OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

ModderFurkan

Üye
dan av modlamış.Fakat yorum atanların yarısı çalıştığını;yarısı çalışmadığını söylüyor |-)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
dan av modlamış.Fakat yorum atanların yarısı çalıştığını;yarısı çalışmadığını söylüyor |-)
evet dan-av çok usta bi portçu kendisi şu anda büyük projlerle uğraşıyomuş bu adama hastayım ya her şeyi yapabiliyor ama cfw paylaşanları hiç bu adama bi teşekkür etmedi oysaki çoğu mod bu adama ait :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet dan-av çok usta bi portçu kendisi şu anda büyük projlerle uğraşıyomuş bu adama hastayım ya her şeyi yapabiliyor ama cfw paylaşanları hiç bu adama bi teşekkür etmedi oysaki çoğu mod bu adama ait :hmmm

Evet, Dan-av'ın yaptığı modların henüz bir benzeri yok.

punemr123

punemr123

Üye
Rambo flashladım biraz baktım browsera el atman lazım rom patcher calısıo fakat otoya alıyom acıp kapatınca teli otomatik acılmıorlar. menü 4e4 daha iyi olurdu bence.ısıklara el atman lazım bazen sacmalıorlar tus kildi dısındada ama bir tusa basınca geri hepsi yanıor.bence rom patcher finalde fw ye gömme çalışan bir versiyonu uyg. paketinde war bide bi sey sorcam telefona custom fw atılmış halde unhacked olma ihtimali var mı?eger warsa bence unhacked bırak millet kendi hacklesin belki rp o yüzden hatalıdır .tus kilidi yatay olmadı.tus kilidini yesil yapabilirsen bence daha güzel olur.bi de bence finalde güzel bi fontu da fwye göm.qwerty klavyedeyken numara moduna gecemiorsun.bide ana ekranda ortada iki nokta var bunlar yer deiştirmio yani oraya numaratör simgesi daha iyi gider bide bildirimler yoktu galiba widget olarak.finale battery monitor türkçeyi direkt c ye yüklesen iyi olurdu pars v2deki gibi flashdan sonra otomatik yükleyerek.bi kaç çok kullanılan programla beraber.fwyi bir gün kullandım kameraya falan cok dikkat etmedim çok kullanmadığımdan kalite farkı sezemedim efektler cok güzel deildi bence daha iyisini koyabilirdin.performansı iyi (boru deil calısırken 55) finalde gorselliğin üstüne biraz daha düş derim.tarih verebilirsen finale müthiş olur .artık finali kullanırken ohhhhh yeahhhhh deriz taner misali XD

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bide bi sey sorcam telefona custom fw atılmış halde unhacked olma ihtimali var mı?eger warsa bence unhacked bırak millet kendi hacklesin belki rp o yüzden hatalıdır .

CFW'nin boş hali unhacked idi. Ben installserver ile hackledim telefonu. Rompatcher'i kullanan kişi sonradan yama yüklemek isterse sorun yaşamasın diye koydum. Çok gerekmezse kaldırabilirim.

tarih verebilirsen finale müthiş olur .

Öncelikle omega ofw editin finali bu çarşamba çıkacak. Ondan sonra final çalışmalarıma başlayacağım. Çalışmalarımı ara ara güncellemeler şeklinde yayınlayacağım. Direkt final çıkmaz zaten bu cfw nin hataları daha en başta var olarak geliyor. OFW öyle değil, zaten hatasız olan bir OFW'yi gerektiği gibi düzenleyip yayınlamak fazla zor olmuyor. Bundan sonraki omega c6 edition sürümü v4.5 olacak ve sende dahil olmak üzere birkaç kullanıcının istediği yenilikleri ve düzeltmeleri içerecek. Final versiyonu gerçekten çok iyi olacak sayende :oke:

Ayrıca; iyice incelemişsin telefonun içini dışını. Verdiğin bilgilerle inşallah çok iyi bir cfw çıkacak finalde. Şunları bi maddeler halinde yazayım:

- Web çalışmıyor
- RomPatcherAuto.exe başlangıçta çalışmıyor
- 4x4 menü
- Tuş ışıkları düzgün çalışmıyor
- Yatay slide to unlock
- Yeşil slide to unlock
- Yeni yazı tipi (omega v4.0 ofw edition yazı tipi olabilir)
- QWERTY klavye, Alfasayısal tuş takımı geçişleri yok
- Ev ekranı alt-orta kısımda alfasayısal tuş takımı simgesi
- Nokia bildirimler uygulaması ve widget
- Nokia battery monitor ve diğer uygulamalar (oto. yüklemeli)
- Yeni tema efektleri
- Daha fazla görsellik.

