Ne kadar beklerseniz o kadar sağlam yazılım çıkar. Gün geçtikçe yeni özellikler aklıma geliyor. Ayrıca modderlarda boş durmuyor. İyi şeyler çıkıyor. Yarından itibaren C6 çalışmalarına başlıyorum. Şunuda bilin, bundan sonra Nokia yeni versiyon çıkarmadıkça Omega yazılımların bir üst versiyonu çıkmayacak. Benim hedefim V3 tü. Fakat Nokia beni şaşırtarak yeni v50 leri çıkarınca mecburen ekstra uğraş verdim ve kısıtlı zamanda ancak bu C6 portunu çıkarabildim. Şimdi önüm açık, yazılımın
gerekli gördüğüm her yönünü düzeltmeye ve yenilikleri getirmeye çalışacağım. OFW ile aynı performansta çalışan olabildiğince versiyon hazırlıyorum. V4'ün Beta olarak önceden hazır olması işlerimi kolaylaştırıyor.
Uzun lafın özeti: Abartmaya gerek duymuyorum ama; adam akıllı, gerçekten akıllı ve ihtiyaçları görebilen final versiyonu hazırlıyorum. Biraz sabredin yeter

.
Belirtmem gereken nokta ise şu: 6 gündür işlerim vardı ve telefon işlerini bırakmıştım. Ayrıca iş yerinde alt yapı çalışmaları nedeniyle 4 gündür internet kesik. Alternatif MEB kablosuz internetini kullanıyorum. Bende güzel bir C6 portu için sabırsızlanıyorum. OmegA v4.0 ofw'nin finali bittiği için ancak yarın C6 çalışmalarıma başlayabiliyorum. Sabırle beklediğiniz için teşekkür ediyorum. Sizi C6 yazılım nimetinden mahrum etmeyeceğim.