• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Olay.!! Olay.!! Olay.!! Nokıa x9 mu geliyor..!!!! Bakmayan pişman olur.!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Dolu07

Dolu07

Üye
nokia olsunda ne olursa olsun ama şu aralar son çıkanlardan olsun :)
gerçekten çok güzel tasrımı ve özellikleri

|.DesertEagle.|

|.DesertEagle.|

Üye
Nokia tüm üreticilere kök söktürür işletim sistemi ve ram'i güçlendirirse :)

Zegen

Zegen

Üye
üstünde facebook ve twitter için tuşlar var :) kamera 12 mp :aha: ama nokia bu bi sorunu vardır elbet :hmmm

Latturk

Latturk

Üye
Bence Iphone bundan sonra nokia ile baş edemez! :D:D:D:D

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Symbian 4 işletim sistemi kullanılan bu modelde, işlemci olarakda 1Ghz Cortex A8 uygun görülmüş. 12 MP kamerası ile birlikte 3.7″ AMOLED ekranı da çok iddialı. 32 Gbhafıza alanı sunan x9 yüksek kalitedeki resim ve videolarınız için yeterince veri alanı sağlıyor. HDMI çıkışının yanında artık olmazsa olmazlardan olan Wi-Fi,aGSP ve HSPDA bağlantı türlerinide destekliyor.

Zegen

Zegen

Üye
Nerden aldın bilgileri kaynak gösterir misin Ö_M_E_R?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu sitenin moderatörleri hiç mi bakmıyor acaba. Yalan haber bu ya bu kadar kişi olmayan birşey için yorum yapıyor. Nokia X9 diye bir model yok. Nokia X7 var daha duyurulmadı ama internete sızdı. sitesine Nokia X7 diye aratabilirsiniz.

Necmati

Necmati

Üye
Nokıa x9 değilde Nokıa N9 bu yanlış olmasın..

denizci535

denizci535

Üye
arkadaslar lutfen bilinen seyler hakkinda tam dogru haber veriniz... karistiriyoruz sonra

domelyan

domelyan

Üye
foto shop bnce :D 2 tane giriş var

Emre-45

Emre-45

Üye
Fake haber arkadaslar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tasarım müthiş,nokia büyük oynuyor,yeni yetmelere papuç bırakmayacak galiba:)

bitterchocomel

bitterchocomel

Üye
:aha: cidden süper telefon ya

Necmati

Necmati

Üye
X9 değil arkadaşlar bu N9 yanlış bilgilendirme yapmayın.

mur@

mur@

Üye
zaten önemli olan işletim sistemidir bilen insan özellikleri bilerek alır ben telefon aldığımda sürprizle karşılaşmam ne aldığımı bilirim yani n95 8gb iphone arasında kaldım ama şuan gayet memnunum 1.5 yılı geçti üzerine cihaz görmedim

aynen bende n95 8gb kullanıyorum çok hızlı

symbian seviyorum:yuru

general_90

general_90

Üye
nokia tasarımına benzemiyor. ayrıca 4 led flaş yerine 1 xenon flaş yeter bence

crazyferit

crazyferit

Üye
çok kaliteli cihaz çok beğendim

Trackmania

Trackmania

Üye
Çok mükemmel bir telefon yapmış nokia biraz x6 ya benzemiş gibi duruyor ama x6 yannda halt yemiş.telefonun 12 mp.kamerası olması güzel olmuş HDMI çıkışına laf bile sölemiyorum :) işleim sistemi ya S^3 yada s60 v5 olabilir.
Kameranın 2 yanına yerleştirilmiş Flash kötü olmuş akşamları fotoğraf çektiginizde flaşların patlamasından dolayı resmi beyazlatabilir...Ama onunda bir çözümü var.. :) nese çok uzatmıyım en iyisi paylaşım için teşekkür ederim alfonzo.

--Usta--

--Usta--

Üye
off süper-harikulade-manyakk-dehşett.... nan varya 5800 almasaydım bu telefonu alırdım türkiyeye geldiğinde aga..baksanıza N8 den bile daha karizmatik ve şık ve fonksiyonel ve güzel ve..ve..ve.....:d::d: aşık oldum bu telefona agaa :aha::aha:

--------------- Ekleme ---------------

Çok mükemmel bir telefon yapmış nokia biraz x6 ya benzemiş gibi duruyor ama x6 yannda halt yemiş.telefonun 12 mp.kamerası olması güzel olmuş HDMI çıkışına laf bile sölemiyorum :) işleim sistemi ya S^3 yada s60 v5 olabilir.
Kameranın 2 yanına yerleştirilmiş Flash kötü olmuş akşamları fotoğraf çektiginizde flaşların patlamasından dolayı resmi beyazlatabilir...Ama onunda bir çözümü var.. :) nese çok uzatmıyım en iyisi paylaşım için teşekkür ederim alfonzo.

kardeş onun çözümü neymiş merak ettim..??:allalla:

uzunhasan54

uzunhasan54

Üye
peki nezaman cıkar biliniyormu...

Üst Alt