O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

MusTyy_

Üye
arkadaşlar sonunda bu gün N79 umu aldım teknosadan 629 TL ye aldım ama biraz şikayetçiyim telefon harika olduğu için kalmamış sadece vitrindeki varmış çok düşündüm şimdi dedim herkes ellemiş o teli alsammı almasammı diye sonra sordum peki nezaman gelir diye adam bana şakayla karışık nokia yetiştiremiyo artık bu telden bayaa sürer gelmesi dedi bende tmm hadi dedim aldım bakalım hayırlısı olsun ama ilk kullanışa göre çok hoşuma gitti harika bir tel ama daha ilk gün olduğu için çözemediğim şeyler var mesela hafıza kartına bile giemiyom yardımcı olun öğretin şu teli bana :D
Gercekten öyle banada dedıler stoklarda kalmadı 1 haftadan beri beklıyorum:(

aykuttaze

aykuttaze

Üye
arkadşlar n79da bileklik die bi şey war kitapçığnda sıkın filn dio ne o ?:sn:

bileklik ne yani?:bilmem:

aykuttaze

aykuttaze

Üye
cvp verck yok mu yaw:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

n79 sensör ayarlarından kapalı diyorum fakat ileriki zamanlarda tekrar ekranı çevirdiğm zaman ekran dönüyor cvp pleaseeeee...

bekirbirim

bekirbirim

Üye

n79 sensör ayarlarından kapalı diyorum fakat ileriki zamanlarda tekrar ekranı çevirdiğm zaman ekran dönüyor cvp pleaseeeee...
BEN CEVAPLAYAYIM KARDEŞİM. ÖNCELİKLE BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN. SENİN SORUNUN %100 VERSİYON HATASI. N79A SON ÇIKAN YAZILIM V30.0.19 U YÜKLE HİÇ SORUNUN KALMAZ. BUNDAN SONRADA SORUNLARINI BANA ÖZEL MESAJ AT ÇÖZELİM.

benim telefon yüklemiyor skyfire'yi.?? ne yapabilirim?
ÖNCELİKLE BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN. SENİN SORUNUN %100 VERSİYON HATASI. N79A SON ÇIKAN YAZILIM V30.0.19 U YÜKLE HİÇ SORUNUN KALMAZ. BUNDAN SONRADA SORUNLARINI BANA ÖZEL MESAJ AT ÇÖZELİM.

Gercekten öyle banada dedıler stoklarda kalmadı 1 haftadan beri beklıyorum:(
CANIM KARDEŞİM BEN VARKEN BAŞKASINA MI SORYON? MSN DEN SORSANA YADA ÖZEL MESAJLA!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bekirbirim arkadaşım,neden insanları hep özelden yada msn den görüşmeye davet ediyorsunuz bunu anlamış değilim.bunu banada yaptınız ama kabul etmedim.burası paylaşım formu, burada insanlar bildiklerini paylaşır bilmediklerinide paylaşanlardan öğrenir.ayrıca sorulara verdiğiniz cevapların %90 ı VERSİYON hatası demişsiniz,bu cihazın üzerindeki versiyon okadar dandikmi ya merak ettim..

antimage1903

Üye
program ayarlarına girin yülemede tümünü seçin skyfireyi yükleyin :D

sanctuary35

Üye
n79 sahibiyim sorunum sudurki ekran dönmesinden kurtulamıyorum ayarladarn kapatığım halde sessiz genel vs tercih değiştirdiimde yine dönmeye başlıor ekran ama ayarladarda ekran otomatik dönmesi kapalı gözüküor.

ve ekran yanken tuş kilidini acıpta düz tutunca kitlenme yapıor

bay_ferhat

bay_ferhat

Üye
n79 sahibiyim sorunum sudurki ekran dönmesinden kurtulamıyorum ayarladarn kapatığım halde sessiz genel vs tercih değiştirdiimde yine dönmeye başlıor ekran ama ayarladarda ekran otomatik dönmesi kapalı gözüküor.

ve ekran yanken tuş kilidini acıpta düz tutunca kitlenme yapıor

Anladığım kadarıyla sensörü kapamak istiyorsun yani ekranı yana çevirdiğinde kaymasını istemiyorsun bunu tercihlerden değilde san söylediğim yolalrdan girerek düzeltebilirsin

