Yolla ebatları
----------Eklendi @ 21:04:57 ---------- Yazıldı @ 21:03:39 ----------
+ beta sürümünün .sis ini de atarsan sevinirim.
----------Eklendi @ 21:06:52 ---------- Yazıldı @ 21:04:57 ----------
Symbian C++ bilen birini bulsak çevirtiriz qt ile ama bulamayız![]()

sızdırılmış bellede çalışıyor okey ve pişti
Bana yardım edebilecek biri yokmu acaba

oyun biraz gecikecek gibi arkadaşlar sabahları çalışıyorum sadece akşamları vaktim var programlamak için oda her akşam müsait olamıyorum haliyle ama kısa sürede bitirmeye çalışacağıma emin olabilirsiniz![]()
kolay iş değil nette biraz araştırırsanız en ucuz yapan 600 tl ye yazıyor oyunu oda nette karşılıklı oynanan bu yazdığım daha zor çünkü bilgisayara oyunu oynatmaya çalışıyorum

5000 kişi indirmiş 3-4 kişi kötü yorum yazmışteşekkürler güzel yorumlar için
internet üzerinden yapılabilir ama server lazım kendi server ımı kullanamam onun için
bluetoothtan yapmak için araştırdım flash bluetooth desteklemediği için o işte yattı
şuanda kafamda bir kaç proje var onları yapmak için flash yeterli oyüzden qt ile ilgilenmeyecem şu sıralar flash yapmamın bir diğer nedenide tüm platformlarda çalışmasi android ios gibi yani ilerde 3 platform içinde oyun yapmayı düşünüyorum eğer oyunlarıma ilgi duyulur ve getirisi olursa
sürekli yeni oyun çıkarmak için çalışacağım kafamda 4 oyun daha var 1 i eksikliğini çok hissettiren bir oyun diğerleride çok tutulacağını ümit ettiğim oyun fikirleri
ama bu okey oyunu çok yordu beni günlerdir kafa patlatıyorumkolay iş değil nette biraz araştırırsanız en ucuz yapan 600 tl ye yazıyor oyunu oda nette karşılıklı oynanan bu yazdığım daha zor çünkü bilgisayara oyunu oynatmaya çalışıyorum
ayrıca destek olmak isteyenler şimdilik ovideki pişti oyunu için güzel yorum yazabilir ovideki bağzı arkadaşlar pişti oyunundan ne bekliyorlarsa kötü yorum yazmış arasında siteden 2 arkadaşta var destek olmak isteyen daha çok oyun daha güzel oyun bekleyen arkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya güzel yorumlarını yazabilir ve 5 yıldız verebilir
hatta birisi şey yazmış çok basit sıkıcı yazmış pişti oyunundan ne bekliyorsa arkadaş5000 kişi indirmiş 3-4 kişi kötü yorum yazmış
kötü yorumları boşver usta ben 5 yıldız verdim. Okey de süper, oynamak isteyenlere bir bilgi süper oldu oyun.
bide bağzıları oyunları nokia yapıyor zannediyor 
bunları anlamak mümkün değil yani zaten millet yorumları dikkate alsa okadar kişi indirmezdi şuanda ücretsiz oyunların içinde 3 veya 4 sırada
okadar uğraşıp yaptığın bişey için 
sen boşver kardeş onları ellerine sağlık uğraşman yeter çok biliyolarsa HD papaz kaçtı yapsınlarkötü yorumları boşver usta ben 5 yıldız verdim. Okey de süper, oynamak isteyenlere bir bilgi süper oldu oyun.
sen bakma onlara emeğine ellerine sağlık 
bu işi çözmüşsünüz siz agabian önce bitir de oynayalm
bide net bağlantısı olsa varya tadından yenmez
![]()
normalde ne denir onaki düşelge gibi bişeymiydi hatırlamadım ama ona bir isim bulmak lazım gerçektende