Okul yaklastigina gore inekleme vakti :D

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hacı sana bir şey diyim mi, fizik konusu yok zaten sizde. LYSde mfden tercih düşünmüyorsan :D YGS fizik azıcık bir şey. YGS Kimya mesela bir tmcinin bile ful-l çıkarabileceği dandik bir ders.
Matematik, geometri yumul, ama acaip yumul madem ders çalışıyorsun yapıştır bunlara fark atarsın çoğusu yapamaz çünkü. Mat, geo pro olursun son sene de edebiyata coğrafya kasarsın, tabi mat geo bırakmadan. Akarsın :D

- - - Eklendi - - -

Not: oha lan, 10. sınıfa yeni geçmiş ders çalışan tmci mi olur? Bizim tmciler tm daha rahat olur fenle kim uğraşacak az daha yayılak diye tm seçerdi :D Biz de yayıla yayıla fen okuduk :D
Neyse hacı sen çalış, mat geo pro ol. Geo da daha da zorlanıyorlar hatta benim gördüğüm tmciler. Yapamıyorsan bile önünde çok zaman var, en dandik kitaptan da olsa başla sonra pro. kitapları çözersin. Farkı oradan atacan çünkü. Ezberinde kuvvetliyse yolun açık :pro:

Benim mat geom iyi, son sene beles olsun diye fizik falan bakiyorum sıkıntıdan :D tm secmemin nedeni fen derslerini yapamiyor olmam degil hukuk istemem

Invoke

Invoke

Üye

Benim mat geom iyi, son sene beles olsun diye fizik falan bakiyorum sıkıntıdan :D tm secmemin nedeni fen derslerini yapamiyor olmam degil hukuk istemem

Ben de yapamıyorsun demedim hacı :D
Yolun açık olsun, çalışırsan kazanırsın :D Nerde okuyorsun (merak ettim, cevap vermek zorunda değilsin ya da özelden verebilirsin :D)

- - - Eklendi - - -

üniv. Çok rahat olcan herhalde bu sene 9-10-11 i tam bitirip seneye çok konu bırakmamaya çalışıcam

Sen kaça gidiyon, aşambo :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

Yolun açık olsun, çalışırsan kazanırsın :D Nerde okuyorsun (merak ettim, cevap vermek zorunda değilsin ya da özelden verebilirsin :D)

- - - Eklendi - - -

Cevap vermeme secenegini seciyorum :D

achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

11 e geçtim

MaxipmaN

Üye
ben yatıştayım :ehe

Haluk.

Haluk.

Üye
45 :bottom:

Üst Alt