Karşılaştırma One M8 vs Z2

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
G3 büyük değil neredeyse aynı boyda cihazlar. Gavurların bezel dediği şu yanlardaki boşluklar LG bayağı küçük yapıyor onları diğer firmalara göre. Yani adamlar neredeyse aynı büyüklüğe daha büyük ekran sığdırmış.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben seçeneklerde G3 olsa da Z2 tercih ederdim. :D
Sende şüphe yok g2 yerinede nexus 5 tercih etmiş adamsın :D neden onu tercih edersin

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. G3 fazla büyük degil mi digerlerine göre pek arastirmadim ama
Bence z2 daha büyük.
G3 büyük değil neredeyse aynı boyda cihazlar. Gavurların bezel dediği şu yanlardaki boşluklar LG bayağı küçük yapıyor onları diğer firmalara göre. Yani adamlar neredeyse aynı büyüklüğe daha büyük ekran sığdırmış.
Koskoca panel üreticisi olsun o kadar. Ekran konusunda gayet iyi

Invoke

Invoke

Üye
Sende şüphe yok g2 yerinede nexus 5 tercih etmiş adamsın :D neden onu tercih edersin

Bence z2 daha büyük.
Koskoca panel üreticisi olsun o kadar. Ekran konusunda gayet iyi

Çünkü Nexus 5 daha iyi bir tercih diye düşünüyordum hala da öyle düşünüyorum. :D

-----

Sencesi bencesi yok. :D Neredeyse aynı.

146.8 x 73.3 x 8.2 mm Z2
146.3 x 74.6 x 8.9 mm G3

Tabi G3 5.5" olduğunu çok daha iyi oluyor, bu konuda ama Sony tasarımı sebebiyle zaten G3'den daha iyisini yapamaz gibi. Elvermez yani, omni-balance tasarımı.

-------

LG'nin tvlarının kenarları vs de hep ince. Boşluğa denk gelen yerlere yazarlar hatta +2" diye. :D

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
G3 ne zaman satışa sunulur bilen var mı peki?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
1 temmuz

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet görüntü kalitesini falanda beğeniyorum

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
Onu da biraz araştırsam iyi olur o zaman. Teşekkürler hepinize

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bak m8 z2 g3 bu ucu arasından hangisini tercih edersen et pişman olmazsın

• Beğen
Tepkiler: umutku84
Invoke

Invoke

Üye

G3 hiç de büyük değil, hatta -ekrana baksanıza- akmış resmen. :D

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve umutku84
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İnsan cidden şaşırıyo hangisini akşam diye hepsinin ayrı bi güzelliği var. S5 hariç tabi

• Beğen
Tepkiler: fuko08, Microsoft Corporation ve Invoke
umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
Sonynin sürekli telefon çıkarması beni caydırıyor. Alınca 3 4 yil kullanmak istiyorum. Daha bir yıl geçmeden telefonun eskimesi de çok sinir bozucu. Ama pili daha cazip. HTCnin de stabilliği tasarımı daha iyi. G3ü de adam gibi araştırıp karar veririm sanırım.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sony öyle ama tasarım sağlamlık su geçirmemezliği var. HTC ses olsun alüminyum kasa olsun çok iyi. G3 pil konusunda z2 dende iyidir. O özelliklere göre fiyatıda daha cazip olur gerçekten zor

Invoke

Invoke

Üye
M8'in pili gayet başarılı, yorumlar hep bu yönde. Sadece mAh değerine bakıp karar vermen yanlış olur. LG'de Sony'den pek farklı değil. G2 ile Z1 aynı anda geldi. Şimdi Z2 ile G3 geldi. Eylül, Ekim gibi Z3 geleceği kesin, G4 dedikodusu yok ama büyük ihtimalle gelir yani bu mantıkla bakarsak.:D Ama HTC öyle değil. Bu olay bence çok önemli değil ama senin için önemliyse HTC'nin senede 1 amiral çıkarttığını bil. Yani geçen yıl öyle oldu, bu yıl da öyle olur büyük ihtimalle. Yeni HTC'yi diğer yıl görürüz.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Piyasasıda iyi ya ben nexus 5 i alırken one hala 1650 1700 civarıydı

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
M8e o kadar para vermek yerine eski ONE mi alsam diye de düşünüyorum

Invoke

Invoke

Üye
Z2 2200 :D

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
Z2 2400dü hepsi burada da tam piyasa arasirmasi yapmadim daha ucuza da bulunur heralde HTCler

Invoke

Invoke

Üye
Turkcellde 2200 dediler.