Okey oyunundan görüntüler sızdırıldı. :D Video Eklendi. [08/12/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
bence arkaplan ve taş renkleri için seçenekler olmalı yani bir kaç çesit taş ve zemin olmalı seçim kullanıcıya bırakılmalı en azından daha çok kişiye hitap etmiş olur görsel olarak.birde diğer arkadaşların da dediği gibi taşalrın büyüklüğü de önemli taşı seçerken zorlanmamalıyız.çalışmalarında kolaylıklar dilerim.şimdiden teşekkürler.

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
güzel çalışma, mavi alan çuha yeşili olur, ıstakaları da ahşap desenli yaparsan süper görünür.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
emreipekci

emreipekci

Üye
maşallah kardeş. allah zihin açıklığı versin :alkis

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Güzel çalışma zemin şu olabilir hoşuna giderse :

SilentOne

SilentOne

Üye
sadce zemin rengini gözü yormayacak bişi yapsan süper olur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bence bu oyunu 3,49 TL'ye Mağaza'ya koymalısın. :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
iyi calismalar Nadir hocam.
Bana soracak olursan zemin rengini koyu yesil (haki) tercih ederim.
Oyuncularin adlari degistirilebilsin ya da sadece oyuncu adi degistirilebilsin rakip oyuncular 10-15isimden rastgele 3ü olabilir.
Esli oyun-tekli oyun olabilir..
Kazaninca gùzel bir kucuk sov veya tebrik mesaji :D
en önemlisi oyun kaydi filan düsünülmeli ki cikip girdigimizde önceki oyuna devam secenegi ciksin ;)
Cok seymi istedik :D
KOLAY GELSiN.. :lol

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Taş büyüklüğü iyi istediğiniz taşı seçebiliyorsunuz. Sorun oşmuyor merak etmeyin ;)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumlar için
söylenen şeyler dikkate alınıp eklenecektir :)
sadece şu kayıt işi dışında çünkü o iş çok sıkıntı :)

mağazaya piştiyi bedava koyamadıkki bide satalım :)
bu seferde sadece türkçe dili var onun için türkiyeyi seçin diyorlar bide ben s^1 v5 te flash lite 4 olmadığını unutmuşum uyumlu cihazlara eklemiştim v5 lerde beyaz ekran var hata var diyorkar v5 te flash lite 4 yok demiyorlar hatayı bnde arıyorlar :) tekrar düzeltip gönderdim bakalım
Güzel fiyat verdin sensation ama bedava koyacam yine bu 2 oyun tutulursa batak oyununu ücretli koyarım artık
hazır bir mod bulmuşken symbian^3 yazılım geliştrme bölümü istiyoruz sitede :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
çuha yeşili zemin ve ahşap ıstaka seçeneklerde kesin olmalı ve bunlar kaliteli görüntüler olmalı ki daha şık olsun düz kağıt gibi olurlarsa anlamı yok gerçek gibi görünen desenleri tercih et derim ;)
bu arada arkadaşların da dediği gibi devam seçeneği olmalı ama sanırım biraz uğraştıracak o
en azından duraklatma seçeneği olmalı ki en kötü ihtimalle arka plana atar bekletebiliriz hatta bu duraklatma ekranında puan durumu ve seçenekler de bulunur. belki de vardır bunlar ama resimlerde göremediğim için yazayım dedim ;)

• Beğen
Tepkiler: BarvaArtena

roadvoodoo01

Üye
Merhabalar benim telefonum hackli oldugu icin senin yaptigin oyunlari oynama şerefine ulaşamadım hackli telefonda oyunlarini açmanın bir yolu varmı?

