Okey oyunundan görüntüler sızdırıldı. :D Video Eklendi. [08/12/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
sanırım düşerge idi.

one_serhat

one_serhat

Üye
arkadaşım senden ricam çoktaşı da eklemen diğer ismi 101
bunu yaparsan benden büyük bir teşekkür alacaksın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum internet falan diyorlar güzel ama ovideki uygulamalar gibi iptal ettigimizde zırt pırt sormasın baglantı istemesin online oynama secenegi olsun isteyen ordan girsin sırf bu yüzden oviden sogudum temadan baska bişey indirmiyorum her uygulama baglantı istiyor :ehe

u_cosar

u_cosar

Üye
arkadasım bu oyunu biraz daha geliştirebilir misin mesela çoğu arkadaşım interneti falan var eğer sende online olarak oynanân bir okey yaparsan daha iyi olur bence

aşikar53

aşikar53

Üye
ARKADAŞLAR BULAN VAMI

aşikar53

aşikar53

Üye
oyunu tabikide bu nasıl bi soru dur :ehe
tamam konuyla alakalı değil ama belki bilen biri çıkar diye yazdım

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
oyunu tabikide bu nasıl bi soru dur :ehe
tamam konuyla alakalı değil ama belki bilen biri çıkar diye yazdım

oyunu programlayan benim yorumları okusaydın benden başka bilen birinin olayacağını anlardın :) neden sorduğumu anlamışındır şimdi :)
3-4 kişide var sadece deneme yapıyorlar şuanda yakında sitede ve nokia store da bulabilirsin :)

aşikar53

aşikar53

Üye
yok kardeşim ben senin oyunu sormadım vide da ki oyunu soruyorum bu işlerle ilgilendiğin için yazdım gta sanderes mobile v.1 java

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
mobildeyim video görünmüyor sadece bulan varmı yazıyor :)

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
kardeşim sen ihale oyunu da yaparsın. Ihaleli batak

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
bakalım okey oyununa gerekli ilgi gösterilirse batak ta yapabilirim ama biraz uzun sürüyor bu tarz oyunları programlaması elli türlü kural bilmem ne var her ihtimali düşünüp yazmak lazım kodları okey oyununu yazana kadar neler çektim o kadar sürece 3-4 oyun yazardım :)

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
takoz ahşaptan olsun

benighted

benighted

Üye
çok şey istiyor gibi oluyoruz ama öneri de diyebiliriz 101 oyunu da olsa çok iyi olur okey taşalarıyla oynanan :oke:

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
çok şey istiyor gibi oluyoruz ama öneri de diyebiliriz 101 oyunu da olsa çok iyi olur okey taşalarıyla oynanan :oke:

estağfurullah istekleriniz bana yön veriyor
ama o oyunu biliyorum ama oynamasını bilmiyorum :) önce öğrenmem lazım bide önceki mesajlarda söylediğim gibi bu tarz oyunları yazmak çok vakit alıyor rakibi yapay zeka ile oynatmak kolay bişey değil o yüzden bir süre basit zevkli oyunlar yazacam aynı zamandada batak gibi 101 gibi karmaşık oyunları yavaş yavaş yazabilirim :)

najanaja

najanaja

Üye
bu hali güzel olmuş kardeş arka fon güzel taşlar da daha hoş görünüyo yakında oynamaya başlarız inşallah. Elelerine sağlık şimdiden.

deli oğlan

Üye
ne zaman paylaşmayı düşünüyosun nadir kardeş, sabırsızlanıyoruz valla :)

enescebeci

enescebeci

Üye
güzel olmuş yazı tipinide güzel bi şey yaparsın mükemmel olur

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
şuanda test ediliyor küçük bir sorun var sedece bitti sayılır yani :)

Üst Alt