OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

ferwasd

ferwasd

Üye
Kulaklık sesi donanımsal kaynaklıdır. Nokianın orjinal kulaklığında ses arttırma yok ve sesi çok kısık ayrıca kalitesiz. Başka kulaklık aldım kulak zarımı patlatmamak için sesi yarıya kadar indiriyorum :ehe

hocam zaten ben sennheiser marka kulaklık kullanıyorum ama yinede az geliyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben ne marka kullanıyorum bilmiyorum ama sesi dediğim gibi kulak zarını patlatırcasına çok çıkıyor. Kulaklık sesini 5230 da arttırmanın bir yolu yok.

punemr123

punemr123

Üye
rambo ben sana pars v2de bayagi uzun bi yorum onlara bayagi dikkat etmissin .ama bisey sorcam mini qwert varmi ve tus kldi yatay calisiyormu

----------Eklendi @ 17:03:42 ---------- Yazıldı @ 17:02:16 ----------

yorum yazmistim kelimeyi yuttum ya

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şuan telefonumda OmegA v4.0 ofw edition kurulu. Onda tuş kilidi yatay çalışıyor. Mini QWERTY klavye var. Bunda küçük QWERTY klavyenin var olduğunu düşünüyorum. Tuş kilidinin yatayda çalıştığını sanmıyorum (öyle bir mod uygulamadığım için). Ama yinede deneyip yazarsan iyi olur.

punemr123

punemr123

Üye
yaw elime ancak hafta sonu pc gecer ama obur haftaya kadar final icin bayagi bir seyler yazarim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yazacağın hata ve eksikler iyi olur düzeltirim. Sorunlar daha da azalır.

fatihveyusuf

Üye
1. Tuş kilidi yapınca yesil ısik tusu sönmüyor.
2. Web çalışmıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@fatihveyusuf: Verdiğin hatalar için teşekkürler. Düzeltilecekler listeme ekliyorum.

punemr123

punemr123

Üye
yusuf kardes ayarlardan bekleme isigini kapatmayi denedin mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
punemr123

punemr123

Üye
yaw simdi birden boyle bi sey gorunce gozum korktu ama arklari kandirabilirim cok onemli deil eger sarj yemiyosa .sende de ayni sorun olmusmuydu

ferwasd

ferwasd

Üye
hocam dört sıra klavye ile n8 yüz ifadeleri eklersen final sürümünde daha hoş durur bence fazla hatası yok çok hoş ve bu forumdaki en iyi fw başarıların devamını diliyorum hocam.İsteklerimi yaparsan çok memnun olurum.

sawyer32

sawyer32

Üye
Gerek yok. JAFv1.98.62.zip içindeki jaf_nok4models.ini dosyasını C:\Program Files\ODEON\JAF içine at.

Eğer 64-Bit Windows kullanıyorsan C:\Program Files (x86)\ODEON\JAF içine at.

teşekkürler oldu..
ilk denememde normal program files dan (x86 olmayan ) x86 olana iki dosyayı da aktarmıştım. pkey i geri alınca çalıştı. :ehe
jaf ı deneyeyim bakalım olacak mı :hmmm

edit: omega nokia hoşgeldiniz sonrasında windows boot ekran :ehe

vay anasını ilk kez flash yaptım 6sn sürdü :D

edit2: galeri , ev ekranı , c6 falan muhteşem fakat internet sorunlu :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yaw simdi birden boyle bi sey gorunce gozum korktu ama arklari kandirabilirim cok onemli deil eger sarj yemiyosa .sende de ayni sorun olmusmuydu

Evet, sanırım telefon zaman aşımı ile tuşları kilitlerse açık kalıyor. Ama kendin kilitlersen sorun kalmıyor. Acaba orjinal 5230'un ışıklandırma ayarlarını atsam içine düzelir mi :hmmm ? Onu da deneyeceğim. Sorun değil yani :oke:.

hocam dört sıra klavye ile n8 yüz ifadeleri eklersen final sürümünde daha hoş durur bence fazla hatası yok çok hoş ve bu forumdaki en iyi fw başarıların devamını diliyorum hocam.İsteklerimi yaparsan çok memnun olurum.