Mayk29

Mayk29

Üye
cok iyi görünüyor ellerine saglık
batak ve ihaleli batak oyununu bekleriz.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
oyunlar bilgisayarda daha kaliteli çizimler yani telefona attığım zaman gölgelendirme drop vs özellikler görüntülenmiyor transparanı bile tam desteklemiyor flash lite 4 yinede elimden geldiğince kaliteli görseller farklı görseller kullanmaya çalışacam
dediğim gibi oyunu kaydedebilmek için oyun kapatıldığında telefona bilgileri kaydetmem lazım save dosyaları yani oda biraz sıkıntılı ir iş belki ilk versiyonda değilde ilerki versiyonlarda eklenebilir
oyunun içinde duraklama ekranı var zaten ekranı sürükleyince gelen menü aynı zamanda duraklama ekranı tekrar yandan sürükleyerek oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz yada başla butonuna tıklayarak yeni oyuna başlayabileceksiniz
batak oyunuda listede :) ama nezaman başlarım okey oyunu nezaman biter bilemiyorum :)
telefonun hackli olmasıyla bir alakası yok oyunun benim telefonda hackli ama çalıştırıyor (c6-01) ki çoğu arkadaşın telefonu hack li önemli olan telefonunuzda flash lite 4.0 sürümünün olması buda sanıyorumki anna ile beraber geldi anna ve üzeri versiyonlarda sorunsuz çalışması k
lazım ovi nin elemanlarınında belirttiğine göre :D v5 te çalışmıyor s^3 te çalışıyor oyun

roadvoodoo01

Üye
Değerli dostum telefonumun flash sürümünü *#0000# yaparak kontrol ettim 4.0 yazıyor java sürümü ise 2.2 oyunlarını sorunsuz yüklüyorum lakin açılmıyor direk kapatıyor oyunu

TheMadness

TheMadness

Üye
:sarıl: okadarda reklamımız olsun değilmi :D
zemin ve taşlar için güzel öneriler geliyor ama ıstaka tasarımı sabit olacak muhtemelen onun için kalıcı güzel bir tasarım yaparım

ahşap zemin ahşap taş fikirleri güzel taşlar şuanda kirli beyaz zaten :) tam beyaz değil
mavi masada sadece farklı renk görünsün diye geçici yaptığım bişey :) ama beğenildiyse seçeneklerde durabilir

Taş ve ıstaka ebatlarını pixel olarak verirsen tasarım yapabilirim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
guzel calisma beklemedeyiz.

TheMadness

TheMadness

Üye
teşekkürler ıstaka için olabilir aslında :)

Yolla ebatları :naughty:

----------Eklendi @ 21:04:57 ---------- Yazıldı @ 21:03:39 ----------

+ beta sürümünün .sis ini de atarsan sevinirim.

----------Eklendi @ 21:06:52 ---------- Yazıldı @ 21:04:57 ----------

oyunlar bilgisayarda daha kaliteli çizimler yani telefona attığım zaman gölgelendirme drop vs özellikler görüntülenmiyor transparanı bile tam desteklemiyor flash lite 4 yinede elimden geldiğince kaliteli görseller farklı görseller kullanmaya çalışacam
dediğim gibi oyunu kaydedebilmek için oyun kapatıldığında telefona bilgileri kaydetmem lazım save dosyaları yani oda biraz sıkıntılı ir iş belki ilk versiyonda değilde ilerki versiyonlarda eklenebilir
oyunun içinde duraklama ekranı var zaten ekranı sürükleyince gelen menü aynı zamanda duraklama ekranı tekrar yandan sürükleyerek oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz yada başla butonuna tıklayarak yeni oyuna başlayabileceksiniz
batak oyunuda listede :) ama nezaman başlarım okey oyunu nezaman biter bilemiyorum :)
telefonun hackli olmasıyla bir alakası yok oyunun benim telefonda hackli ama çalıştırıyor (c6-01) ki çoğu arkadaşın telefonu hack li önemli olan telefonunuzda flash lite 4.0 sürümünün olması buda sanıyorumki anna ile beraber geldi anna ve üzeri versiyonlarda sorunsuz çalışması k
lazım ovi nin elemanlarınında belirttiğine göre :D v5 te çalışmıyor s^3 te çalışıyor oyun

Symbian C++ bilen birini bulsak çevirtiriz qt ile ama bulamayız :D

roadvoodoo01

Üye
Bana yardım edebilecek biri yokmu acaba
Değerli dostum telefonumun flash sürümünü *#0000# yaparak kontrol ettim 4.0 yazıyor java sürümü ise 2.2 oyunlarını sorunsuz yüklüyorum lakin açılmıyor direk kapatıyor oyunu

Üst Alt