Onboard Ekran Kartı Var Hangi Oyunları Oynayabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Onboard Ekran Kartı Var Hangi Oyunları Oynayabilirim
2 gb ram ve 256 mb intel ekran kartı var hangi oyunları oynayabilirim arkadaşlar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pes 13 ama oyundan atma sorunu yaşabilirsin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
peki daha alt versiyonları 2011 mesela
onlarda olabilir bence 10'u oyna en iyisi o benim eski pcde de sadece intel vardı master lig takılırdım güzel hatta bana göre şuanki pes 14'ten bile güzel fifa 14'le kapışır işte :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
onlarda olabilir bence 10'u oyna en iyisi o benim eski pcde de sadece intel vardı master lig takılırdım güzel hatta bana göre şuanki pes 14'ten bile güzel fifa 14'le kapışır işte :)
Pes 14 bence berbat olmuş grafikler neden bu kadar kotu acaba galiba fizik motoru değiştiğinden öyle oldu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sözde çok daha iyi olacaktı ama fifa iyi olmuş

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ayarları düşür

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
800*600 yap settigsten

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
evet yaptım hala kasyor

bilo45

bilo45

Üye
arkadaşım google'ye can you run it yaz ilk çıkan siteye gir istediğin bir oyun varsa oraya ismini yaz pc inde java kuruluysa sayfa seni yönledirecektir. açılan sayfada oyunu oynayıp oynayamacağını görebilirsin

MaxipmaN

Üye
cs oyna

istisna97

istisna97

Üye
Onboard modeli ne ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Onboard modeli ne ?
Intel 82945g expres chipset family
arkadaşım google'ye can you run it yaz ilk çıkan siteye gir istediğin bir oyun varsa oraya ismini yaz pc inde java kuruluysa sayfa seni yönledirecektir. açılan sayfada oyunu oynayıp oynayamacağını görebilirsin
Bunu biliyorum ama yanlış bilgi veriyor mesela ben underground 2 yi kasmadan oynuyorum site oynayamassın diyor :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Intel 82945g expres chipset family
Bunu biliyorum ama yanlış bilgi veriyor mesela ben underground 2 yi kasmadan oynuyorum site oynayamassın diyor :)
site hangi kriterden dolayı oynayamazsın demiş aşağıdaki detay listesinden de bak (işlemci, ram, ekran kartı vs)
bazen işlemci hızı vs hepsi uyar sadece model bir alt seviye olduğu için hata verir (ki pratikte çalıştır) aynısı ekran kartı için de geçerli. hani ufak bi sayı yüzünden hata veriyorsa dikkate alma ama 3gb ram ister sende 1gb vardır, shader 5 ister senin kart 3 destekliyordur bunlar kritik

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
site hangi kriterden dolayı oynayamazsın demiş aşağıdaki detay listesinden de bak (işlemci, ram, ekran kartı vs)
bazen işlemci hızı vs hepsi uyar sadece model bir alt seviye olduğu için hata verir (ki pratikte çalıştır) aynısı ekran kartı için de geçerli. hani ufak bi sayı yüzünden hata veriyorsa dikkate alma ama 3gb ram ister sende 1gb vardır, shader 5 ister senin kart 3 destekliyordur bunlar kritik
Herşey tutuyor yeşil ama ekran kartı kırmızı gosteriyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Herşey tutuyor yeşil ama ekran kartı kırmızı gosteriyor
ekran kartın onboard olduğu için kırmızı olması normal. hiç bir oyun üreticisi (bazı istisnalar hariç) minimum gereksinimde ekran kartında ati/nvidia modelleri dışında onboard model belirtmez. e durum böyle olunca sistem direk kırmızıyı yapıştırır. önemli olan o onboard kartın teknik özellikleri ne? hangi ati/nvidia modeline denk gösterilebilir?
ekran kartına kırmızı demişsin, orda teknik özellikler de yazar (vram, shader versiyon vs.) hangisi uyuşmuyor bi bak, hepsi uyuşuyor sadece model adı/numarası yüzünden kırmızı vermişse oyunu oynarsın gibime geliyor. şahsi tecrübe ve görüşüm bunlar :) umarım açıklayıcı olmuş ve anlatabilmişimdir

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartın onboard olduğu için kırmızı olması normal. hiç bir oyun üreticisi (bazı istisnalar hariç) minimum gereksinimde ekran kartında ati/nvidia modelleri dışında onboard model belirtmez. e durum böyle olunca sistem direk kırmızıyı yapıştırır. önemli olan o onboard kartın teknik özellikleri ne? hangi ati/nvidia modeline denk gösterilebilir?
ekran kartına kırmızı demişsin, orda teknik özellikler de yazar (vram, shader versiyon vs.) hangisi uyuşmuyor bi bak, hepsi uyuşuyor sadece model adı/numarası yüzünden kırmızı vermişse oyunu oynarsın gibime geliyor. şahsi tecrübe ve görüşüm bunlar :) umarım açıklayıcı olmuş ve anlatabilmişimdir
Saolasın . Ekran kartım shader 2 destekliyormuşdediğin gibi bazı istisnalar var mesela pop warrior whitın oyununda gereksinimlerde intel 915+ yazıyor benimkide 945 akıcı oynuyorum :)

bilo45

bilo45

Üye
windows çalıştır açıp oraya dxdiag yazarak ekran menüsünden ekran kartının modelini googleye yazarsan destekleyebildiği oyunları ordanda görebilirsin. mesela benim ekran kartı modeli "amd radeon hd 7470m" google yazıp ilk çıkan sayfaya girdiğimde ise ordaki oyunlardan neleri oynayabileceğimi yaklaşık olarak söylüyor bu veriler ise diğerine göre biraz daha gerçekçi.sende öyle yaparak öğrenebilirsin arkadaşım

• Beğen

Üst Alt