mobil veri açık kullanıyosanız gayet normal hiç gerek yok pil almayahocam yeni batarya almalimiyim pil az gidiyor resimdeki gibi
recovery menüden atın hem daha hızlı olur hem çok bi şarj gerekmez benim %15-20 lerde attığım oldutelefona format atıcamda sarjın ne kadar olması lazım acaba
Şarjı farketmez istediğin zaman atabilirsin ama bence en az %10 olsun nolur nolmaz format atarken kapanır falan bidaha açamazsın.telefona format atıcamda sarjın ne kadar olması lazım acaba
garanti bozmaz ses açma menü ve açma kapama tuşuna basılı tut samsung yazısı gelince tuşları bırak gelen menüde wipe data factory reset ve wipe data partificion yap eonra reboot system tamamdırhocam bu işte yanlıslık var ekran 7 saat açık gözüküyor ama 13 saat kullandın yazıyor bi yardım edde format atayım şunarecovery garanti götürürmü bide nasıl yapılıyor tarif etsen bana
Bekle biraz sonra açılacak telefonunHata değil bu normal bişeyhata veri hocamsamsung yazısı sönüp duruyor hocam
Onu bilemem vallahata yazdı ama
Zaten note 3 te yokmuş samsung yapmamış note 3 e.Note 3 e 4.4.2 Rusya rom yükledim çok bi fark yok ama benchmark testinde 4.3 de 34 35 bin puan alıyordum 4.4 de 20 bin civarı oluyor 1 defa da 33bin oldu ve art seçeneği yok