Okul yaklastigina gore inekleme vakti :D

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
ben bütün yaz kitap yüzü açmadım :D

aynen :D

- - - Eklendi - - -

yazn ders mi çalşlır ya :)

maalesef çalışmak gerekiyor :zzz:

- - - Eklendi - - -

Ufl mükemmel bi okul :ehe senin okulunu bilmiyorum ama çevredeki en iyi okullardan biri uşak fen :) ama ben de Uşak'ta okumuyorum benim girdiğim seni uşak aol 440la aldı ben de başka okula gittim. İyi ki gitmisim okulum süper :D

o kadar puanla girdim keşke benim okulda süper olsa :zzz:

-Emre

-Emre

Üye
aynen :D

- - - Eklendi - - -

maalesef çalışmak gerekiyor :zzz:

- - - Eklendi - - -

o kadar puanla girdim keşke benim okulda süper olsa :zzz:

Gelydin bizim okula :ehe

- - - Eklendi - - -

Uşak fenden bile sosyal yani :pro:

achambo

achambo

Üye

Gelydin bizim okula :ehe

- - - Eklendi - - -

Uşak fenden bile sosyal yani :pro:

sosyalliçe göre mi okulun iyiliği seçiliyo ben 492 ile girdim okulum normal bence özel olmasına rağmen çok daha iyi olabilirdi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
daha matematik çalışacağım sorumluluk sınavı :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bu arada hangi yayinevini onerirsiniz? Matematikte fdd diger derslerde guvender kullaniyorum

-Emre

-Emre

Üye
Mat biyoliji fizik esen en iyisi :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Hacı, ben öneriyim kitap da anlamadım ki hangi bölümsün? Ben sayısalcı halimle oturup da coğrafya çalışmadım hiç sınavlar dahil :D
Tarih diyon bir de fizik diyon :hmmm

- - - Eklendi - - -

Bu arada lise2ye geçmişsin ve ders çalışıyorsun, helal olsun diyorum :D

achambo

achambo

Üye
aynen mert kafa dinleme zamanı o zaman:)

Invoke

Invoke

Üye
aynen mert kafa dinleme zamanı o zaman:)

Ben 4 yıl yattım :D

- - - Eklendi - - -

Aslında yavaştan çalışmak lazım geride konu bırakmazsa lise3de lysye yönelik çalışırsa lise4de zaten rapor alıp yapıştırırsa, akar :pro:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Tm okuyorum, fizik konularini tekrar ediyorum, ve zaten ben simdiden universiteye yonelik calisiyorum :) su lise yillari bir bitse acaip rahatliyacam :D

Invoke

Invoke

Üye
Hacı sana bir şey diyim mi, fizik konusu yok zaten sizde. LYSde mfden tercih düşünmüyorsan :D YGS fizik azıcık bir şey. YGS Kimya mesela bir tmcinin bile ful-l çıkarabileceği dandik bir ders.
Matematik, geometri yumul, ama acaip yumul madem ders çalışıyorsun yapıştır bunlara fark atarsın çoğusu yapamaz çünkü. Mat, geo pro olursun son sene de edebiyata coğrafya kasarsın, tabi mat geo bırakmadan. Akarsın :D

- - - Eklendi - - -

Not: oha lan, 10. sınıfa yeni geçmiş ders çalışan tmci mi olur? Bizim tmciler tm daha rahat olur fenle kim uğraşacak az daha yayılak diye tm seçerdi :D Biz de yayıla yayıla fen okuduk :D
Neyse hacı sen çalış, mat geo pro ol. Geo da daha da zorlanıyorlar hatta benim gördüğüm tmciler. Yapamıyorsan bile önünde çok zaman var, en dandik kitaptan da olsa başla sonra pro. kitapları çözersin. Farkı oradan atacan çünkü. Ezberinde kuvvetliyse yolun açık :pro:

achambo

achambo

Üye
Tm okuyorum, fizik konularini tekrar ediyorum, ve zaten ben simdiden universiteye yonelik calisiyorum :) su lise yillari bir bitse acaip rahatliyacam :D

üniv. Çok rahat olcan herhalde bu sene 9-10-11 i tam bitirip seneye çok konu bırakmamaya çalışıcam

Üst Alt