OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam, burada belirtilmeyen sorunları görürseniz mutlaka bildirin :oke:

punemr123

punemr123

Üye
Rambo ramazana kalmasa bari oruçken kuzene gitmesi zor olur.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ramazana ne kaldı ki :) Yarın teravih var :ehe .

Bu arada yazılımın Sunrise'den pek farkı kalmadı gibi. 4. versiyon ne demek yaw ben 4.5'i çıkarmak üzereyim :) . Tabi önce beta 1. Öyle hemen final olmaz.

punemr123

punemr123

Üye
Rambo galiba ttnet kullanıon müşteri hizmetleri müthiştir onlarım:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet ttnet. Ama sorun PTT'de. O kadar şikayet falan ettik gelip yarım yamalak çalışarak yapmaya çalışıyorlar. İş yerine gitmediğim için internet var mı yok mu tam emin değilim. Yarın bi denerim var internet diye ;)

----------Eklendi @ 23:52:47 ---------- Yazıldı @ 22:26:26 ----------

Güncelleme yapıldı. Lütfen konuyu okuyun (özellikle giriş kısmını). Beta 1 dosyaları hazırlanıyor. Yarın yüklenecektir.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Öncelikle Böle Güzel Bir Sürüm Çıkarttığın İçin Teşekkür Ederim Denemek İçin Açıkçası Sabırsızlanıyorum... Kolay Gelsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v4.0 Beta 1 - C6 Edition konu düzenlemesi tamam. Yeni resimleri görmek için konu sayfasındayken [Ctrl] + [F5] e birlikte basın ve sayfayı tamamen yeniletin.

OmegA v4.0 Beta 1 - C6 Edition yeni linki konuya eklendi (eskisiyle değişitirildi).

Unutmayın, hala BETA ve yine hatalar olabilir. Mutlaka hataları bildirin. V4.5'e az kaldı :oke:.

punemr123

punemr123

Üye
of rambo ya bugün gidemem kuzene geç oldu hafta içi de zor oruç agızla gidemem en azından bir hafta daha bekliycem beta 1i flashlamak için neyse 2 hafta bekledim bir hafta daha bekliyeyim ofw nin temalari güzel durmuş:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
of rambo ya bugün gidemem kuzene geç oldu hafta içi de zor oruç agızla gidemem en azından bir hafta daha bekliycem beta 1i flashlamak için neyse 2 hafta bekledim bir hafta daha bekliyeyim ofw nin temalari güzel durmuş:)

Senin açından üzüldüm :) Senin isteğin üzerine biraz daha hızlı davrandım, yoksa yarına da çıkarabilirdim. Üyelerin memnuniyeti benim için çok önemli.

----------Eklendi @ 17:47:48 ---------- Yazıldı @ 17:44:49 ----------

5230'a destek vermek için bu adresten Fan Club'a isminizi yazdırabilirsiniz: http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-5230-fan-club-421277.html

mardok

mardok

Üye
rambo fw gayet iyiye gidiyor helal olsun :D 5230'da böyle fwler görmek iştahımı açıyor :D
herhangi bir sorunda söyle bu güzel fw'yi daha güzel hale getirmeye çalışalım

ModderFurkan

Üye
Rambo herzaman burdayım :oke: yardıma falan ihtiyacın olursa :oke: Bu arada cpu modumu kullandığın için ben de sana teşekkür ederim :alkis

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA yazılımları için ilerde çok büyük bir projem var. Hem C6 edition, hem Ofw edition için ayrı ayrı 3'er versiyon, bu 3 versiyonunda 5800, 5530, X6 vs. s60v5 lere uyarlanmış hallerini düşünüyorum. Yani CFW denince Türkiye'de akla OmegA gelecek. Yani bu yazılım kişisellikten genelliğe doğru ileretilicek. Normalde CFW zaten kişisellik anlamına geliyor ama ben bu projeyle bu kelimenin anlamını alt üst etmeyi düşünüyorum. Tabii böyle birşey için çok çalışmak lazım. Şimdilik böyle bir çalışmam yok. Yazılımı en iyi durumuna getirdikten sonra, geliştirilebilir halde (bir nevi open source yani açık kaynak) olmasını sağlamayı düşünüyorum.

Bu düşüncem için destek vermek isteyenlerin olması lazım.

Şu Beta'yı final yapabilirsem zaten Tüm Türkiye'de çok konuşulacak diye düşünüyorum. Düşünsenize; hatasız C6 portlu 5230 :)

rambo fw gayet iyiye gidiyor helal olsun :D 5230'da böyle fwler görmek iştahımı açıyor :D
herhangi bir sorunda söyle bu güzel fw'yi daha güzel hale getirmeye çalışalım

Peki, sorunları artık beraber çözeceğiz. Böyle destek vermen gözlerimi yaşarttı, birazdan ağlicam (şaka o kadar duygusal değilim :D ). Allah yapacağın yardımlar için senden razı olsun.

Rambo herzaman burdayım :oke: yardıma falan ihtiyacın olursa :oke: Bu arada cpu modumu kullandığın için ben de sana teşekkür ederim :alkis
Asıl ben sana teşekkür ederim. Karşılıksız yardım ediyorsun.

ModderFurkan

Üye
SDK ile daha gizli özellikler açılabilir..

mardok

mardok

Üye
Peki, sorunları artık beraber çözeceğiz. Böyle destek vermen gözlerimi yaşarttı, birazdan ağlicam (şaka o kadar duygusal değilim :D ). Allah yapacağın yardımlar için senden razı olsun.

cümlemizden

trecool

trecool

Üye
müthiş bişe olmuş ellerine sağlık:D bayadır kullanıyorum hata göremedim heralde görmicem de:)

psychopaht

psychopaht

Üye
ya rambo_ft cok guzel beta 1 ama elimin altinda nfe yok su c6 kilidi c5-03 kilidi yapman mumkun mu sana zahmet :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
müthiş bişe olmuş ellerine sağlık:D bayadır kullanıyorum hata göremedim heralde görmicem de:)

Sağol. Bunun için bayağı uğraştım. Sizler test edip hataları bildirmeseydiniz hala kronik olarak devam eden hatalar kalacaktı.

ya rambo_ft cok guzel beta 1 ama elimin altinda nfe yok su c6 kilidi c5-03 kilidi yapman mumkun mu sana zahmet :)

Eğer isterseniz C5 tuş kilidinide dahil etmek istiyorum. Ama yeşil ve Türkçe'si düzeltilmiş slide to unlock u bırakmak istemiyorum. Sizlerin isteklerine bağlı olarak C5 tap to unlock modunu uygulayabilirim.

Ama zamanı geçti. Yazılım çıkmadan önce isteseydin yapabilirdim :)

İsteklerinizi yazın, bir sonraki güncellemeye aktarayım. Şuanlık hata yok. Böyle giderse final daha çabuk çıkar. Belki güncellemede olmaz. Fakat illaki hataların oluşabileceğini düşünerek BETA 2'nin önünün hâlâ açık olduğunu belirtmek istiyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni OmegA v4.0 Beta 1 - C6 Edition VİDEOSU eklendi.

mardok

mardok

Üye
videodaki temanın ismi ne? çok güzelmiş :D

Üst Alt