Okey oyunundan görüntüler sızdırıldı. :D Video Eklendi. [08/12/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
sızdırılmış bellede çalışıyor okey ve pişti

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Yolla ebatları :naughty:

----------Eklendi @ 21:04:57 ---------- Yazıldı @ 21:03:39 ----------

+ beta sürümünün .sis ini de atarsan sevinirim.

----------Eklendi @ 21:06:52 ---------- Yazıldı @ 21:04:57 ----------

Symbian C++ bilen birini bulsak çevirtiriz qt ile ama bulamayız :D

ben biliyorum c++ :D

----------Eklendi @ 23:23:37 ---------- Yazıldı @ 23:21:07 ----------

sis değil wgz format öm ile msn adresi gönderirsen daha iyi olur

----------Eklendi @ 23:24:27 ---------- Yazıldı @ 23:23:37 ----------

sızdırılmış bellede çalışıyor okey ve pişti

bellede test edilmesi iyi olmuş merak ediyordum tam teşekkürler ;)

----------Eklendi @ 23:25:08 ---------- Yazıldı @ 23:24:27 ----------

Bana yardım edebilecek biri yokmu acaba

ram ile ilgili bir sıkıntı olabilirmi telefonda

----------Eklendi @ 23:27:27 ---------- Yazıldı @ 23:25:08 ----------

+
oyun biraz gecikecek gibi arkadaşlar sabahları çalışıyorum sadece akşamları vaktim var programlamak için oda her akşam müsait olamıyorum haliyle ama kısa sürede bitirmeye çalışacağıma emin olabilirsiniz :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
oyun biraz gecikecek gibi arkadaşlar sabahları çalışıyorum sadece akşamları vaktim var programlamak için oda her akşam müsait olamıyorum haliyle ama kısa sürede bitirmeye çalışacağıma emin olabilirsiniz :)

Beklemedeyiz, geç olsun sağlam olsun ;)

Masa rengi, ıstaka deseni, oyuncu isimleri ve kaçtan düşüleceği seçilebilir olacak değil mi?

distakjo

distakjo

Üye
bi de ben öneri yapıyım. oyunda bikaç değişik ses olsun. Mesela bitince alkışlama bağırma felan. Ya da yan taraftakilerden homurdanma :D Okeyi yere atınca dalga geçme vs gibi :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
belki zemin ve ıstaka için şu tarz desenler göze hoş gelebilir
istersen bi bak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nadir kardeş sen var ya sen adamsın yaa :D:DD valla ne zamandır okey arıyodum bulamıyodum sabırsızlıkla bekliyorum bi de hani bu sayılı okey var ya kahvede oynadıgımız onu yaparsan tarihe gecersin hee iyi olur hani :ehe

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Belle İçin Düşünmeyiniz Nadir'in Yaptığı Okey Oyunuda Bellede Çalışıyor. Hatta Tüm Oyunları Bellede Sorunsuz Çalışıyor :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar artık oyunda son adıma geldim ve bir video ekledim oyun hakkında fikir edinmeniz için
bu arada pişti oyunu oviden 5000 e yakın indirildi bu oyunu oviye paralı koyacam galiba :)
umarım destek olmak isteyenler çıkar :D

kaqan18

kaqan18

Üye
nadir sen koy destek için bi de ordan satın alırız ;)

trontr

Üye
interner üzerinden veya bluetooth üzerinden oynanabilir. Mesela 2 arkadaş bluetoothtan bağlankr diğer 2 si de telefon yönetir. Ama bu teknoloji ile yapabilceğini sanmıyorum. Qt çalışman gerek azcık :D

metyuu

metyuu

Üye
çok güzel oyun kardeşim şimdiden şimdiden eline sağlık sabırsızlıkla bekliyoruz

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler güzel yorumlar için
internet üzerinden yapılabilir ama server lazım kendi server ımı kullanamam onun için
bluetoothtan yapmak için araştırdım flash bluetooth desteklemediği için o işte yattı
şuanda kafamda bir kaç proje var onları yapmak için flash yeterli oyüzden qt ile ilgilenmeyecem şu sıralar flash yapmamın bir diğer nedenide tüm platformlarda çalışmasi android ios gibi yani ilerde 3 platform içinde oyun yapmayı düşünüyorum eğer oyunlarıma ilgi duyulur ve getirisi olursa
sürekli yeni oyun çıkarmak için çalışacağım kafamda 4 oyun daha var 1 i eksikliğini çok hissettiren bir oyun diğerleride çok tutulacağını ümit ettiğim oyun fikirleri
ama bu okey oyunu çok yordu beni günlerdir kafa patlatıyorum :) kolay iş değil nette biraz araştırırsanız en ucuz yapan 600 tl ye yazıyor oyunu oda nette karşılıklı oynanan bu yazdığım daha zor çünkü bilgisayara oyunu oynatmaya çalışıyorum

ayrıca destek olmak isteyenler şimdilik ovideki pişti oyunu için güzel yorum yazabilir ovideki bağzı arkadaşlar pişti oyunundan ne bekliyorlarsa kötü yorum yazmış arasında siteden 2 arkadaşta var destek olmak isteyen daha çok oyun daha güzel oyun bekleyen arkadaşlar buraya güzel yorumlarını yazabilir ve 5 yıldız verebilir :D

hatta birisi şey yazmış çok basit sıkıcı yazmış pişti oyunundan ne bekliyorsa arkadaş :D:D 5000 kişi indirmiş 3-4 kişi kötü yorum yazmış

