KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Ben telefonu turkcellden aldim orjinal dir sen nerden aldin Genişletmek için tıkla ... Ben samsungun kendi magazasindan aldim kardesim Bide turkcell daha pahaliya satiyor bence hata etmissin turkcell den alarak
AnıL-D' Alıntı: Ben telefonu turkcellden aldim orjinal dir sen nerden aldin Genişletmek için tıkla ... Ben samsungun kendi magazasindan aldim kardesim Bide turkcell daha pahaliya satiyor bence hata etmissin turkcell den alarak
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Gidicem servise bi dediğin gibi kitkatti gözlemliyim onu bo düzelmesse isticem yenisini sarji dolsun fabrika ayarini döndürcem zaten Genişletmek için tıkla ... Eger fabrika ayarlarina dondurursen butun hersey silinir o yuzden yedekleme yap ondan sonra dön fabrika ayarlarina
AnıL-D' Alıntı: Gidicem servise bi dediğin gibi kitkatti gözlemliyim onu bo düzelmesse isticem yenisini sarji dolsun fabrika ayarini döndürcem zaten Genişletmek için tıkla ... Eger fabrika ayarlarina dondurursen butun hersey silinir o yuzden yedekleme yap ondan sonra dön fabrika ayarlarina
KD1907 Üye muratcan1999' Alıntı: Abi sizin telefon note 3 mü 1500 tlye nasıl aldınız ve konuyu dağıtmayın Genişletmek için tıkla ... 1500 tl ye note 3 mu var kardesim? Note 3 S4 ten 500 tl daha pahalı
muratcan1999' Alıntı: Abi sizin telefon note 3 mü 1500 tlye nasıl aldınız ve konuyu dağıtmayın Genişletmek için tıkla ... 1500 tl ye note 3 mu var kardesim? Note 3 S4 ten 500 tl daha pahalı
.caner. Üye asdfjkl99' Alıntı: 1500 tl ye note 3 mu var kardesim? Note 3 S4 ten 500 tl daha pahalı Genişletmek için tıkla ... Çoğu yerde 1500 tl paralel İthalat
asdfjkl99' Alıntı: 1500 tl ye note 3 mu var kardesim? Note 3 S4 ten 500 tl daha pahalı Genişletmek için tıkla ... Çoğu yerde 1500 tl paralel İthalat
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: Çoğu yerde 1500 tl paralel İthalat Genişletmek için tıkla ... Ben orjinal diyorum teknosa vatan gibi yerlerde 2000 tl den aşağı yok note 3.
.caner.' Alıntı: Çoğu yerde 1500 tl paralel İthalat Genişletmek için tıkla ... Ben orjinal diyorum teknosa vatan gibi yerlerde 2000 tl den aşağı yok note 3.
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: böyle kullansammi arkadaslar 4.4 de performans ve sarjda yükselme olacagi söyleniyor Genişletmek için tıkla ... Klavye ile şarj ve performans artışı ne alaka?
AnıL-D' Alıntı: böyle kullansammi arkadaslar 4.4 de performans ve sarjda yükselme olacagi söyleniyor Genişletmek için tıkla ... Klavye ile şarj ve performans artışı ne alaka?
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Sizden görüs almak için bunu söyledim Genişletmek için tıkla ... Ya sen diyosun ki klavyeyi böyle kullanirsam 4.4 de sarj ve performans artisi var. Bende diyorum ki ne alaka ayrica sen 4.4 de degilsinki 4.3 tesin
AnıL-D' Alıntı: Sizden görüs almak için bunu söyledim Genişletmek için tıkla ... Ya sen diyosun ki klavyeyi böyle kullanirsam 4.4 de sarj ve performans artisi var. Bende diyorum ki ne alaka ayrica sen 4.4 de degilsinki 4.3 tesin
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Evet ama kitkat gelecek note 3 varda zaten Genişletmek için tıkla ... Biri bana aciklasin ben hala anlayamadim arkadasin ne dediğini
AnıL-D' Alıntı: Evet ama kitkat gelecek note 3 varda zaten Genişletmek için tıkla ... Biri bana aciklasin ben hala anlayamadim arkadasin ne dediğini
Anil-D Üye Resmi öylesine attim kitkata bağlamana gerek yok sadece öyle kullanayimmi dedim olan biten bu kitkata nasil bağladin saskinim daha doğrusu
Resmi öylesine attim kitkata bağlamana gerek yok sadece öyle kullanayimmi dedim olan biten bu kitkata nasil bağladin saskinim daha doğrusu
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Resmi öylesine attim kitkata bağlamana gerek yok sadece öyle kullanayimmi dedim olan biten bu kitkata nasil bağladin saskinim daha doğrusu Genişletmek için tıkla ... Haa tamam anladim simdi. Insan araya bi nokta falan koyar Bu arafa bence oyle kullanma klavyeyi normal kullan daha kullanışlı.
AnıL-D' Alıntı: Resmi öylesine attim kitkata bağlamana gerek yok sadece öyle kullanayimmi dedim olan biten bu kitkata nasil bağladin saskinim daha doğrusu Genişletmek için tıkla ... Haa tamam anladim simdi. Insan araya bi nokta falan koyar Bu arafa bence oyle kullanma klavyeyi normal kullan daha kullanışlı.