Aynen bendeBenim prensibim bu kagit ve resmi kurumlardan baska hic bir yerde nokta vs kullanmam![]()

Iyi olmus bidaha bidaha ugrasmana gerek kalmamisHe bu arada formatsiz kamera düzelttim uygulamala tercihlerini sifirla yaptim düzeldi
Sabah % 100 den aldim aksam % 72Sarj ne kadar gidiyor sana
yukarıda solda 0 KB/S yazıyor onu hangi programdan yaptınböyle kullansammi arkadaslar 4.4 de performans ve sarjda yükselme olacagi söyleniyor
art ve dalvik arasında seçim kullanıcıya kalıyor ama samsung o özelliği kaldırdiysa bilmiyorumMalesef yine dalvik yazılım tabanını kullandırmış samsung 4.4 sürümünde de. Art yazılım tabanına geçseydi bariz batarya kullanım süresi fark edilirdi ama dalvikte çok fazla fark edeceğini sanmıyorum
Hayır kaldirmadi aksine art ı daha cok gelistirmis ve ikisi arasinda secim yapmak bize kaliyor. Art daha iyi diyorlardı ama bilemem. Zaten dalvik de sıkmaya başlamıştı ben direk art a gecicem vallaart ve dalvik arasında seçim kullanıcıya kalıyor ama samsung o özelliği kaldırdiysa bilmiyorum
art daha hızlı ve pil ömrü daha iyi diye okudum 4.4 le bende art a geçecemHayır kaldirmadi aksine art ı daha cok gelistirmis ve ikisi arasinda secim yapmak bize kaliyor. Art daha iyi diyorlardı ama bilemem. Zaten dalvik de sıkmaya başlamıştı ben direk art a gecicem valla
Evet öyle. Hem performans hem pil ömrü bakımından art daha iyi. Samsung bu konuda iyi yapmış dalvik yerine art u geliştirmişler ve bu çok daha iyi olmuş. Bende 4.4 le birlikte art a geçicem,art daha hızlı ve pil ömrü daha iyi diye okudum 4.4 le bende art a geçecem
sistem çekirdeği gibi bişey normalde dalvik ti art alternatif olarak sunulduArd nedir
Zaten art vardı ama 4.4 le baya geliştirilmiş bi şekilde gelecek. Şimdi dalvik art tan daha iyi ama 4.4 le art daha iyi olacak4.4 le gelicekmi peki