Yardım Note3 kendi kendisine şarj oluyor. Yardım etmenizi bekliyorum. çaresizi

Sponsorlu Bağlantılar

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Garantisidemi durmuyor. Yada teli nerden aldın

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap

Telefoncudan aldım, garantisi 1. sene kaldı âmâ değiştirmek için faturanın aslını istiyor oda müşteriye verilen fatura.
Onu da yırtıp attım.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Telefoncudan rica et geriye dönük sana sattığı tarihe bir fatura kessin yapabiliyorlar. Fatura koçenleri onlar için o kadar önemli değil çünkü onlar kendileri bakarsa ne zaman verdik diye kullanıyorlar

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Telefoncudan rica et geriye dönük sana sattığı tarihe bir fatura kessin yapabiliyorlar. Fatura koçenleri onlar için o kadar önemli değil çünkü onlar kendileri bakarsa ne zaman verdik diye kullanıyorlar

Bin kere rica ettim vermiyor

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
O zaman geçmiş olsun :) tel nedir.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Hmm anladım bendede vardı ondan 3 2 sene önce askerdeyken çok uğraşmıştım rom root üzerine

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
91-13 sene tecil 88-1 gitmem gerekiyordu

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Tecil ettim okuyodum okulu bıraktım askere gittim :)

muratnadir

Üye
    Konu Sahibi
Kaç kez verdin sen note 3 ü servise :p
4 kez verdim ve suan tüketici haklarındayım kardesim. Evrakları dolduruyorum..
telefonun sebekesı cekmedıgı zamanlarda cok hızlı sarj tuketır kullanmadıgın zaman telefon beklemedeyken de telefon belkı daa ıyı cekıyodur daha oncesınde pıl cabuk bıttıgı ıcın telefonu kullanmadıgın zaman telefon sarjı artıyo olabılır bu bence cok normal bı durum
normal bişi olamaz kardesim benim. Bu telefonun bi hatası ve servis soket değiştirdi suan telefon kendi kendine şarj yiyo. Kullanmadıgım halde mobil veri falan kapalıyken
Telefonu vodafone bayiden aldım ve garanti hala duruyor servis bi bok yapmıo kardesim benim. O yüzden tüketici haklarına basvurdum
Elektronik ürünlerdr ne olursa olsun ayno sorundan garantiye 3 kez gitmişse 4.cü kez gidişinde garanti onu değiştirmek zorundadır ayıplı ürn sıfatına girer hat üzerine almış olman senin için bir dezavantaj değil o sorun olmaz tüketici haklarında bile bu yer almaktadır ayıplı ürün 3 kez aynı sorundan dolayı tamir olursa 4.cü kez gene aynı sorunu verirse o ürünün garantisinin bitimine 1 ay kalmış olsa bile değiştirilir. Bu tüketicinin yasal kanuni hakkıdır.Ama senin bir hatan var mı yada şöyle sorim. Telin tamiri için senden hiç para talep edildimi kullanıcı hatası görüldümü yani ?

Hiç bir telefonun kendi kendine şarj attırması normal bir durum olamaz. Ya bozuktur yada o telefon bozuktur. ;) kendi kendine elektrik üretipte dolduramaz hiç bir elektronik ürün kendini, akü değilse.
Hayır hiç bir ücret alınmadı çünkü benden kaynaklanan bir hata değildi.

Üst Alt