• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Olay.!! Olay.!! Olay.!! Nokıa x9 mu geliyor..!!!! Bakmayan pişman olur.!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Adilx05

Adilx05

Üye
Çok güzel gibi duruyo ama fiyatıda baya güzel olur :oke:

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
bana bi tane ayırın ben bi ara uğrar alırım (H)

Uruloki

Uruloki

Üye
bence konsepte olsa nokia sonuçta kullanıcılarını dinleyen bir marka (bkn: 5800 da neler istendi N8 de neler verildi) tam olarak böyle olmasa da telefon çok benziyebilir bu tasarıma ve özellikleride böyle olabilir bence ve artık S^3 ya da S^4 kalmıcak nokia dan gelen açıklamalara bakılırsa artık andorid gibi isimlendirilebilir

bygeforce

bygeforce

Üye
hiç biri SAMSUNG olamaz.... smsung nokia gibi kapak,renk,bide tuş takımı değiştirip milletin karsısına aha bu yenı model diye çıkarmıyor.. bence SAMSUNG telefonda lider konumda şuanda... IPHONE zaten telefon kategorisine girmiyor benım gözümde o teknolojide bir devrim ama apple yok sayarsak... samsung lider konumda... nokia artık fırından ekmek çıkarır gibi telefon çıkartıyor.. millette kamera ve kapaktaki 3-5 değişik görünüme aldanıyor... yazık.....

CoDeYs

CoDeYs

Üye
nokia'dan resmi açıklama varmı yoksa konudamı bi yanlişlik var :hmmm

ve iki tane usb girişi çok anormal bir durum

--------------- Ekleme ---------------

güzel telefon fiyatı uygunsa ve wifi varsa almayı düşünüyorum:aha:
:kop2:

--------------- Ekleme ---------------

süper cihaz şuan ağzım açık kaldı sinek kaçacak :D
teşekürler biligi için altındaki medya tuşklarına bayıldım
yalnız maxicep tuşuda koysunlar
hey maşallah her konuda yorumun var birde şaçma sapan:allalla:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
eğer yine sybian olursa yuhhhhh derim yeter artık yaaa yeter yaaaaaa

kendal_47

kendal_47

Üye
nokia bu şekilde fazla dayanmaz android kullanması şart veya ondan daha iyi bişey yapmalı kalkmış windovs'la anlaşmış temelli batmak için windovs pazar payını %5 bile yapamazken samsung kamera ve ekran dokunmatiki konusunda biraz ilerleme yapsa pazarın lideri olur

furkanbayraktar

Üye
nokia nahhh alırım bundan sonra :(

Ne0

Ne0

Üye
Bune böyle herkez kendi telefonunu piyasanın en iyi telefonu olarak göstermiş. Anladık Iphone 3gS'iniz var Samsung wave'iniz var ama bunlardan güzel cihazlarda var şimdi doğruya doğru. Konu x9 üzerine açılmış. özellikler muazzam. Hele kamera çok geliştirilmiş. Nokia yaparsa yapar. Teknolojiyi kullanma açısından olaylara bakıyorsunuz ama en büyük birikim nokiada. Tecrübeli firma sonuçta. İstese telefona süper amoled 4x flash 12 mgpx 1gb ram koymayı bilmezmi. Bilir en kralınıda yapar ama yapmıyorlar. Yapamadıklarından değil yani. Fiyat konusunda da n8'i geçeceğini düşünmüyorum. ama 900 tl ve üstü bi fiyat beklerim bu cihaza.

CriticDamaj

CriticDamaj

Üye
Gercekten cok güzel cihaz isallah türkiyeye geldigince almak nasip olur :)

u_cosar

u_cosar

Üye
DEhşet birşey

uzunhasan54

uzunhasan54

Üye
ya çıkmasın :nono: n8 aldığım yeni oldu bıktım yeni almaktam para bitti be kyk nokiaya çalışıyor 4 ay olmadı daha yavaş cıkarsın :box

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Bune Be Kardeşim Htc Hd3 Cıkarırken Nokia Daha Yeni Hd Atılıyor Peki Bütün Videoları Açıcak mı Android Veya Windows 7 yüklenecek mi İşletim sistemi olarak yüklenmicek Htc Kullanıyorum Büyük Ancak Nokia 10 Katı Dediklerimin Fazlası Var Bir Marketi Var Varda Var Barkod Okuyucusu Var Ancak Htc Hd2 Pahalı 750 civarında 850 felan 2 Saat Ugrasmaktan Bıktıysanız En Tavsiye Edicem Telefon İ Phone 4Gs Daha Üstün Seviyede Paranızı Çöpe atmayın 500-600 vercenize Gidin Htc Hd2 Alın Derim Size Kalmış bir Olay.

Necmati

Necmati

Üye
Bune Be Kardeşim Htc Hd3 Cıkarırken Nokia Daha Yeni Hd Atılıyor Peki Bütün Videoları Açıcak mı Android Veya Windows 7 yüklenecek mi İşletim sistemi olarak yüklenmicek Htc Kullanıyorum Büyük Ancak Nokia 10 Katı Dediklerimin Fazlası Var Bir Marketi Var Varda Var Barkod Okuyucusu Var Ancak Htc Hd2 Pahalı 750 civarında 850 felan 2 Saat Ugrasmaktan Bıktıysanız En Tavsiye Edicem Telefon İ Phone 4Gs Daha Üstün Seviyede Paranızı Çöpe atmayın 500-600 vercenize Gidin Htc Hd2 Alın Derim Size Kalmış bir Olay.
:oke::oke:

zero19

zero19

Üye
zor bu telefonu yapması yaparsada fahiş bi fiyat biçer 3.500 tlden başlar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
eh bi bu eksikti...

quad4core

quad4core

Üye
ben bu çift micro usb entegrasyonu' nu anlayamadım nedir bu ne işe yarar

accman

accman

Üye
eğer olabilirse bu telefon alttaki o bildirim tuşları hoş gerçekten..

Üst Alt