H.TOGAN
Üye
-
Konu Sahibi
-
exynosa hala çamur atana gelsin bu konu
4.4.4lü(sanırım note4te bu var) s 805 şuan da 64bit değil mi?Exynos şuanda açık bi şekilde önde,810 exynos5ile(64bit gelince) kafa kafaya veya biraz daha iyi olur 810 abartı bi fark olmaz benceVarsa şekliniz snapdragon 810'a bekleriz, dermişim
64 bit yongalar daha performanslıdır ve performanslı olmaları gerek zaten. Ram'i dual kullandıkları için 800mhz'lik ram hızıyla 32 bit bir yonganın kullanacağı 1600mhz'lik ram hızına eşit oluyorlar. Sadece bundan sebep 32 bit yongaya göre daha performanslı olması normaldir.
hahahaha şimdi gelip burda işlemci fanatikliği yapmak senin için değmez ama,exynos asphaltı kapatıp başka bi yere girerken 805 daha asphaltı anca açıyo gözlerine baktırFark deduginiz saniyenin milyonda kaci farkmi ?
Neyin kafasinda ustte yorum yapanlar
Once bi ergenligi birak sonra adam gibi konus daha sonra muhattap ol ben islemci fanatigi niye oluyum parasi bana gelmiyoya umrumdada degil acikcasihahahaha şimdi gelip burda işlemci fanatikliği yapmak senin için değmez ama,exynos asphaltı kapatıp başka bi yere girerken 805 daha asphaltı anca açıyo gözlerine baktır
düpediz fanatiklik yaptın olgun kardeş,bi sus terket ne ya çok olgunsun gerçekten bravo,ilk mesajında 4gden bahsedebilirdin ama sen hızdan bahsetmişsin gerekli açıklamayı yaptım gözle gayette görülüyo hız farkı seni biz s800ün ile başbaşa bırakalımOnce bi ergenligi birak sonra adam gibi konus daha sonra muhattap ol ben islemci fanatigi niye oluyum parasi bana gelmiyoya umrumdada degil acikcasi
Biri hizli dokunuyo ekrans digeri yavad onu sen fark etmediysen bi sus terk et forumu ayrica exynos dize s4 veya note3 te 4g destegi verdimi ?
Madem muhabbetimiz ileri teknoloji neden nimetleri kisitli geliyo ?
Simdi bi kac ergen cikip dicek ulkemizde 4g yok yo ben yurt disina seyehat ediyom ve ulkemizede 4g gelcek niye bu nimetten mahrum kalayim
Kiyaslamada hiz demissin ama 2 cihaz ayni anda aciliyo sadcece biri yavas dokunuyor ekrana digeri hizli hizli dokunuyor g2 ile alakasi yok isin^ Kardeşim G2'in var diye kıyaslamalarda ve optimizasyonda geride kalan Snapdragonu savunman gerekmez değilmi?
Şimdi bu konuda biraz hatalısınız (geri kalmış teknoloji söyleminizden bahsediyorum) samsungun Türkiye ye göndermiş olduğu exynos5433 ( eski adı ile octa5 , yeni ismi ile octa7) snapdragon 805 den daha ileri bir teknolojiye sahip ki samsung kendi ülkesi korede bile bize gönderdiği cpu yu kullanmakta. Birde 4g teknolojisinden bahsetmişsiniz ama exynos içinde zaten 4g var (intel ile ortak çalışan samsung bu sefer exynos içine patentleri ihlal etmeyen bir 4g kullanmış) artı olarak exynos 5433 de kullanılan mali t760 , adreno 420 den daha iyi bir gpu. ...Kiyaslamada hiz demissin ama 2 cihaz ayni anda aciliyo sadcece biri yavas dokunuyor ekrana digeri hizli hizli dokunuyor g2 ile alakasi yok isin
Samsung bu gune kadar neyi dogru yaptiki bu gunden sonra dogru yapsin ufak bi ornek verdim.kimse gik demedi ornege.
Ister.exyons ister s800 kullansin umrumda degil bana ileri teknolojiyi ucuza vermesi onemli olan.
Ayrica konuyu g2 ye cekmeye calismissin islemcisi gayet iyi sorunum yok
Samsung adam olsa turkiyeye 3. Dunya ulkesi gozuyle bakip size geri teknolojili cihaz satmazdi
Öyle değil o işler.Kiyaslamada hiz demissin ama 2 cihaz ayni anda aciliyo sadcece biri yavas dokunuyor ekrana digeri hizli hizli dokunuyor g2 ile alakasi yok isin
Samsung bu gune kadar neyi dogru yaptiki bu gunden sonra dogru yapsin ufak bi ornek verdim.kimse gik demedi ornege.
Ister.exyons ister s800 kullansin umrumda degil bana ileri teknolojiyi ucuza vermesi onemli olan.
Ayrica konuyu g2 ye cekmeye calismissin islemcisi gayet iyi sorunum yok
Samsung adam olsa turkiyeye 3. Dunya ulkesi gozuyle bakip size geri teknolojili cihaz satmazdi
Bana note 3 te 4g destegini goster exynslu olandaŞimdi bu konuda biraz hatalısınız (geri kalmış teknoloji söyleminizden bahsediyorum) samsungun Türkiye ye göndermiş olduğu exynos5433 ( eski adı ile octa5 , yeni ismi ile octa7) snapdragon 805 den daha ileri bir teknolojiye sahip ki samsung kendi ülkesi korede bile bize gönderdiği cpu yu kullanmakta. Birde 4g teknolojisinden bahsetmişsiniz ama exynos içinde zaten 4g var (intel ile ortak çalışan samsung bu sefer exynos içine patentleri ihlal etmeyen bir 4g kullanmış) artı olarak exynos 5433 de kullanılan mali t760 , adreno 420 den daha iyi bir gpu. ...
Ben telimi niye ovuyum ?Öyle değil o işler.
Samsung geliştiricilere optimizasyon yüksek olması için exynos sdk sını sunuyor.Bu sayede exynosa olan uygulama uyumluluğu, performans daha fazla oluyor.Sen ikisini sadece bir açma kapama testi ile yada antutu ile kıyaslıyorsan negatif yönlere gidecek kadar yanlışsın demektir.
Dahası, o geri teknoloji piyasayı yönetiyor.
Edit: G2 ye çekmemin nedenide basit.Genelde yeni üye olan herkes cihazında ne varsa onu savunur.
Note 3 konusunda haklısınız ; ancak konumuz note 3 değil ; note 4..Bana note 3 te 4g destegini goster exynslu olanda
Koredeki note 3 e ne takmislar islemci olarak onuda yaz
Ben telimi niye ovuyum ?
Radio vermemis adamlar kasa dusse tuzla buz olacak bi tel zaten isten elim degmiyor tele 48saat batarya suresi veriyor o derece tele uzagim
Olsun fark edermi note 3 teki kazigi note 4 te de yapcaklarNote 3 konusunda haklısınız ; ancak konumuz note 3 değil ; note 4..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?