Note 2 veya iphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 veya iphone 4
slm,arkadaslar ben esime yeni telefon alacagim ama karar veremiyorum note 2 mi yoksa iphone 4 mü alayim fiyatlari note 2, 400 euro iphone 4 ise 379 euro ,bizim icin önemli olan saglam olmasi hizli olmasi ve güncellemelerin devamli gelmesi ve servisinin iyi olmasi sizden öneriler bekliyorum arkadaslar.

Akıncı

Akıncı

Üye
note2:oke:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
KayraBey

KayraBey

Üye
Nerde bu fiyatlar?

fk555897

fk555897

Üye
Bende iPhone 4 al. Oyunlar haricinde Note 2'den şık ve hızlı. Hem sağlam hem de Apple servisi daha iyi. Birde Note 2 büyük ve kaba. iPhone 4 daha küçük ve şık.

• Beğen
_ardaa

_ardaa

Üye
Sende 4s var gözüküyor ver eşine kullanabilirse iPhone al, ama hız vs dersen Note 2 ile iPhone 4 hatta 4s bile karşılaştırılamaz, bende senin gibi konu açmıştım kararsızdım ama şimdi iyi ki Note 2 aldım diyorum, biraz büyük tek elle kullanımı oldukça zor başka da eksi tarafı yok ki bu eksi taraf da sayılmaz aslında.

Büyüklüğüne aldırış etmezsen Note 2 derim bende.

Üstte ki arkadaş hızlı demiş neye dayanarak söylemiş bilmiyorum Note 2 ve 4s arasında bile koca bir fark var hız açısından kaldı ki 4 diyorsun sen, hız konusunda Note 2 iPhone 4'ü ezer, fanlık olarak algılanmasın fan değilim birebir karşılaştırma yaptım 4s ile Note 2 ile.

• Beğen

mesut1979

Üye
    Konu Sahibi
Sende 4s var gözüküyor ver eşine kullanabilirse iPhone al, ama hız vs dersen Note 2 ile iPhone 4 hatta 4s bile karşılaştırılamaz, bende senin gibi konu açmıştım kararsızdım ama şimdi iyi ki Note 2 aldım diyorum, biraz büyük tek elle kullanımı oldukça zor başka da eksi tarafı yok ki bu eksi taraf da sayılmaz aslında.

Büyüklüğüne aldırış etmezsen Note 2 derim bende.

Üstte ki arkadaş hızlı demiş neye dayanarak söylemiş bilmiyorum Note 2 ve 4s arasında bile koca bir fark var hız açısından kaldı ki 4 diyorsun sen, hız konusunda Note 2 iPhone 4'ü ezer, fanlık olarak algılanmasın fan değilim birebir karşılaştırma yaptım 4s ile Note 2 ile.

slm,esim de büyük ekran istiyor bende diyorum iphone alalim resmen evde savas var

_ardaa

_ardaa

Üye
Neden iPhone diyorsun ekranı sorun etmiyorsa Note 2 alınabilecek en güzel cihazlardan biri, aldığıma hiç pişman değilim, yüklersin eşinin teline iphone launcher olur biter :)

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve Dede
EmreReiz

EmreReiz

Üye
ekran büyüklüğü sorun olmasa note 2:oke:

• Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
eşin ne istiyorsa onu al sonra en ufak sorunda kabahatli çıkarsın:ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Artles

Samet.25

note i4 den cok cok yüksek donanıma sahip bi cihaz ama güncelleme desteği diyince i4 ios7 güncellemeside verilecekmiş ama ios7 i4 de ne kadar stabil ve kullanıslı olur oda var note2 biraz daha mantıklı geliyor boyutlar sorun değilse

MaxipmaN

Üye
note2 alırdım ben ıphone 4 eskidi yas olarak donanım da pek parlak değil

Zen17

Zen17

Üye
Aynen ekran büyüklüğü sorun etmeyecekse tereddütsüz note2.

MrExpert

MrExpert

Üye
Konuyu açman saçma olmuş Ben iphone 4 kullanıcısı olarak söylüyorum note 2 çok daha üstün ama şuda var note 2 mi iphone 5 mi Ozamn kesinlikle iphone 5 derim.

kadir9809

kadir9809

Üye
Eşine bende ios al. Akıcı bir cihaz. Zaten hersey ekranda. Hic ram bosalt vb gibi sorunlar olmaz. Bence 4s tercih edebilirsin

Kerim.

Kerim.

Üye
Bayan birisinde note2 yakismaz bence:Dalabiliyorsan iphone5 al derim:)

fingerback5

fingerback5

Üye
Note 2 nasıl 2400 euro :S Türkiyede bile 1600 tl falan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt