Ondokuzmayıs üniversitesinin alt katındaki morg....

Sponsorlu Bağlantılar

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Ondokuzmayıs üniversitesinin alt katındaki morg....
OMÜ de atakum kampüsünde okuyrum bizim okulun eskiden hastane olduğu we alt katında morg olduğu söylenditleri wardı. inanmamıştım en başta ama bi kaç arkadaşımla okulun pek kullanılmayan alt katına indiğimiz zaman bu manzarayla karşılaştık.

Sanırım söylentiler doğruymuş...

walla yorumlar sizin arkadaşlar....

dreamnurse

dreamnurse

Üye
o kapılar pek morg kapısına benzemiyo kapıları açıp baktınızmı merak ettim doğrusu

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
o korkuya açabilirmyz sence buz gibiydi zaten ortalık da

fatality_66

fatality_66

Üye
bn oLsam direk dalardım abi acaib merak eddim şuan içinde belki hala bi kac ölü wardır :oke:

iremm

iremm

Üye
:(:( tırstım

mservank

mservank

Üye
Yok artık içine girmesini beklemiyordunuz herhalde

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
rutubet kokuyrdu içersi. arkadaş bakınca ayna gibi parlak bişeyin kendi görüntüsünü yansıttığını sölesi. sanırım parlak çelik ten bişiler war içinde

dreamboys69

dreamboys69

Üye
Ondokuzmayız mı?:)

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
ewet ondokuzmayıs ünv.
SAMSUN

Yasminozz

Yasminozz

Üye
daha çok kasapların dolaplarına benziyo... :) :) :)

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
walla yasmino bizim okulda yemekhanede yemek 1.8 ytl şüphelendim bak şimdi diyrdum acaba neden böle ucuz.....

POWER

POWER

Üye
Walla tırstım diyemem.Geçireceğim %5 kurtulma şansım olan bi ameliyattan önce hastanenin morguna inmiş özel izinle içine girmiştim.İçerisi soğuk ve çekmece var hep ölü bedenlerin ayaklarına etiket bağlıyorlar.Ben etiketimi kendim doldurdum sadece Seri numarasını yazmadım o ölürsem hastane tarafından veriliyo onlar doldursun istedim ama ölmedim işte burdayım :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Walla tırstım diyemem.Geçireceğim %5 kurtulma şansım olan bi ameliyattan önce hastanenin morguna inmiş özel izinle içine girmiştim.İçerisi soğuk ve çekmece var hep ölü bedenlerin ayaklarına etiket bağlıyorlar.Ben etiketimi kendim doldurdum sadece Seri numarasını yazmadım o ölürsem hastane tarafından veriliyo onlar doldursun istedim ama ölmedim işte burdayım :)

çok geçmiş olsun... ;)

POWER

POWER

Üye
Teşekkür ederim.Gitmeyede niyetim yok :)

FerreT

FerreT

Üye
keşke niyetle olsa :ehe

omayra

Üye
Ben de İzmir Kız Lisesinde okudum, söylentilere göre orası da hastane imiş ama ben morg görmedim orda, bu arada, ben de senin yerinde olsam, asla o kapıdan içeri girmezdim. Ne gereği var ki durup dururken kendimi korkutayım :) İşin başka bir boyutu, ölülerden niçin korkarız diriler dururken, o da ayrı bir konu :)

c3r3n

c3r3n

Üye
ürkütücü.. :(

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Ben de İzmir Kız Lisesinde okudum, söylentilere göre orası da hastane imiş ama ben morg görmedim orda, bu arada, ben de senin yerinde olsam, asla o kapıdan içeri girmezdim. Ne gereği var ki durup dururken kendimi korkutayım :) İşin başka bir boyutu, ölülerden niçin korkarız diriler dururken, o da ayrı bir konu :)

Ya hortlarlarsa.. :D :D :D

Üst Alt