OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tarihi henüz belirsiz.

punemr123

punemr123

Üye
yaw o kadar bekledik 2 hafta daha bekleyelim nolcak hem rambonunda tatile ihtiyacı war.hem de rambo 2 hafta diyorsa bomba olur.

trecool

trecool

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne kadar beklerseniz o kadar sağlam yazılım çıkar. Gün geçtikçe yeni özellikler aklıma geliyor. Ayrıca modderlarda boş durmuyor. İyi şeyler çıkıyor. Yarından itibaren C6 çalışmalarına başlıyorum. Şunuda bilin, bundan sonra Nokia yeni versiyon çıkarmadıkça Omega yazılımların bir üst versiyonu çıkmayacak. Benim hedefim V3 tü. Fakat Nokia beni şaşırtarak yeni v50 leri çıkarınca mecburen ekstra uğraş verdim ve kısıtlı zamanda ancak bu C6 portunu çıkarabildim. Şimdi önüm açık, yazılımın gerekli gördüğüm her yönünü düzeltmeye ve yenilikleri getirmeye çalışacağım. OFW ile aynı performansta çalışan olabildiğince versiyon hazırlıyorum. V4'ün Beta olarak önceden hazır olması işlerimi kolaylaştırıyor.

Uzun lafın özeti: Abartmaya gerek duymuyorum ama; adam akıllı, gerçekten akıllı ve ihtiyaçları görebilen final versiyonu hazırlıyorum. Biraz sabredin yeter :oke:.

Belirtmem gereken nokta ise şu: 6 gündür işlerim vardı ve telefon işlerini bırakmıştım. Ayrıca iş yerinde alt yapı çalışmaları nedeniyle 4 gündür internet kesik. Alternatif MEB kablosuz internetini kullanıyorum. Bende güzel bir C6 portu için sabırsızlanıyorum. OmegA v4.0 ofw'nin finali bittiği için ancak yarın C6 çalışmalarıma başlayabiliyorum. Sabırle beklediğiniz için teşekkür ediyorum. Sizi C6 yazılım nimetinden mahrum etmeyeceğim.

fatihveyusuf

Üye
Aslında ofw çok güzel olmuş bir de final nasıl olur. Birde c6 yazılımı da hoşuma gitti. Ikisinin de finallerini bekleyip deneceğim. Bu işin hakkını verdiğini düşündüğüm rambo ya teşekkürler. Allah (c.c.) hem iş yaşamında hemde bizim işte :) kolaylık versin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ofw şimdi daha güzel. Tüm hataları giderdim galiba. Yüklenen temaya geçerken telefonun kapanması ve açılmaması, web browser, ovi mağaza, menü gibi bütün sorunlar giderildi. Bugün bu saatten sonra artık yeni C6 edition çalışmalarıma başlasam iyi olacak. Çok fazla erteledim.

trecool

trecool

Üye
ofw ne zaman çıkacak?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ofw nin konusuna cevap olarak yazdım.

ferwasd

ferwasd

Üye
rambo birşey daha farkettim bu fwde kamera kullanılıyor hatası var onuda düzeltirsen sevinirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo birşey daha farkettim bu fwde kamera kullanılıyor hatası var onuda düzeltirsen sevinirim

2. kez silme işlemi yaparsan bu hatayı almazsın. Sorunun kaynağı temelde. Yani C6 işletim sisteminin ağırlığından kaynaklanıyor. Bir foto çektikten sonra telefon biraz geç kendine geliyor. Bu yüzden ilkinde hatayı alsanda ikincisinde almıyorsun.

punemr123

punemr123

Üye
Rambo bu c6larda müzik çalardaki ve fotograf gezginindeki scrollingi baska cok kullanılan uygulamalara da verebilirmiyiz. zaten bildigim kadarıyla bu uygulamalar direkt c6dan geliyo yani diyecegim şu c6nın browserını atsak(eger calısırsa) aynı scrolling kalitesini yakalar mıyız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Deneyeceğim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo bu c6larda müzik çalardaki ve fotograf gezginindeki scrollingi baska cok kullanılan uygulamalara da verebilirmiyiz. zaten bildigim kadarıyla bu uygulamalar direkt c6dan geliyo yani diyecegim şu c6nın browserını atsak(eger calısırsa) aynı scrolling kalitesini yakalar mıyız?