Menü / Araçlar / Ayarlar / Genel / Sensör Ayarları na gi. Orada Döndürme kontrolü var Oto.ekr.dön. kapalı moduna getir. Normal sıradan bir telefonun olur

sanctuary35

Üye
dedinizi zaten yapıorum orda demek istediim sensör ayarlarından kapalı gözüktüğü halde telefonu sessiz genel vsvs tercih deiştirdiimde ayarlarda kapalı gözükse dahi ekran dönüyor

freedown21

Üye
herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun
bir sorum olacaka forumda arama butonunu kullanmama rağmen bulamadım
bende n79 kullanıcısıyım ve wi-fi kullanarak cepten msn e girebilirmiyim bu sorunun cevabını arıyorum yani
wi-fi ile msn e girebilirmiyim girebilirsem hangi msn programını indirmem gerekir
yardımlarınız değerli yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar....

orhan1618

orhan1618

Üye
Arkadaşlar Rehberdeki numaralar silindi:(Hiç bişey yapmadım bunun nedeni ne olabilir

yolgezer88

Üye
msn messenger indir arkadaşım wireless dan direk girebilirsin

gokhan_de

gokhan_de

Üye
krdes skyfirenın tarayıcısı var sıtede ındırırsen sorununu cozecegını dusunuyorum

MusTyy_

Üye
hiç bi yerde yok telefon stoklarda felan sansımı bak ya..:(

bay_ferhat

bay_ferhat

Üye
herkezin geçmiş bayramı mübarek olsun
bir sorum olacaka forumda arama butonunu kullanmama rağmen bulamadım
bende n79 kullanıcısıyım ve wi-fi kullanarak cepten msn e girebilirmiyim bu sorunun cevabını arıyorum yani
wi-fi ile msn e girebilirmiyim girebilirsem hangi msn programını indirmem gerekir
yardımlarınız değerli yorumlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar....

Bu sorunun cevabını bende çok aradım bi ark.daş bi progrm söylemiş sanırım o denemiştir ama benim bildiğim ise hiçbir programı wifi ile kullanamıyorsun sadece int.e girebiliyorsun. Eğer ark.ın dediği doğru ise dene olumlu sonuç verirse bizede söyle bilelim. Yok olmazsa ben san farklı bir yöntem söylemek isterim. telefonunla int.e bağlandığında( wifi ile ) ebuddy lite messenger yaz google ye sanırım eBuddy.com diye bi site olacaktı oradan bağlanabilirsin.

Tabii o siteye girdiğinde sky live messenger gibi seçenekler olacak live messenger i seçersin

yetmişdokuz

Üye
n79 uzmanı :kop:

MusTyy_

Üye
telefon yok piyasada siteye ne gerek war:D

ahmetuzun06

Üye
arkadaslar mutlu geceler günün salağı olarak telefonu maket bıçagıyla boylu boyunca çizdim.telefonun ön kapağı tel. içinin açılmadan değiştirilebiliyormu acaba ? ayrıca sanırım birisi seni aradığında meşgule atınca otomatik olarak sizi sonra arıcam üzgünüm gibi bir sms yolluyor..ilginç.

emre1213

emre1213

Üye
arkadaslar mutlu geceler günün salağı olarak telefonu maket bıçagıyla boylu boyunca çizdim.telefonun ön kapağı tel. içinin açılmadan değiştirilebiliyormu acaba ? ayrıca sanırım birisi seni aradığında meşgule atınca otomatik olarak sizi sonra arıcam üzgünüm gibi bir sms yolluyor..ilginç.

arkadasim on kapagi degistirebiliyosun.bircok internet alisveris sitesinde bulabilirsin

mesgul meselesne gelince ayarlar,arama,aramayi msjla reddet war onu hayir yap sorun bitti:oke:

kardsim hafiza kartindaki dosyalarini yedekle daha sonra bicimlendir.ardindan telefonu kpat *,3 we yesil yani arama tusuna basik tutuup telefonu ac ama elin basik kalsn o tuslarda.bu yontemle hard format atms olursun.ardindan sensor ayarlarini kapat.sorunun cozulur buyuk ihtimalle:oke:

Üst Alt