soruma cevap vericek yokmu ya
yarın teli alıcam hala karar veremedim.siyahlar daha mı sağlam.beyazlarda mm tuşunn düştüğünü duydm çok kişide.bide sarj aleti flnçıkıomu bndan
pof
Kardesım siyahla beyaz gri hiç fark etmıo aynı sarj cıhazı kutu kulaklık siyah sadece o kadar baska degısen bır sey yok saglamlık hepsi saglam fark etmez o tus dusurenler bırazcık hor kullananlar arkadas aldı benım ben 4 aydır kullanıorum cızık yok adam benden 3 ay sonra aldı 1 aylık cıhaz daha tus gitti her yeri çizik ekrenın arka kapak ole yani olur ama sende ona gozun gıbı bakıcaksın bys bence siyah al cok sekıl aga bende kasayı degısıtırcem baska turlu olmıycak sıkıldım griden
--------------- Ekleme ---------------
Here are some pictures of the black Nokia N79. The Nokia N79 is a multimedia phone with 5-megapixel camera, N-Gage gaming platform, 3.5mm jack, stereo speakers, stereo Bluetooth, FM transmitter and radio. It is a Symbian S60 smartphone with 2.4″ display showing up to 16 million colors.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Bu da siyahın kutu içeriği hiç bir fark yok yakında cok detaylı bir inceleme koyıcam bekleyın gelıorum 5 gundur siteden uzak kaldım kusura bakmayın
by