Şarjım Kendi Kendine Bitiyor

Sponsorlu Bağlantılar

grhanyldz

Üye
    Konu Sahibi
Şarjım Kendi Kendine Bitiyor
arkadaşlar telefonum samsung grand neo yaklaşık 2-3 ay önce almıştım ama son 3-4 gündür
gece yatmadan önce %100 şarj ediyorum sabah kalkıyorum şarjım %70 olmuş kendi kendine
şarj yiyor acaba sorun ne olabilir ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Büyük ihtimal yüklediğin bir uygulama arkplanda çalışıyordur. Benim de başıma gelmişti. Odin ile yedekleyip full wipe yaparsan sorun giderilir.

grhanyldz

Üye
    Konu Sahibi
onu nasıl yapabilirim bu konularda fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim?:bigstar:

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
Yedekleme yapmak istiyorsan

Full wipe için;
Wipe Nasil Yaparım ?

Telefonunuzu kapatın daha sonra "SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" dügmelerine ayni anda basiniz ve bekleyiniz. Dogru zamanlama ile yaptiysanız android iconumuz gözükecek ve daha sonra CWM'miz gelecektir.

Burada yapmamız gereken sırasıyla "Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" dur.Ses kisma tusu Asagi Ses Açma Yukariya yönlendirir seçili ekrani. wipe lara gelip Güç tusuna basiniz ve içinde YES e gelip gene GÜÇ tusuna basınız.

Bunlari yaptiktan sonra telefonu kapatınız ve Rom atmaya hazırsınız.

Önerilen : Rom yüklendikten sonra da cihazı kurmadan yani ad soyad gibi yerleri geçmeden kapatıp aynı işlemi yapmanız önerilir. Yeniden başlarsa şarjı çıkararak telefonu kapatabilirsiniz.

DH den bjk_murat adlı kullanıcıdan alıntıdır.

grhanyldz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim peki bunu yaptıktan sonra bir sorun kalmaz mı?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Aynen. Fabrika ayarlarına geri getir. Olmassa servise götür.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bu olay normal fakat sizin ki biraz fazla şarj götürmüş ben arkaplan işlemlerini tamamen kapatıyorum uçak moduna alıyorum statü barını indip tüm uçak modu hariç hepsini kapatıyorum %89 koyduysam %85 falan gibi devam ediyorum

grhanyldz

Üye
    Konu Sahibi
ama daha önce bu kadar gitmiyodu mesela ekran parlaklığı %100 olduğu halde bazen wi-fi açıkken dahi
%10'dan fazla gitmezdi bu son 3-4 gündür böyle acaba yeni batarya alsam düzelirmi?

zencibitc

zencibitc

Üye
Greenify uygulamasını kullanın eğer sorun uygulamalardansa faydasını çok fazla görürsün

Takipçi Satın Al

Üst Alt