Karşılaştırma One M8 vs Z2

Sponsorlu Bağlantılar

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
One M8 vs Z2
Arkadaşlar puanlamalarda Z2 açık ara önde ama nedenlerini anlamadim.
Işlemcileri aynı. Ram'in 3 ve 2 olmasinin çok fark edecegini düşünmüyorum ben. 2yi de tamamen kullanmam bence.
Benim gönlüm M8den yana gerek tasarımı olsun One stabilliği olsun. Kamerasini da denemek istiyorum. Sizce hangi özellikleri bakımından hangi telefon daha iyi?

G3 de kafama yattı aslında o konuda da yorumları alabilirim?

Son düzenleme:

ErenMSC

Üye
Tasarım bakımından Z2 daha iyi duruyor gibi :)

0MG90

0MG90

Üye
Antutu testi falan boş ver onlar hikaye. İki cihazda çok iyi. Ne dersek diyelim sen eline alıp bakmadan karar veremezsin. Gidip incelemen lazım.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Hangi puanlama? İkisi de mis gibi cihaz. Ben olsam Z2 alırdım, sen M8'i sevdiysen M8'i al. Hiç de pişman olmazsın.

messevim

messevim

Üye
Ne M8 nede Z2 yabana atılacak cihazlar değil. İkisi arasında kaldıysan karar verme konusunda işin baya zor. M8 çok karizma bir telefon ama ben olsam sanki (sadece kamerası yüzünden) Z2 alırdım.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
O test programlarının hiçbir önemi yok. Z2 de M8 de pişman edecek cihazlar değil. Şu daha üstün diyemeyiz. Ben olsam Z2 alırdım. Git ikisini de incele.

berkoto38

berkoto38

Üye
z2 öneririm ram de 2-3 fark illaki olur , ayrıca kameraya önem veriyorsan denemeyi fln boşver z2 nin kamerasıyla m8 in kamerasını karsılastıramazsın bile

0MG90

0MG90

Üye
S5 , M8 ve Z2 kamera karşılaştırması

Çok fazla fark yok.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
M8 istiyorsan M8 alıcaksın amiral gemisi neticede. Z2'nin ne kadar gerisinde olabilir ki ? Puanlamaya takılma sen.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gerçekten karar vermek zor ikisidee çok iyi. Yani z2 biraz daha üstün olsada m8 de aleminyum gövde var boyut olarakda biraz daha iyi fiyatıda uzun süre düşmez piyasası sağlam kalır bu yüzden. Gerçi z2 de öyle bende olsam karar veremezdim ikisininde özellikleri hertürlü şeye yeter

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Z2 diyeceğim ama sen alışamadan Z3 çıkacağı için hevesin kırılabilir. M8 al sen M8 iyidir.

fk555897

fk555897

Üye
Bence Z2

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Değerli insan m8 tavsiye ederim. Şahsen denedim elimden bırakmak istemedim . Ve arkadaş bana helal çekti iyi ki seni dinledim dedi . Tamam Sony zarif dedi ama htc başka birşey dedi .

archh

Üye
kamera ve batarya yüzünden z2 derim ben ama m8de alınabilir ve pişman olmazsın :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sony Samsung olma yolunda oldugu icin Z3-4-5 vs.cabucak cikacak elindeki cihaz guncelligini kisa surede yitirecek htc ise yogun sekilde model cikarmiyo bu yuzden cihazin deger kaybetmez kolay kolay

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G3 ede bak bi istersen

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
G3'e de bak derim ama ikisi arasından Z2 tercih ederdim.

Invoke

Invoke

Üye
Ben seçeneklerde G3 olsa da Z2 tercih ederdim. :D

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. G3 fazla büyük degil mi digerlerine göre pek arastirmadim ama