Garantisidemi durmuyor. Yada teli nerden aldın
Telefoncudan rica et geriye dönük sana sattığı tarihe bir fatura kessin yapabiliyorlar. Fatura koçenleri onlar için o kadar önemli değil çünkü onlar kendileri bakarsa ne zaman verdik diye kullanıyorlar
O zaman geçmiş olsuntel nedir.
Hmm anladım bendede vardı ondan 3 2 sene önce askerdeyken çok uğraşmıştım rom root üzerine

Ben sony arc s le girdim kırılınca young aldım asker adamdımBen de galaxy youngdan androide girdim![]()
Ben sony arc s le girdim kırılınca young aldım asker adamdım

Sona kalmışsın.91-13 sene tecil 88-1 gitmem gerekiyordu

Tecil ettim okuyodum okulu bıraktım askere gittim![]()

Öyle böyle bitirdik geldik.
İyi geceler![]()
4 kez verdim ve suan tüketici haklarındayım kardesim. Evrakları dolduruyorum..Kaç kez verdin sen note 3 ü servise![]()
normal bişi olamaz kardesim benim. Bu telefonun bi hatası ve servis soket değiştirdi suan telefon kendi kendine şarj yiyo. Kullanmadıgım halde mobil veri falan kapalıykentelefonun sebekesı cekmedıgı zamanlarda cok hızlı sarj tuketır kullanmadıgın zaman telefon beklemedeyken de telefon belkı daa ıyı cekıyodur daha oncesınde pıl cabuk bıttıgı ıcın telefonu kullanmadıgın zaman telefon sarjı artıyo olabılır bu bence cok normal bı durum
Telefonu vodafone bayiden aldım ve garanti hala duruyor servis bi bok yapmıo kardesim benim. O yüzden tüketici haklarına basvurdumGarantisidemi durmuyor. Yada teli nerden aldın
Hayır hiç bir ücret alınmadı çünkü benden kaynaklanan bir hata değildi.Elektronik ürünlerdr ne olursa olsun ayno sorundan garantiye 3 kez gitmişse 4.cü kez gidişinde garanti onu değiştirmek zorundadır ayıplı ürn sıfatına girer hat üzerine almış olman senin için bir dezavantaj değil o sorun olmaz tüketici haklarında bile bu yer almaktadır ayıplı ürün 3 kez aynı sorundan dolayı tamir olursa 4.cü kez gene aynı sorunu verirse o ürünün garantisinin bitimine 1 ay kalmış olsa bile değiştirilir. Bu tüketicinin yasal kanuni hakkıdır.Ama senin bir hatan var mı yada şöyle sorim. Telin tamiri için senden hiç para talep edildimi kullanıcı hatası görüldümü yani ?
Hiç bir telefonun kendi kendine şarj attırması normal bir durum olamaz. Ya bozuktur yada o telefon bozuktur.kendi kendine elektrik üretipte dolduramaz hiç bir elektronik ürün kendini, akü değilse.