punemr123

punemr123

Üye
rambo cok saol sen bu fwyi yapmasan ben inceleyemezdim zaten .bu ara da bir sey dikkatimi cekti tus kilidi yapinca ara menu efektleri gidio menuden uyg.lara gecis gibi galiba bu butun c6v40 larda war cunku baska bi fw de ayni sorunu yasadim pek hos olmuo bunu da listeye eklesen muthis olur

BySeL0

BySeL0

Üye
çok güzel abi saol

sw33tking

sw33tking

Üye
fw çok güzel ama web browserda geçmiş,son girilen sayfalara ve yer imlerine girmek istediğimde programdan atıyor. Browser güzel ama eskisi için ne yapmalıyız. Yada mevcut olanı düzeltebilir misin ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo cok saol sen bu fwyi yapmasan ben inceleyemezdim zaten .bu ara da bir sey dikkatimi cekti tus kilidi yapinca ara menu efektleri gidio menuden uyg.lara gecis gibi galiba bu butun c6v40 larda war cunku baska bi fw de ayni sorunu yasadim pek hos olmuo bunu da listeye eklesen muthis olur

Peki, aşağıya bir madde daha ekliyorum:

- Tuş kilidi ile bozulan efektler düzeltilecek.

Bu sorunu iyice araştıracağım. Mutlaka bir forumda bahsedilmiştir.

çok güzel abi saol

Birşey değil. Finalini bekleyin o daha güzel olacak.

fw çok güzel ama web browserda geçmiş,son girilen sayfalara ve yer imlerine girmek istediğimde programdan atıyor. Browser güzel ama eskisi için ne yapmalıyız. Yada mevcut olanı düzeltebilir misin ?

Mevcut olanı düzeltmek kolay. Eskisini getirmeye gerek yok. Herkeste olan bir hata. Yani web browser yönünden bir şüpheniz olmasın. Geçici olarak harici browserları kullanın (UC browser, Opera gibi).

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
5230 v50.6.2 yede portlayabilirmisin lutfen

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
punemr123

punemr123

Üye
rambo kuzenimin teli 5228 bazı yabancı fw leri türkçeleştirmeye çalıştık ama deneyemedik çünkü jaf bir türlü kabul etmedi 6 dosya hazırdı ama rm 625de 5228 yazmıo kabul etmio :ağlarım: nokia models dosyasından kaynaklı herhalde bi çare bulabilir misin:yurubide forumda hic dogru düzgün 5228 fw yok eger yeni versiyona 5228 destegi eklersen müthis olur tabi önce flashlayabilirsek:vur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonum 5230. 5228 için 5228 lazım o da yok elimde ve arkadaşlarımda. O yüzden sadece 5230 ve 5235 için güncelleme çıkarabilirim. Senin dediğin sorun ini dosyasından kaynaklanıyor. Son sürüm ini dosyasını elde edersen işine yarayabilir.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sen şu anlatma işini çok iyi beceriyorsun senden dersmi alsak ne yapsak :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sen şu anlatma işini çok iyi beceriyorsun senden dersmi alsak ne yapsak :D :D :D

Hergün aynı yöntemle flashlıyorum. Bir de bunu anlatımını yapınca güzel oldu sanki :ehe. Önceden bilgisayar yazılımcılığıyla uğraştığımdan bilgim var ondan kaynaklanıyor. Direkt telefona başlamadım yani.

modding_arT

Üye
kardeş güncelledim.Tekrar gönderdim öm kutuna bak da sonra yanlış olmasın :ehe

punemr123

punemr123

Üye
yaw rambo iste o ini dosyasini bir turlu bulamadik rm 625 de 5530 ve 5232 war ama 5228 yok 2 saat aradik ama yok neyse bi ara gene arastiririz biraz daha fw ogrenirsek belki seninkileri uyarlariz ama simdilik sadece dil ekleyebiliyoruz. gene de saol

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş güncelledim.Tekrar gönderdim öm kutuna bak da sonra yanlış olmasın :ehe

Teşekkürler. Final versiyonu hazırlarken çok işe yarayacak :oke: .

yaw rambo iste o ini dosyasini bir turlu bulamadik rm 625 de 5530 ve 5232 war ama 5228 yok 2 saat aradik ama yok neyse bi ara gene arastiririz biraz daha fw ogrenirsek belki seninkileri uyarlariz ama simdilik sadece dil ekleyebiliyoruz. gene de saol

ini dosyasını göstermek yerine, jafta ışığı yanmayanların üzerine tıklayıp ilgili dosyalarını gösterirsende olur diye biliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v4.0 final çıkış tarihi açıklaması konuya eklendi.

trecool

trecool

Üye
tarih eklenmemiş

Üst Alt