Notebook Alacağım Mağazalar Erteleme Yaparmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
Notebook Alacağım Mağazalar Erteleme Yaparmı ?
notebook almayı düşünüyorum çok fazla araştırdım ve bunu almaya karar verdim . ama şuan maddi durumum kötü :agla2: vatan bilgisayar,teknosa,gold,electro world gibi mağazalar var diyarbakırda . kredi kartı ile alacağım 3 ay erteleme yaparlar mı ?

ahmetsuha525000

Üye
Teknosa yapıyor ama her ürüne yaparmı bilmiyorum. Aynı bilgisayar kardeşimde var fakat memnun değil oyun performansından. Bide hafızası yetersiz geliyor. Hergün 20-30GB indirme yapıyor. 30-40GBlik oyunları açmaya çalışıyor. Ama sen ne için alacaksın o önemli.

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
oyun için alacam . kardeşiniz hangi oyunlarda kasma veya donma yaşıyor ?

ahmetsuha525000

Üye
Crysis 3 oyununda. Diğerlerine bakmadım ama yani yüksek oyunlarda sorun yaşıyor. Bide kendisi ultra modda açmaya çalışıyor. Normal modlarda açıyor çoğu oyunu

Uhops

Uhops

Üye
Zaten Crysis 3'ü ultrada nerdeyse bütün ekran kartları(%90'i) kasar.

ahmetsuha525000

Üye
Normal oyunları açar sıkıntı olmaz. Olursa düşük moda alırsın açar :)

restmod

restmod

Üye
Bunun yerine lenovo z500 alabilirsin ben bir ay once aldim freedos olarak kendim kurdum 1400e aldim i5 2.4ghz islemci 6gb ram 500gb hdd 2gb 645m ekran karti dell in bu bilgisayarindan cok daha iyi

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
Bunun yerine lenovo z500 alabilirsin ben bir ay once aldim freedos olarak kendim kurdum 1400e aldim i5 2.4ghz islemci 6gb ram 500gb hdd 2gb 645m ekran karti dell in bu bilgisayarindan cok daha iyi
nerden aldın ? internetten alamıyorum ben mağazadan alacam :/

Üst Alt