notebook almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
notebook almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
20 gün sonra notebook almayı düşünüyorum Allahtan bir mani gelmez ise. netbook veya notebook nedir çok fazla bilgim yok bir arkadaşıma derdimi anlattim notebook öneririm sana dedi notebook almaya karar verdim vatan bilgisayar veya teknosa dan almayı düşünüyorum oyun amaçli değil nete bağlamak ve televizyona bağlayıp film izlemek amaçli kullanacağım daha fazla önerilerinizı bekliyorum saygılarımla :) maksimum 900 tl daha aşağısı da olabilir teşekkürler .

pasha14

pasha14

Üye
Netbook , adından da anlaşılacağı üzere internete bağlanmak gibi işler için kullanılan bir bilgisayar türüdür ayrıca küçük olduğundan taşıma problemi yaşamazsın tabi herşeyin avantajları olduğu gibi dezavantajları da var işlemci , ram ve ekran kartı olarak pek iyi değiller ayrıca ekranı küçük olduğundan rahat film izleyemezsin o yüzden ben sana notebook öneriyorum 900liraya alacağın bilgisayarların teknik özellikleri zaten birbirine çok yakın olacaktır aralarında pek fazla fark olmaz o yüzden bunu sıkıntı etme.

futbol123

futbol123

Üye
Film izliyecekseniz notebook olması şart netbooklarda cd sürücüsü olmuyor.
Kesinlikle Asus notebook u öneriyorum fiyatı ve özellikleri çok iyi 4gb ramde artısı.

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim fiyatı uygun muş ram ekran kartı onları biliyoruz da yeni çıkan işlemcileri hiç bilmiyorum kiminde atom yazıyor kiminde i3 yazıyor gidişte ucuz diye kötü bi cihaza atlamak istemedim ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum vatan bilgisayarda veya teknosa da mevcuttur inşallah dediğiN bilgisayar

futbol123

futbol123

Üye
tamam kardeşim fiyatı uygun muş ram ekran kartı onları biliyoruz da yeni çıkan işlemcileri hiç bilmiyorum kiminde atom yazıyor kiminde i3 yazıyor gidişte ucuz diye kötü bi cihaza atlamak istemedim ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum vatan bilgisayarda veya teknosa da mevcuttur inşallah dediğiN bilgisayar
Atom işlemciler netbooklarda oluyor.İ3 işlemcili notebooklar pahalı indirim yok şuan araştırıyorum şuan link atarım
Bu notebooklarda olabilir.

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak bunların hepsi uygun bana sen olsan marka olarak hangisini tercih ederdin kardeşim teknik servis olarakta tabi

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
560 a benim notebook'a anlaşalım abi :)

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
:D kart geçerli mi hüsnücan

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ben karta karşıyım abi direk elden satış bendeki :)

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
:D tamam abim elden alırsam görüşelim

sta_123

Üye
pcdepodan bence gt 540 m alın bence

astoncon

Üye
900 tl demişsiniz ama bence üzerine biraz daha koyup dell'in bu modelini alabilirsiniz.ekran kartı 6470m notebook çift çekirdekli 14inç.oyun da oynarsanız film de izlersiniz .dvd rw da var.ama teknosadan bu rakama bulamazsanız saırım

alpharry

alpharry

Üye
yeni çıkan işlemci türleri pc alırken dikkat etmen gereken noktalar için sağlam pc almak istiyorsan okumanı tavsiye ederim.
http://www.maxicep.com/notebook-net...isiniz-laptop-oneri-yardim-konusu-532274.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt