Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Almalimiyim ortam sunucusu cok yiyor neden acaba

Anil-D

Anil-D

Üye
telefona format atıcamda sarjın ne kadar olması lazım acaba

Anil-D

Anil-D

Üye
ilk aldığım günkü gibi olması icin napmam lazım biri recovery vs dedi ama fabrika ayarlarından olmazmı

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
KD1907

KD1907

Üye
telefona format atıcamda sarjın ne kadar olması lazım acaba
Şarjı farketmez istediğin zaman atabilirsin ama bence en az %10 olsun nolur nolmaz format atarken kapanır falan bidaha açamazsın.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
hocam bu işte yanlıslık var ekran 7 saat açık gözüküyor ama 13 saat kullandın yazıyor bi yardım edde format atayım şunarecovery garanti götürürmü bide nasıl yapılıyor tarif etsen banayardım edecek yokmu

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu işte yanlıslık var ekran 7 saat açık gözüküyor ama 13 saat kullandın yazıyor bi yardım edde format atayım şunarecovery garanti götürürmü bide nasıl yapılıyor tarif etsen bana
garanti bozmaz ses açma menü ve açma kapama tuşuna basılı tut samsung yazısı gelince tuşları bırak gelen menüde wipe data factory reset ve wipe data partificion yap eonra reboot system tamamdır
şuan daha ayrıntılı yazamıyorum yapamazsanız google dan aratın

Anil-D

Anil-D

Üye
menu tusu derkenses acma tusu telefonu acma tusu menu dedıgın ortadaki tusmu hocam

LimePie

LimePie

Üye
Ortadaki tuş varya telefonun o tuş

Anil-D

Anil-D

Üye
hata veri hocamsamsung yazısı sönüp duruyor hocam

Anil-D

Anil-D

Üye
hata yazdı ama

Anil-D

Anil-D

Üye
bişey olmusmudurhocam imei silinmis olabilirmitelefon acıldı bişey olmusmu nerden kontrol ederimarkadaslar bi yardım edin noluruygulamalarda eksiklik yok yapım imei vs duruyor ama yarım edin bir şey olmuşmu tel takır takır calısıyorhata wipe pentafiguende oldu acaba bişey olmuşmudur yarım lütfen

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 e 4.4.2 Rusya rom yükledim çok bi fark yok ama benchmark testinde 4.3 de 34 35 bin puan alıyordum 4.4 de 20 bin civarı oluyor 1 defa da 33bin oldu ve art seçeneği yok

Anil-D

Anil-D

Üye
Kardesim bana yardim edicenmi

KD1907

KD1907

Üye
Note 3 e 4.4.2 Rusya rom yükledim çok bi fark yok ama benchmark testinde 4.3 de 34 35 bin puan alıyordum 4.4 de 20 bin civarı oluyor 1 defa da 33bin oldu ve art seçeneği yok
Zaten note 3 te yokmuş samsung yapmamış note 3 e.

Anil-D

Anil-D

Üye
Ali kardesim son dedigin seyi yapinca hata verdi garanti etkilemez degilmi bu

Üst Alt