oyun bitti arkadaşlar test ettim sorunsuz çalışıyor 1-2 gün daha test edilecek siteden bir kaç arkadaş test ediyor onlardan bilgi gelince oyunu nokia store da paylaşacam2 versiyon olacak biri demo biri
demo olan sürüm oyunu tümözellikleri ile oynatacak ama 90 sn kısıtlaması olacak

sürenin az olmasının nedeni oyunun bilinen bir oyun olması yani demoyu indiren oyun nasıl kullanışlımı oynanabilirmi satın alınırmı bunları gözlememesi için yeterli bir süre
sürümde 2 2.5 3 tl den falan satılacak tam karar vermedim fiyata olacak tüm özellikleri ile kullanılacak ve ücretsiz güncellemeler yapılacak
oyunun butonları falan tasarımı ovideki istekler doğrultusunda güncellenebilir
oyun açma konusunda şuanda ne zor ne kolay oyun normal seviyede yani tüm rakiplerde eş güçlerde
oyunun şuanda düşündüğüm kesin olarak bir güncellemesi yayınlnacak oviden satın alanlar için oyuna 3 kademeli zorluk derecesi ekleyecem bide şuanda çifte gitme sıralı açma gibi özellikleri yok onlar güncelleme ile gelecek
oyunun şuandaki çalışır durumdaki halini sitede ücretsiz olarak paylaşacam aynı zamanda bide voleyboy oyunu yazıyorum onuda 1 tlden maazaya ekleyecem destek olmak isteyenler onu satın alabilir zaten paylaştığım oyunu bide oviden satın almaarına gerek yok

tabi güncelleme isteyenler satın alabilir
oyun nokia mağazada onayandıktan sonra aynı anda sitede paylaşılacak satın alma demo ve voleybol linklerini oviden verebilmem için
yeni oyun ve projeler hakkında bilgi
belkide test etme imkanı sağlamk için facebook sayfamı beğenebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oyunu