bide bi sey sorcam telefona custom fw atılmış halde unhacked olma ihtimali var mı?eger warsa bence unhacked bırak millet kendi hacklesin belki rp o yüzden hatalıdır .
CFW'nin boş hali unhacked idi. Ben installserver ile hackledim telefonu. Rompatcher'i kullanan kişi sonradan yama yüklemek isterse sorun yaşamasın diye koydum. Çok gerekmezse kaldırabilirim.
tarih verebilirsen finale müthiş olur .
Öncelikle omega ofw editin finali bu çarşamba çıkacak. Ondan sonra final çalışmalarıma başlayacağım. Çalışmalarımı ara ara güncellemeler şeklinde yayınlayacağım. Direkt final çıkmaz zaten bu cfw nin hataları daha en başta var olarak geliyor. OFW öyle değil, zaten hatasız olan bir OFW'yi gerektiği gibi düzenleyip yayınlamak fazla zor olmuyor. Bundan sonraki omega c6 edition sürümü v4.5 olacak ve sende dahil olmak üzere birkaç kullanıcının istediği yenilikleri ve düzeltmeleri içerecek. Final versiyonu gerçekten çok iyi olacak sayende
Ayrıca; iyice incelemişsin telefonun içini dışını. Verdiğin bilgilerle inşallah çok iyi bir cfw çıkacak finalde. Şunları bi maddeler halinde yazayım:
- Web çalışmıyor
- RomPatcherAuto.exe başlangıçta çalışmıyor
- 4x4 menü
- Tuş ışıkları düzgün çalışmıyor
- Yatay slide to unlock
- Yeşil slide to unlock
- Yeni yazı tipi (omega v4.0 ofw edition yazı tipi olabilir)
- QWERTY klavye, Alfasayısal tuş takımı geçişleri yok
- Ev ekranı alt-orta kısımda alfasayısal tuş takımı simgesi
- Nokia bildirimler uygulaması ve widget
- Nokia battery monitor ve diğer uygulamalar (oto. yüklemeli)
- Yeni tema efektleri
- Daha fazla görsellik.