C6 nın browserını port edip attım. Aynı sonucu aldım gibi geldi bana ama port çalıştığı için öyle yayınlayacağım finalde.

punemr123

punemr123

Üye
Neyse artık rambo fark yoksa opera 11 in scrollingide fena deil .keşke son güncellemede uygulamalara adam gibi scrolling verselerdi.bu arada önerilerime dikkat ettiğin için çok teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 23:07:34 ---------- Yazıldı @ 22:50:21 ----------

Rambo unutmadan söyleyeyim şimdilik ara menü efektlerine buldugum çare menü aç kapa yapma .seçeneklerden kapatıom ama açılırken çok beklio ve her seferde tekrarlamam lazım yoksa kiltden sonra geri gidio. kill me den baktım menü uygulaması yok matrix menü die bi şey var .acaba bu efekt kaybı n8 stili yan menüden mi kaynaklı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Efektler sanırım uyumsuz. Şimdi hem C6 portundaki modları kontrol edip en iyi hale getiriyorum hem de yeni modlar varsa ya da eski modları yeni c6v40 a uydurmaya çalışıyorum. Ayrıca tema efektlerinden en iyi geçiş efektlerini tek tek inceleyip bir klasörde topluyorum. Bazılarında sensör dönüşü yok bazılarında ikinci ev ekranına geçiş efekti yok. O yüzden bu efektleri bulup bir klasörde topluyorum. Efektler yönünden sıkıntı kalmayacak gibi görünüyor.

yeskici

Üye
Rambo_FT

sana cok onemlı bır sorum war ben use ını yı tıkladıktan sonra senın dedıgın rm-588 cıkmıo bende.s ne yapmam lazım.s baska bıseylede denemedım. bana yol goster OmegA yı denemek ıstıyorum cunku......

rm-356 ıle kendı 5800 mı yapmıstım daha onceden baska b fw ıle kardesımın telefonu ıcın senın fw yı kullanmak ıstıyorum ama dedıgım gıbı rm-588 yok benım secenekte ne yapmam lazım. cvp beklıorm tesekkurler.

punemr123

punemr123

Üye
Kardeş rambonun verdigi jaf arşivinin içinde setup emulator ve nokia models dosyası var once setup u kur sonra masaüstüne gelen kısayollardan birine sağ tıkla özellikler/ hedef bul de emulator ve nokia modelsi oraya at nokia models için degiştirme onayı ister evet de ve yeniden emulatordan aç gelir bende rambodan öğrendim bu işleri merak etme

ModderFurkan

Üye
arkadaşım 5230 v50 ile 5800 v50 aynı değil.

yeskici

Üye
Kardeş rambonun verdigi jaf arşivinin içinde setup emulator ve nokia models dosyası var once setup u kur sonra masaüstüne gelen kısayollardan birine sağ tıkla özellikler/ hedef bul de emulator ve nokia modelsi oraya at nokia models için degiştirme onayı ister evet de ve yeniden emulatordan aç gelir bende rambodan öğrendim bu işleri merak etme

punemr123 cok tesekkur ederım. zatn konunun basındada yazıyormus dıkkatsızlık ıste. cok sagolsaın eyw... =)

----------Eklendi @ 13:57:44 ---------- Yazıldı @ 13:57:10 ----------

arkadaşım 5230 v50 ile 5800 v50 aynı değil.

biz punemr123 ıle anlastık care oldu bana sagolsun. sagoln =)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@yeskici: Sorunu çözmüşsün. Bundan sonra versiyon ve telefon modeline dikkat edelim :) 5230'u olanların v50.6'yı yanlışlıkla yüklemelerine alıştık ama 5800'cıların 5230 yazılımı yüklemelerine ben hala alışamadım :ehe

Üst Alt