Narutodth
Üye
Anıl şimdi telefona tam olarak neler yaptın açık açık anlat bende söyliyim bi sorun çıkıp çıkmayacağınıAli kardesim son dedigin seyi yapinca hata verdi garanti etkilemez degilmi bu
Anıl şimdi telefona tam olarak neler yaptın açık açık anlat bende söyliyim bi sorun çıkıp çıkmayacağınıAli kardesim son dedigin seyi yapinca hata verdi garanti etkilemez degilmi bu
yok etkilenmezAli kardesim son dedigin seyi yapinca hata verdi garanti etkilemez degilmi bu
bende araştırdım stabil olmadığı için koymamis ama ilerde gelecekmisZaten note 3 te yokmuş samsung yapmamış note 3 e.
sen yenisin galiba HD korkma bişey olacak diye yaparak öğrenirsin en fazla telefon çöker Odinle geri yüklersin düzelir bi hardbrick olayı varda onu becermek bile bi bilgi ister o yüzden korkma araştır uygulaSaolun icime su serptiniz

partificion olacaktı da hatayi bilmiyorum bi akrabamin telefonunda da oldu aynısı Romda hata olabilirHayir hata verdi ya su prestange o yüzden korktum neden verdi hata acaba onu söyleyebilirmisin
garantiyi etkilemiyor hatanın nedeni için stock romda sorun olabilir dedim ama emin değilim sifirladiysaniz kullanmaya devam edebilirsiniz garantide sorun yokStock rom hocamda garantiyi eklemiyosa sorun yok değilmi

Tr sürümü mü geldi sammobile a baktım da yokZaten 302 mb icin bekliyoruz4.4.2 güncellemesi geldi hayirli uğurlu olsun kies ve otadan şimdilik güncellenebiliyormuş
Sorun ne hayirdirBenimki serviste. Büyük ihtimal yükleyip gönderirler tamirden sonra.
Sorun ne hayirdir