KD1907
Üye
15 güne gelir kardeşims4 e ne zaman gelirki 4.4 ya![]()
Kesinlikle note 3Umarim buyuk bisey yoktur birde amerikadakiler le trdekiler farkli diyolar note3 le 5s arasindayimda kullaniyosaniz nasil

15 güne gelir kardeşims4 e ne zaman gelirki 4.4 ya![]()
Kesinlikle note 3Umarim buyuk bisey yoktur birde amerikadakiler le trdekiler farkli diyolar note3 le 5s arasindayimda kullaniyosaniz nasil

Umarim buyuk bisey yoktur birde amerikadakiler le trdekiler farkli diyolar note3 le 5s arasindayimda kullaniyosaniz nasil
Bu kalemin adı s-pen. Ve işe yaramadığı yer yokBu jalem nedir ne ise yarar hic bilmiyorum ?
internetten araştır s-peni gerçekten çok kullanışlı bi kalem 
Valla cok ovuluyo ama anlayamadim nedir ne degildir
Anlatamam ki şimdiValla cok ovuluyo ama anlayamadim nedir ne degildir

Gelir yakında sabret birazkardeşim inşallah gelir ya hemen güncelleyeceğim![]()

sayidan ziyade yil onemli. 2 yil destek aldi buda yeterli.Bi ara bi s2 var di ne oldu ona;D
guncellemelerin 5 ten sonrasini sayamadim da ben![]()
sayidan ziyade yil onemli. 2 yil destek aldi buda yeterli.
Mesela S3Sadece yeterli mi android olarak cok iyiydi kac android alabilir bu kadarini![]()
bu seneden sonra alamaz muhtemelen 
Baya iyi kafama takilan sanapdragon lusu yok turkiyede peki turkiyedeki nasilMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben memnunum lakin fazla isiniyor cidden. Bir de batarya suresi kapasitesine gore cok kotu , bir gun zor cikiyor. Onun disinda 4k video cekme yok bir de turkiye versiyonunda.Baya iyi kafama takilan sanapdragon lusu yok turkiyede peki turkiyedeki nasil
Kardesim harbiden batarya olayi oyle mi? Sarj olayi yuzunden bi dahaki telefonu note alacaktim. Note 2 fena degildi de Note 3 hic kullanan yok cevremde.Ben memnunum lakin fazla isiniyor cidden. Bir de batarya suresi kapasitesine gore cok kotu , bir gun zor cikiyor. Onun disinda 4k video cekme yok bir de turkiye versiyonunda.
Kardesim harbiden batarya olayi oyle mi? Sarj olayi yuzunden bi dahaki telefonu note alacaktim. Note 2 fena degildi de Note 3 hic kullanan yok cevremde.