaman geçtikçe azalıyor diye biliyorum ama sanırım bizim pillerde ters tepki bu gidişte iki günü görücez işşallah (10 ay oldu)

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bi 3 ay sonra da değişecek kısmetse

doctorrr

Üye
benim kızcağız daha 2 aylık azami 1.5 gün işte oda batarya modunda

Sensation

Emekli Yönetici
O uygulama tam ters görev yapmak için var. Yani ışık sensörünü kapatıp ayarladığınız sabit parlaklıkta kalmanızı sağlıyor. Diğer türlü ışık sensörü kendi görevini zaten yapıyor

Konu Sahibi

bende indirdim baktım öyle bir özelliği yok dedim heralde yeni versiyonu çıkmış
bilgi için teşekkürler

[ENGİN]

Üye

aynen ışık sensörü otomatik ayarlıyor uygulamanın etkisi yok

ifade edemedim ya tam olarak ne demek istediğimi farkındayım Işık sensörü benim için yetiyor diyeyim o zaman

ben ışığı sürekli parlak tutarım çünkü gerek yok görevim özel güvenlik olduğu için gece sabaha kadar oturuyorum sarj da takılı gündüz uyuyorum izin gününde dışarda olurum pek telefonla ilgilenmem sadece telefon görüşmesi mesaj vs vs şeyler gece sarj da olması bataryayı yakar diyeceksiniz ama ne hikmet bilmiyorum bu batarya 2 yıldır gece sarj alır yanmadı üstelik geceden dolan sarj iki gün gider telefonu normal kullanım şeklinde kullanımda da 1 gün garanti gider sağlıklı batarya sağlıklı iş ister

Konu Sahibi

telefon modelini yükselt o zaman bir daha bu bölümde yazarsın telefonların ne kadar şarj yediğinden haberin yok belliki
telefon gece şarj olunca daha uzun gider filan bu ne ya
birde pış pışlasaydın

man20

Üye
tatlım gece boyunca şarjda tuttuğunda batarya yanmaz. sadece batarya süresini etkiler. mesela sen normal kullanımda 2 gün şarzı gidiyor diyorsun. benim normal kullanımda 4 gün gidiyor. burdan da anlayacağın gibi sen bataryanın ömrünü azaltıyorsun böle yaparak.

tatlım sorun değil batarya fiyatı cokmu pahalı 50 tane batarya alırım yanarsa yansın ömrü azalırsa azalsın insanın ömrü bitiyo bırakta bataryanın da bitsin

Tepkiler: Dandanakan92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...