Arkadaşlar N79 gerçekten muhteşem bir telefon.Ben kullanıyorum 4gb'ın hepsi doldu ama telefonda hiç yavaşlama yok..ve yaklaşık 100 tane symbian oyunu var.Telefonda tık yok.300 şarkı var yine de süper telefon.Hiç donup kalmıyor,ve hala çok hızlı.Ekranı flan 16.7 milyon renk özelliğine sahip.Muhteşem bir telefon.Ayrıca tasarım bakımından da karizmatik.Tuşlarıda gayet iyi bence.Resmen aşık oldum telefona diyebilirim size.
Ben 620 tl ye aldım telefonu.Özelliklerine göre dehşet ucuz bir cihaz.Ve Türkiye'de benim şu ana kadar N79dan özellik bakımından iyi bulduğum çok az telefon var : IPhone,N97,Blackberry,N85 ve E serisinin bazı telefonları.N79 özellik bakımından küçük bir fark olsada N96yı bile geçiyor(ve N97nin zoom'u yok arkdaşlar bir internet sitesinden baktım.).
Sensörleri benim çok hoşuma gitti.Ekran dönüyor,ortadaki yön tuşlara dokunarak çevirdğinizde aşağı yukarı gidiyor.Tasarımda çok güzel.Arka kapaklar değişebiliyor.Arka kapaklar değişince temada değişiyor,bu da bir sensör.Bluetooth'u hızlı.Telefon hızlı.Muhteşem bir telefon yahu.Ayrıca bataryasıda dayanıyor baya ve çok hızlı şarj oluyor.Kamerası zaten çok güzel kapağı falan ve 5mp.

Flaşı da süper çift LED flaş var. 2 tane flaş yani. Geçenlerde arkadaşım gel flaş yarıştıralım dedi.Onunki samsung U700.İlk o açtı videodan flaşı.Sonra ben açtım.Arkadaşın flaşı görünmüyor.Böyle bir şey olamaz.Flaşta ezdim.Gece flaşı güçlü olduğu için 5 metreden güzel fotoğraflar alabiliyorum.Flaş çift Xenon olsaydı daha güzel olurdu gerçi ama buna da şükür

Kamerasının çok güçlü zoom'u var."20x"

Videoda da çok zooumluyor.Tek düşük yanı ön kameranın VGA olması.Smasunglarda ön arka aynı oluyor kamera.Ama bu telefonun ön kamerası bile zoomluyorio ayrı.
İşletim sistemi olarak Symbian'ın son olmasa da sondan bir önceki sistemni Symbian s60 3rd v9.3 kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam.O dosyadan dosyaya geçerken flan görüntünün gidip gelmesi efekti diğer benim için diğer telefonlara üztünlük sağlıyor..
Kısacası bu telefon bir teknoloji harikası..