OnePlus 5 Kullanıcı Kulübü | Ana Konu | İnceleme | Teknik Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

Biraz degişik oldu purefusion_cheeseburger bu romu kullanıyorum stabil herhangi bir sorunu yok romun
Kamera kalitesinde fark var mı uygulama olarak stock kamera olması lazım değil mi ?
Light kernel default geliyordu pilide gayet iyi diye biliyorum
Cheeseburger oneplus 5 kod adı :D

06 girdap 66

Üye
gayet iyi ama kamera olayı aynı pil performansıda iyi bütün romları denedim degişen bir şey yok hemen hemen aynı gibi geldi bana

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bugün Pure Fusion OS ROM kurdum bakalım. Birde bunu test edelim. Özelleştirilebilir bir çok ayarı mevcut. Stock kamera uygulaması olduğu için kamera kalitesinde kayıp yok. Performans olarak ilk izlenimlerim harika cihaz stock roma göre çok daha iyi geldi bana. Pile yarın bakacağım.

Dün Galaxy Note 8 vs OnePlus 5 hız testi videosu çıkmış. Bariz şekilde OnePlus 5 daha iyi :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

@papakudioflu

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pure Fusion OS Son Sürüm Eylül Ayı Güvenlik Yaması Dahil ( Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz. )
Tema=> Mono / Art Substratum Teması

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zemmer

06 girdap 66

Üye
Pure Fusion OS romun kötü özelligi şifreli destekliyor xposed yüklenmiyor

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pure Fusion OS romun kötü özelligi şifreli destekliyor xposed yüklenmiyor
Xposed kullanmıyorum ben. 4 sene öncesi bıraktım kullanmayı :D
Pure Fusion şuanlık harika gidiyor. Yarın akşama doğru ilk pil performansını atarım.

• Beğen
Tepkiler: 06 girdap 66

technogamer2345

Üye
Arkadaşım mi6 kullanıyor pil performansı günden güne düşüyor dedi birde kulaklık işi çok sıkıntı diyor çevirici kullanıyor sürekli çok sıkıntı o yüzden oneplus 5 alın ne kadar miui daha iyi olsada

Elime aldım harika kamera dört dörtlük profesyönel tek problem bahsettiğim ufak problemler

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşım mi6 kullanıyor pil performansı günden güne düşüyor dedi birde kulaklık işi çok sıkıntı diyor çevirici kullanıyor sürekli çok sıkıntı o yüzden oneplus 5 alın ne kadar miui daha iyi olsada

Elime aldım harika kamera dört dörtlük profesyönel tek problem bahsettiğim ufak problemler
OnePlus 5 kamerası mi6'dan daha iyi kalite olarak :) ön kamera olsun arka kamera olsun daha iyi :)

xedgo

xedgo

Üye
Parmak izi sensöründe bir resimde vs. hareket etmeyi sağlıyormu? Huawei de gördüm güzel bir özellik.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Parmak izi sensöründe bir resimde vs. hareket etmeyi sağlıyormu? Huawei de gördüm güzel bir özellik.
Stock romda böyle bir özellik yok. İlerde gelir belki belli olmaz

xedgo

xedgo

Üye
Saf android de hiçbir şey gelmiyor, Bence kullanım detaylarını arttırmaları gerekiyor. Cevabın teşekkür ediyorum.

xedgo

xedgo

Üye
Omni romun artıları nelerdir arkadaşlar. Detaylı açıklama yapabilir misniz?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Omni romun artıları nelerdir arkadaşlar. Detaylı açıklama yapabilir misniz?
Hemen hemen hepsi benzer yani öyle aman aman bir fark yok.
Pure fusion stock kamera uygulamasına sahip olduğu için en iyi custom rom şuanda
Onun haricinde resurrection remix kurun diğerlerine gerek yok :)
Kernel olarakta franco kernel en iyisidir

xedgo

xedgo

Üye
o zaman ikisini de denemek lazım. eyvallah

• Beğen

saasc

Üye
Fotograf ve video konusuna deginen olmamis
Derste(hafif karanlik ortam) fotograf cekiyorum performansi nasil sizce?
Yine derste video cekiyorum ellerimde asiri olmasada titreme var ois olmadigi icin sikinti olusturu mu sizce?
Ve yine derste ses kaydi aliyorum ses kayidi ve ortam seslerini almasi nasil?
Suan g2 kullaniyorum kamera konusunda cok sikintim yok ama kaydi kotu

Ayrica oneplus 5 6gb vs 8gb yazarlarsa farki gorebilirler. Uygulama acilis ve calistirmada sikinti yok ama 4 5 oyun acinca sikinti olusuyor 6 gbda 4 5 oyunu multitasking yapan mi var diye sormayin bende bilmiyorum

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Fotograf ve video konusuna deginen olmamis
Derste(hafif karanlik ortam) fotograf cekiyorum performansi nasil sizce?
Yine derste video cekiyorum ellerimde asiri olmasada titreme var ois olmadigi icin sikinti olusturu mu sizce?
Ve yine derste ses kaydi aliyorum ses kayidi ve ortam seslerini almasi nasil?
Suan g2 kullaniyorum kamera konusunda cok sikintim yok ama kaydi kotu

Ayrica oneplus 5 6gb vs 8gb yazarlarsa farki gorebilirler. Uygulama acilis ve calistirmada sikinti yok ama 4 5 oyun acinca sikinti olusuyor 6 gbda 4 5 oyunu multitasking yapan mi var diye sormayin bende bilmiyorum
Şuan piyasada kaç cihaz var 6GB RAM olan ? :)
4-5 oyunu niye aynı anda açalım ki yani çok extreme durumlardan bahsediyorsunuz.
Kamera ses her yönüyle LG g2 den çok çok üstün bir cihaz olduğunu söylemeye gerek yok zaten.

saasc

Üye
Şuan piyasada kaç cihaz var 6GB RAM olan ? :)
4-5 oyunu niye aynı anda açalım ki yani çok extreme durumlardan bahsediyorsunuz.
Kamera ses her yönüyle LG g2 den çok çok üstün bir cihaz olduğunu söylemeye gerek yok zaten.

Tesekkurler kamera ve ses yorumunuz icin. Birde note 4um varken 3 4 sesi algilayip bu seslerden 1 veya 2 sini secip dinleyebiiyorduk boyle bir sey mevcut mu op5te
Dediginiz gibi extrem durum bencede gerek yok 8gb rame ancak 128gb depolama isteyenlerin secebilecegi bir secenek olmus

xedgo

xedgo

Üye
Tesekkurler kamera ve ses yorumunuz icin. Birde note 4um varken 3 4 sesi algilayip bu seslerden 1 veya 2 sini secip dinleyebiiyorduk boyle bir sey mevcut mu op5te
Dediginiz gibi extrem durum bencede gerek yok 8gb rame ancak 128gb depolama isteyenlerin secebilecegi bir secenek olmus

Note4 de o işleri programlar yapıyor iyi bir kayt edici programla çook rahat çözersin.

Son düzenleme:

06 girdap 66

Üye
Pure Fusion OS 4g sorunu çıkıyor aynı sorunla karşılaşan varmı

saasc

Üye
Note4 de o işleri programlar yapıyor iyi bir kayt edici programla çook rahat çözersin.

Tesekkurler bilmiyordum sayenizde s7 ile op5 arasındaki farklardan 1ini daha çıkarttım son olarak garanti olayı kaldı oda 1 aya belli olur arızalı telefonlar artinca

Üst Alt