Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
Ali kardesim son dedigin seyi yapinca hata verdi garanti etkilemez degilmi bu
Anıl şimdi telefona tam olarak neler yaptın açık açık anlat bende söyliyim bi sorun çıkıp çıkmayacağını

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Anil-D

Üye
Haci bak simdi recovery modda format attim ali kardes bana wipe data percentage diye bisey vardi onuda yap dedi onda hata verdi acaba garanti gitmismidir imei duruyor ama

Anil-D

Anil-D

Üye
Saolun icime su serptiniz

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Saolun icime su serptiniz
sen yenisin galiba HD korkma bişey olacak diye yaparak öğrenirsin en fazla telefon çöker Odinle geri yüklersin düzelir bi hardbrick olayı varda onu becermek bile bi bilgi ister o yüzden korkma araştır uygula :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Hayir hata verdi ya su prestange o yüzden korktum neden verdi hata acaba onu söyleyebilirmisin

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Hayir hata verdi ya su prestange o yüzden korktum neden verdi hata acaba onu söyleyebilirmisin
partificion olacaktı da hatayi bilmiyorum bi akrabamin telefonunda da oldu aynısı Romda hata olabilir

Anil-D

Anil-D

Üye
Stock rom hocamda garantiyi eklemiyosa sorun yok değilmi

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom hocamda garantiyi eklemiyosa sorun yok değilmi
garantiyi etkilemiyor hatanın nedeni için stock romda sorun olabilir dedim ama emin değilim sifirladiysaniz kullanmaya devam edebilirsiniz garantide sorun yok :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
Zaten calisiyormu

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Ben knox u sildim eger 4.4 yuklersem sorun olurmu

Türe

Türe

Üye
Zaten 4.4.2 Büyük bir güncelleme değil. Arayüz ve tepki süreleri hızlandı , üst bar beyaz oldu kilit ekranına kamera tuşu konuldu bir de müzik dinlerkenki kilit ekranı kapak resmini açar oldu.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
Zaten 302 mb icin bekliyoruz4.4.2 güncellemesi geldi hayirli uğurlu olsun kies ve otadan şimdilik güncellenebiliyormuş

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Benim note 3 e de geldi

Türe

Türe

Üye
Benimki serviste. Büyük ihtimal yükleyip gönderirler tamirden sonra.

avast

avast

Üye
Umarim buyuk bisey yoktur birde amerikadakiler le trdekiler farkli diyolar note3 le 5s arasindayimda kullaniyosaniz nasil

esmeran3

esmeran3

Üye
s4 e ne zaman gelirki 4.4 ya :)

Üst Alt