Mutlaka yapmayı deneyeceğim. Olacağına inanıyorum. N8 gülücükler ve 4 sıra klavye eklenecek. Yalnız 4 sıra klavyede bazıları ekranı kaplıyor diye istemeyebiliyor. Ama yinede eklicem. Sonuçta üstteki butonları alta alıyoruz ekran zaten oldukça genişliyor. CFW'yi beğendiğine sevindim.

teşekkürler oldu..
ilk denememde normal program files dan (x86 olmayan ) x86 olana iki dosyayı da aktarmıştım. pkey i geri alınca çalıştı. :ehe
jaf ı deneyeyim bakalım olacak mı :hmmm

edit: omega nokia hoşgeldiniz sonrasında windows boot ekran :ehe

vay anasını ilk kez flash yaptım 6sn sürdü :D

edit2: galeri , ev ekranı , c6 falan muhteşem fakat internet sorunlu :(

6sn mi? Nasıl bir flash bu :) Gerçekten flash gibi flash çekmişin şip-şak :ehe . İnternetide halledeceğim. Alternatif tarayıcıları kullan :oke:. İlk flashını başarıyla yapabildiğin iyi olmuş. Artık flash üstüne flash atarsın :ehe Bağımlılık yapıyor :ehe

sawyer32

sawyer32

Üye
senin tercihin c6 edition mu yoksa ofw edition mu ( yeni çıkardığın ) ?
bir de örn. ben ofw yi beğenmedim c6 ya geri dönebiliyor muyum ?

fatihveyusuf

Üye
senin tercihin c6 edition mu yoksa ofw edition mu ( yeni çıkardığın ) ?
bir de örn. ben ofw yi beğenmedim c6 ya geri dönebiliyor muyum ?

Bence bu yazılım güzel, ofw daha güzel olmuş. Ofw çok daha hızlı ve tema efekti çok güzel.
Bu arada tekrar dönebilirsin. Ben c6 yi yükledim şimdi omega 4 beta ofw kullanıyorum. Istediğin zaman istediğini yükleyebilirsın.
Yanlız bir soru da benden olacak.
Bu n8,c7 telefonlarda alfasayısal tuşla yazma da onay tuşu altta ve metnin üstüne çıkıyor. Bunu c6 ya veya ofw ye uyarlayamazmisiniz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence bu yazılım güzel, ofw daha güzel olmuş. Ofw çok daha hızlı ve tema efekti çok güzel.
Bu arada tekrar dönebilirsin. Ben c6 yi yükledim şimdi omega 4 beta ofw kullanıyorum. Istediğin zaman istediğini yükleyebilirsın.
Yanlız bir soru da benden olacak.
Bu n8,c7 telefonlarda alfasayısal tuşla yazma da onay tuşu altta ve metnin üstüne çıkıyor. Bunu c6 ya veya ofw ye uyarlayamazmisiniz.

Uyarlanabilir belki. Deneyeceğim. Bir iki gün telefona flash atmak istemediğimden sorunlar ve yeni istekleri bekletiyorum. Hem biraz kafa dinlemiş olurum. Bu arada da sorunlar ve isteklerin iyice çoğalması lazım. Beta için yeni bir güncelleme çıkabilir.

punemr123

punemr123

Üye
rambo ben o kalvyelerin rom unun buldum .rom patcher yapiom.bende orjinal yazilim var calisti bi linkini atim istiyorsan tabi bulabilirsem

----------Eklendi @ 16:34:02 ---------- Yazıldı @ 16:29:06 ----------

ahanda buldum ama sisi zipe cevircen oyle accan icinde nasil yapilacagi anlatiliyor
aha qwerty mod: gallery.mobile9.com/f/1983203/

aha alfasayisal: gallery.mobile9.com/f/1983146/

ModderFurkan

Üye
bu ofw de mi çalışıyor :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo ben o kalvyelerin rom unun buldum .rom patcher yapiom.bende orjinal yazilim var calisti bi linkini atim istiyorsan tabi bulabilirsem

----------Eklendi @ 16:34:02 ---------- Yazıldı @ 16:29:06 ----------

ahanda buldum ama sisi zipe cevircen oyle accan icinde nasil yapilacagi anlatiliyor
aha qwerty mod: gallery.mobile9.com/f/1983203/

aha alfasayisal: gallery.mobile9.com/f/1983146/

Peki, bakarım. Hatta gerekirse rompatcher ile yamalanmış dosyayı rofs2 nin içine atarım oradan rompatcher gerektirmeden hazır gelir.

Edit: @sawyer32: Benim hangisini tercih ettiğimi sormuşsun. Benim işim multimedya ve hız ile ilgili. O yüzden orjinal fw yani omega ofw edit.

Üst Alt