• Beğen
Tepkiler: one_serhat
m542tf

m542tf

Üye
teşekkürler güzel yorumlar için
internet üzerinden yapılabilir ama server lazım kendi server ımı kullanamam onun için
bluetoothtan yapmak için araştırdım flash bluetooth desteklemediği için o işte yattı
şuanda kafamda bir kaç proje var onları yapmak için flash yeterli oyüzden qt ile ilgilenmeyecem şu sıralar flash yapmamın bir diğer nedenide tüm platformlarda çalışmasi android ios gibi yani ilerde 3 platform içinde oyun yapmayı düşünüyorum eğer oyunlarıma ilgi duyulur ve getirisi olursa
sürekli yeni oyun çıkarmak için çalışacağım kafamda 4 oyun daha var 1 i eksikliğini çok hissettiren bir oyun diğerleride çok tutulacağını ümit ettiğim oyun fikirleri
ama bu okey oyunu çok yordu beni günlerdir kafa patlatıyorum :) kolay iş değil nette biraz araştırırsanız en ucuz yapan 600 tl ye yazıyor oyunu oda nette karşılıklı oynanan bu yazdığım daha zor çünkü bilgisayara oyunu oynatmaya çalışıyorum

ayrıca destek olmak isteyenler şimdilik ovideki pişti oyunu için güzel yorum yazabilir ovideki bağzı arkadaşlar pişti oyunundan ne bekliyorlarsa kötü yorum yazmış arasında siteden 2 arkadaşta var destek olmak isteyen daha çok oyun daha güzel oyun bekleyen arkadaşlar buraya güzel yorumlarını yazabilir ve 5 yıldız verebilir :D

hatta birisi şey yazmış çok basit sıkıcı yazmış pişti oyunundan ne bekliyorsa arkadaş :D:D 5000 kişi indirmiş 3-4 kişi kötü yorum yazmış

kötü yorumları boşver usta ben 5 yıldız verdim. Okey de süper, oynamak isteyenlere bir bilgi süper oldu oyun.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
kötü yorumları boşver usta ben 5 yıldız verdim. Okey de süper, oynamak isteyenlere bir bilgi süper oldu oyun.

teşekkürler ;) eyvallah

ya yorum yazanları anlamıyorum zaten angry bird e bile kötü yazanlar var :D bide bağzıları oyunları nokia yapıyor zannediyor :D
yada oyundan çok şey bekliyorlar bul karayı alparayı oyununa mesela çok sıkıcı yazmış çok basit yazmışlar çocuk oyunu yazmışlar zaten adam size hd oyun diye vermmişki adında yazıyor bulkarayı alparayı veya pişti ne bekliyorsunki bu oyundan pişti oynamak istersen açar oynarsın yada okey oynamak istersen açar oynarsın çok sıkıcı yazman için yeni bir oyun formatı olması lazım oynarsın zevk almazsın çok sıkıcı yazarsın :D bunları anlamak mümkün değil yani zaten millet yorumları dikkate alsa okadar kişi indirmezdi şuanda ücretsiz oyunların içinde 3 veya 4 sırada

----------Eklendi @ 20:43:45 ---------- Yazıldı @ 20:42:25 ----------

ama yinede insanın canını sıkıyorlar :D okadar uğraşıp yaptığın bişey için
o yüzden siteden destek bekliyorum 100 kişi falan okey oyununda iyi yorumlarını esirgemez umarım :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sen boşver kardeş onları ellerine sağlık uğraşman yeter çok biliyolarsa HD papaz kaçtı yapsınlar :aha: sen bakma onlara emeğine ellerine sağlık :oke:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu işi çözmüşsünüz siz aga :D bian önce bitir de oynayalm :D bide net bağlantısı olsa varya tadından yenmez :D

m542tf

m542tf

Üye
bu işi çözmüşsünüz siz aga :D bian önce bitir de oynayalm :D bide net bağlantısı olsa varya tadından yenmez :D

server sorunu var diyordu usta internet de olursa kaymaklı ekmek tatlısı olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eline sağlık videoyu izledim çok hoş görünüyor.
Ancak bir şey dikkatimi çekti, onu belirteyim dedim.
"KAÇ EL" yerine "KAÇTAN DÜŞÜLECEK" yazması gerekmiyor mu ana menüde :naughty:

STaT!C

STaT!C

Üye
Okey mükemmel olmuş takipteyim.. :good: Ayrıca ovideki kötü yorumlara takılma basit oyunlara bile mükemmel yazıyorlarsa..

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumlar için kaç el yerine ne yazsam bir türlü bulamadım kaçtan düşükecek çok uzun geldi banada :) normalde ne denir onaki düşelge gibi bişeymiydi hatırlamadım ama ona bir isim bulmak lazım gerçektende :)
netten oynam olayınıda diğer oyunları yaparken ara ara araştıracam kendi server ımı kullanabilirim
destek ve yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

Üst Alt